Voetbal Boarding Huren

Omschrijving

Voetbal Boarding Huren

✓ Laagste Prijs Garantie Van € 160 Nu € 144!

✓ 15% Afhaalkorting in Heerlen!

✓ Zelf afhalen of laten bezorgen

✓ Inclusief Gratis Aansprakelijkheidsverzekering

✓ Makkelijk & snel online te bestellen

Onze voetbal boarding van 20 * 10 Meter kun je nu direct online huren bij Happy Rent Attractieverhuur. Happy Rent kan deze voetal boarding in heel Nederland leveren en ophalen, je kunt dit opblaasbare voetbalveld echter ook ophalen in een van de 4 afhaalpunten. De voetbal boarding wordt geleverd inclusief voetbal en toebehoren, deze opblaasbare boarding is populair bij elk voetbal evenement of sportdag wacht dus niet te lang met het huren van de voetbal boarding want verhuurd = verhuurd. 

Voetbalboarding Huren en laten leveren

Als je deze voetbalboarding bij Happy Rent Attractie Verhuur gaat huren dan kunnen we deze in heel Nederland leveren en ophalen. Je betaalt per gereden kilometer.  Vul in het winkelwagentje je postcode in om de transportkosten te zien. Binnen Limburg is het ook mogelijk om de voetbalboarding te laten opzetten en afbreken door personeel van Happy Rent Verhuur. 

Voetbalboarding Huren en zelf ophalen

Je kunt deze voetbalboarding direct online huren en afhalen in Heerlen. 

We hebben deze boarding ook te huur in Overijssel, Noord-Brabant en Groningen selecteer hiervoor de desbetreffende boarding van die locatie op onze website. 

De opblaas boarding weegt +/- 160 kg en kan in een grote auto of aanhangwagen vervoerd worden. De boarding dient na de huur droog, schoon en goed opgerold retour bij Happy Rent Verhuur.

Voor de op- en afbouw heb je 1-2 personen nodig.

Voetbal Boarding Huren

Je kunt deze voetbal boarding nu eenvoudig online huren, klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! Je kunt u het keuzemenu de datum selecteren en eenvoudig aangeven of je de voetbalboarding zelf wilt ophalen of dat deze geleverd moet worden. Betalen kan veilig via Ideal. Reserveer deze voetbal boarding op tijd want weg = weg! 

Extra dag huur (na 24 uur) = 50% Korting! 

Borg: 100 EURO (per order)

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Naast deze attractie kun je ook Bubble voetbal huren of een Levend tafelvoetbal spel


Veelgestelde vragen (FAQ's)

Wat zijn de voordelen van voetbalboarding?

Voetbalboarding zorgt ervoor dat de bal in het spel blijft en minder snel uit gaat, waardoor de actie en het tempo van het spel worden verhoogd. Het moedigt technisch vaardig voetbal aan en bevordert snelle passes en behendigheid.

Wat is een voetbalboarding?

Voetbalboarding is een vorm van voetbal waarbij het speelveld is omringd door hoge boardingpanelen. De boarding helpt om de bal binnen het speelveld te houden en zorgt voor een sneller en intenser spel.

Hoeveel spelers zijn er nodig voor voetbalboarding?

Het aantal spelers dat nodig is voor voetbalboarding kan variëren, maar doorgaans wordt het spel gespeeld met teams van 4 tot 6 spelers aan elke kant. Het kan ook in kleinere groepen of zelfs één-op-één worden gespeeld, afhankelijk van de situatie en de beschikbare ruimte.


Beoordeling:

Holger Marzian
maandag 5 september 2022

Reibungsloser Ablauf, von ner Buchung, Personal bis Rechnung! Super!

Super! Von der Buchung bis Rechnung alles top!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Michael Osmialowski
maandag 15 augustus 2022

Der Menschenkicker hat den Kids Freude bereitet

Der Menschenkicker wurde auf unserem Vereinsfest von allen gut angenommen und das Turnier mit Mixed-Teams hat allen Spass gemacht. Die Abwicklung über HappyRent war ebenfalls freundlich.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Jelle Min
dinsdag 26 juli 2022

Product was van top kwaliteit

Voor een postenspel 1 bubble voetbal voor een dag gehuurd vanaf de locatie in Heino. De bal is van topkwaliteit en we kregen er een pomp bij waarmee de bal in de kortste keren is opgepompt. De bleef ongeveer 5 uur lang goed opgeblazen en hebben niet 1 keer lucht erbij hoeven doen. Voor het inleveren kregen we een locatie aangewezen zodat we het nog na sluitingstijd terug konden brengen. Dat was heel fijn aangezien we een drukke planning hadden die dag. Afhalen is echter pas mogelijk vanaf 9 uur. Had gereserveerd voor tussen 7 en 8 en stond dus even te wachten voor de afhaallocatie. Ze hadden wel een mail gestuurd de dag van te voren dat het pas vanaf 9 uur kan, maar die mail had ik gemist.
Pluspunten:Kwaliteit product,Service,Meedenkend
Verbeterpunten:Eerder communiceren