Levend Tafelvoetbalspel zonder Bodem

Omschrijving

Levend Tafelvoetbalspel Huren

✅  Voor 12 spelers

✅  Zelf afhalen mogelijk in Swalmen bij Roermond

✅  Levering in heel Limburg

✅  Direct antwoord via Whatsapp💬

✅  Geen borg

Het goedkoopste levend tafelvoetbal spel is te huur zonder bodem. U kunt met 2 teams van 6 spelers dit ludieke en spannende spel spelen. Dit levend tafelvoetbal spel kunnen we vanuit Swalmen bij Roermond in heel Limburg leveren en ophalen en is direct online te bestellen bij Happy Rent.

De deelnemers houden zich aan de touwen in het levend tafelvoetbalspel vast waardoor ze als echte speel poppetjes in het veld bewegen. De afmeting van dit levend voetbalspel zonder bodem is 14 x 8 x 1,2 Meter en wordt geleverd inclusief voetbal, blower en toebehoren. Een echte aanrader voor iedere (voetbal) vereniging, elk teamuitstapje of zeskamp en zeker tijdens het EK of WK een echte top attractie om te huren. 

Levend Tafelvoetbal zelf ophalen

Het levend tafelvoetbal spel kunt u huren en zelf ophalen in Swalmen Limburg. De attractie is makkelijk te vervoeren in iedere grote auto of aanhangwagen en weegt ongeveer 100 kg. Het levend tafelvoetbal spel dient altijd schoon, droog en goed opgerold retour, hier heeft u 2 personen voor nodig.

Levend Tafelvoetbal Geleverd en Opgehaald in heel Limburg. 

Happy Rent Verhuur kan dit Levend Tafelvoetbal ook leveren en ophalen in heel Limburg, dit kan (indien niet verhuurd) zonder extra kosten vaak al de werkdag voor de huur en de werkdag na de huur kan het weer opgehaald worden. Dat kan zowel in Reuver als in Venlo en in Venray als in Roggel. Binnen Limburg kunnen we ook zorgen voor de op- en afbouw. De attractie dient schoon, droog en goed opgerold retour gebracht te worden. Plaats het Levend Tafelvoetbal spel in je winkelwagentje en je ziet vanzelf de mogelijkheden en de kosten.

Huur: € 132

Extra dag = 50% Korting!

Annuleringsverzekering: optioneel

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Je kunt bij ons ook in Swalmen een Hindernisbaan van 13 Meter huren. Een extra leuke toevoeging is natuurlijk ook onze nieuwe Whack a Mole - Mollen Meppen spel. Je kunt dit levend tafelvoetbalspel eventueel ook gebruiken als kleine voetbal boarding van 8 x 14 Meter.

Springkussen Abonnement
Het is vanaf nu ook mogelijk om deze attractie te leasen bij Happyrent. Ideaal wanneer je het hele jaar door (jonge) bezoekers verwelkomt. Met het lease concept van Happyrent heb je heel voordelig een uitstekende attractie voor de deur staan voor een vaste lage prijs per maand. Zo lease je deze atractie al vanaf €8,19 per dag!

voor meer informatie bezoek je onze lease pagina:
klik hier

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Moet ik het levend tafelvoetbal zonder bodem zelf ophalen en terugbrengen?

Dat ligt aan de optie die u selecteert, wij bieden 2 opties: 1. zelf afhalen en terug brengen. 2. leveren en ophalen door een van onze chauffeurs.

Hoeveel ruimte heb ik nodig om levend tafelvoetbal zonder bodem te spelen?

Het Tafelvoetbal spel is 14 x 8 x 1,2 Meter dit is dus ook de minimale ruimte die u nodig zult hebben.

Hoeveel kost het om het Tafelvoetbal te huren?

Dat ligt volledig aan het tijdsvak dat u selecteert op de website, onze website berekend automatisch de prijs voor u als u de duur van de huurperiode opgeeft.

Beoordeling:

Holger Marzian
maandag 5 september 2022

Reibungsloser Ablauf, von ner Buchung, Personal bis Rechnung! Super!

Super! Von der Buchung bis Rechnung alles top!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Michael Osmialowski
maandag 15 augustus 2022

Der Menschenkicker hat den Kids Freude bereitet

Der Menschenkicker wurde auf unserem Vereinsfest von allen gut angenommen und das Turnier mit Mixed-Teams hat allen Spass gemacht. Die Abwicklung über HappyRent war ebenfalls freundlich.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Jelle Min
dinsdag 26 juli 2022

Product was van top kwaliteit

Voor een postenspel 1 bubble voetbal voor een dag gehuurd vanaf de locatie in Heino. De bal is van topkwaliteit en we kregen er een pomp bij waarmee de bal in de kortste keren is opgepompt. De bleef ongeveer 5 uur lang goed opgeblazen en hebben niet 1 keer lucht erbij hoeven doen. Voor het inleveren kregen we een locatie aangewezen zodat we het nog na sluitingstijd terug konden brengen. Dat was heel fijn aangezien we een drukke planning hadden die dag. Afhalen is echter pas mogelijk vanaf 9 uur. Had gereserveerd voor tussen 7 en 8 en stond dus even te wachten voor de afhaallocatie. Ze hadden wel een mail gestuurd de dag van te voren dat het pas vanaf 9 uur kan, maar die mail had ik gemist.
Pluspunten:Kwaliteit product,Service,Meedenkend
Verbeterpunten:Eerder communiceren