Bubble Voetbal - Extra Bumper Ball Los

Omschrijving

Bumper Ball Los Huren

Wij verhuren deze ludieke attractie Bubble Voetbal enkel met voatbal boarding van 20 * 10 Meter met 6 Bumper Ballen. Indien je meer als 6 Bumper ballen nodig hebt kun je eenvoudig bumper ballen erbij huren. Om zo niet alleen 3 tegen 3 te kunnen spelen maar ook bijvoorbeeld 4 tegen 4 of 5 tegen 5. Indien je de bumper ballen zonder boarding wilt huren dan is dit enkel in goed overleg mogelijk.

Bumper Ballen Huren zonder boarding

De Bumper Ballen zijn gemaakt van gevoelig TPU, dit materiaal is doorzichtig en iest zachter als PVC waardoor het ook makkelijker beschadigd. Indien je een ondergrond kunt verzorgen waar zeker geen scherpe voorwerpen of bijvoorbeeld kleine steentjes kunnen liggen dan is het in overleg mogelijk de bumper ballen ook zonder boarding te huren. Je bent dan uiteraard zelf verantwoordelijk voor eventuele schade. Wij adviseren dit spel echter altijd met onze speciale boarding te huren om het risico op schade zo goed als uit te sluiten. 

Bubbel-bumper-voetbal of bubble voetbal huren

Bubbel of bubble voetbal is direct online te huren bij Happy Rent met boarding, klik hiervoor op deze link:

Bumperballen met boarding huren

Bubbel voetbal is de meest ludieke manier om voetbal te spelen, niet alleen voor de deelnemers aan bubble-voetbal maar ook voor de toeschouwers. Bubbel-voetbal is zowel te spelen door volwassenen als kinderen. Standaard worden alle bumperballen geleverd met voldoende pompen om de ballen snel op te kunnen blazen. 

Bij eventuele vragen over de bumper ballen staan we je graag te woord, stuur gewoon een E-Mail naar: info@happyrent.eu en we zullen zo snel mogelijk jouw vragen m.b.t. het bubble voetbal beantwoorden. Indien je de bumper ballen met boarding wilt huren klik je eenvoudig op de groene knop "bestellen" wij zien jouw bestelling graag tegemoet! 

Prijzen van de bumperballen zijn excl.21% btw en op afhaalbasis. De borg is 100 EURO per order. 

Beoordeling:

Silke Barthel
dinsdag 12 juli 2016

So much fun!!!

Wir hatten den Surfsimulator bei unserer SOPTIM-Hawaii-Party und es hat alles prima geklappt. Service war auch top.
Pluspunten:
Verbeterpunten: