Levend Tafelvoetbalspel zonder Bodem

Omschrijving

Levend Tafelvoetbalspel Huren

✓ Voor 6 tot 18 spelers!

✓ Zelf afhalen mogelijk

✓ Levering in heel Nederland

✓ Altijd schoon en droog

Het Levend Tafelvoetbalspel van Happy Rent is zowel met bodem als zonder bodem te huur. Het goedkoopste levend tafelvoetbal spel is te huur zonder bodem. Je kunt met 2 teams van 3 tot 9 spelers dit ludieke en spannende spel spelen. Dit levend tafelvoetbal spel kunnen we in heel Nederland leveren en ophalen en is direct online te huur bij Happy Rent Verhuur.

De deelnemers houden zich aan de touwen in het levend tafelvoetbalspel vast waardoor ze als echte speel poppetjes in het veld bewegen. De afmeting van dit levend voetbalspel zonder bodem is 7 x 11 x 2 Meter en wordt geleverd inclusief voetbal, blower en toebehoren. Een echte aanrader voor iedere (voetbal) vereniging, elk teamuitstapje of zeskamp en zeker tijdens het EK of WK een echte top attractie om te huren. 

Levend Tafelvoetbal zelf ophalen

Het levend tafelvoetbal spel kun je huren en zelf ophalen in Heelen Limburg. De attractie is makkelijk te vervoeren in iedere grote auto of aanhangwagen en weegt ongeveer 100 kg. Het levend tafelvoetbal spel dient altijd schoon, droog en goed opgerold retour, hier heb je 2 personen voor nodig.

Levend Tafelvoetbal Geleverd en Opgehaald in heel Nederland. 

Happy Rent Verhuur kan dit Levend Tafelvoetbal ook leveren en ophalen in heel Nederland, dit kan zonder extra kosten al de werkdag voor de huur en de werkdag na de huur kan het weer opgehaald worden. Dat kan zowel in Amsterdam als in Eindhoven en in Maastricht als in Nijmegen. Binnen Limburg kunnen we ook zorgen voor de op- en afbouw en begeleiding, buiten Limburg wordt het transport verzorgd door een transporteur en is dit niet mogelijk. De attractie dient schoon, droog en goed opgerold retour. Plaats het Levend Tafelvoetbal spel in het winkelwagentje en je ziet vanzelf de mogelijkheden en de kosten.

Extra dag = 50% Korting!

Borg: 100 EURO (per order)

Annuleringsverzekering: optioneel

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Je kunt het levend taflevoetbal spel ook met bodem huren, een extra leuke toevoeging is natuurlijk ook onze opblaasbare doelwand. Je kunt dit levend tafelvoetbalspel eventueel ook gebruiken als kleine voetbal boarding van 7 x 11 Meter.

Springkussen lease
Het is vanaf nu ook mogelijk om deze attractie te leasen bij Happy Rent. Ideaal wanneer je het hele jaar door (jonge) bezoekers verwelkomt. Met het lease concept van Happy Rent heb je heel voordelig een uitstekende attractie voor de deur staan voor een vaste lage prijs per maand. Zo lease je deze atractie al vanaf €8,19 per dag!

Voor meer informatie bezoek je onze lease pagina:
klik hier

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Moet ik het levend tafelvoetbal zonder bodem zelf ophalen en terugbrengen?

Dat varieërt van hoe u het besteld, u kunt via de website selecteren of u het zelf wilt ophalen of dat u het geleverd wilt krijgen.

Hoeveel stroom gebruikt het Levend tafelvoetbal spel?

Het Levend tafelvoetbal komt met 1 blower van 1100Watt, daarom adviseren wij altijd deze op een vrije stroomgroep aan te sluiten.

Moet het levend tafelvoetbalspel ook verankerd worden?

Ja, het Levend tafelvoetbal dient net als ieder andere attractie of springkussen verankert te worden.

Word de bal meegeleverd

Ja, u krijgt van ons een bal meegeleverd.

Beoordeling:

Michael Osmialowski
maandag 15 augustus 2022

Der Menschenkicker hat den Kids Freude bereitet

Der Menschenkicker wurde auf unserem Vereinsfest von allen gut angenommen und das Turnier mit Mixed-Teams hat allen Spass gemacht. Die Abwicklung über HappyRent war ebenfalls freundlich.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Karine Glasmacher
maandag 30 augustus 2021

Der Menschenkicker, sowie Dart und Buchstaben Spiel hat uns sehr gefallen.

Sehr gut
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Marko Pflanz
woensdag 30 augustus 2017

Der Menschenkicker ist auf unserem Grillfest super angekommen und sehr zu empfehlen!

Der Menschenkicker ist ein tolle Sache und wurde sowohl von den Kindern wie auch den Erwachsenen umfangreich genutzt. Alle hatten viel Spass damit. Für jeden der mal etwas anderes (Besonderes) auf seinem Fest haben möchte, ist so etwas schon fast ein Muss.
Pluspunten:
Verbeterpunten: