BUBBLE VOETBAL HUREN


BUBBLE VOETBAL HUREN

BOTS! KNAL! BOINK! Wilt u een potje Bubble voetbal spelen? Dan bent u bij Happy Rent aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een grote voorraad van deze ballen die u kunt ophalen bij onze vestiging in Heerlen. Ook kunnen wij deze ballen landelijk leveren voor een vaste prijs. Klik op de onderstaande afbeelding om naar de productpagina te gaan of lees verder op deze pagina voor meer informatie. Een hilarische activiteit voor de leukste evenementen. Zorg voor een geschikte locatie zodat de personen genoeg ruimte hebben om zijn/haar vriend, broer, zus, collega of baas omver te botsen!

BUBBLE VOETBAL HUREN BIJ HAPPY RENT

Vele waren u al voor. Boven onze pagina staat een teller die het aantal mensen aangeeft die wij al hebben bij gemaakt. Maar nu vraagt u zich af, hoe kunnen wij zoveel mensen blij maken? Nou dat komt door onze volgende unieke eigenschappen! Die leest u hieronder:

✓ Top-Service 
Wij vinden onszelf helemaal geweldig. Wij staan namelijk 7 dagen per week voor u klaar om u te helpen met al uw vragen. Maar onze klanten vinden ons doorgaans ook geweldig. Bij elk product staan onder aan de pagina reviews die dit kunnen beamen. U kunt ons elke dag van 9:00 tot 17:00 bereiken. U kunt ons bellen, mailen maar ook appen of een berichtje sturen via Facebook. De ballen leveren wij inclusief elektrische pomp waarmee je gemakkelijk de ballen kunt opblazen.

✓ Kwaliteit
Wanneer producten worden gehuurd, bestaat er altijd een kans dat deze beschadigd of niet schoon retour zijn gekomen. Daarom controleren wij elk product wat retour komt grondig en zorgen ervoor dat deze zo goed als nieuw wordt opgeslagen zodat u kan genieten van de beste producten. Ook geven wij altijd een reserve bubble bal mee zodat u te allen tijde gewoon kunt blijven doorspelen. Wij wijzen al onze klanten er op dat het gebruik van scherpe voorwerpen in de bubbel ballen niet toegestaan zijn, zo blijven de ballen mooi heel.

✓ Online Bestellen
Onze website is zo gebouwd dat deze ook gelijk onze voorraad controleert. U kunt dus altijd zelf controleren of wij nog genoeg bumperballen beschikbaar hebben. Plaats simpelweg de gewenste aantal artikelen in uw winkelwagen, selecteer de huurperiode en de website zal vanzelf aangeven of wij genoeg ballen hebben. Vervolgens kunt u direct online uw gegevens invullen en de bestelling plaatsen. Betalen kan ook direct via iDeal of Creditcard. Zakelijke klanten kunnen per factuur betalen met de optie 'vooraf overmaken'.

BUBBLE VOETBAL HUREN DOOR HEEL NEDERLAND

Onze vestiging ligt in Heerlen. U kunt hier uw bubble ballen afhalen zonder transportkosten te betalen. Ook kunnen wij de ballen landelijk laten leveren door een transporteur voor een vaste prijs. De ballen worden dan geleverd op jouw gewenste locatie. Dit kan in Amsterdam, Den Haag, Nijmegen en Groningen. Het nadeel hieraan is dat wij geen specifieke tijd kunnen geven waarop de ballen worden geleverd. Een derde optie is door het ons zelf te laten leveren. Wanneer u buiten Zuid-Limburg de ballen geleverd moet hebben kunnen de kosten hiervan hoger oplopen dan de kosten van  de transporteur, maar zo kunnen wij wel een relatief nauwkeurige tijdsvenster geven waarin wij de ballen kunnen leveren. 

Compleet verzorgd evenement!

Bubbel voetbal huren voor jouw evenement is super leuk! Maar je kunt bij Happy Rent nog veel meer leuke attracties en spellen huren om het evenement helemaal compleet te maken. Zo ben je bij Happy Rent ook op het juiste adres voor een springkussen huren, een stormbaan huren, een rodeo stier, Hollandse spellen of obstakels voor bijvoorbeeld het spel archery tag of professioneel lasergame. Betreft deze leuke dag nou een verjaardag van een Abraham of Sarah, dan kun je ook een Abraham of Sarah pop huren! Zet de jarige in het zonnetje en geniet van een volledig verzorgd feest met de leukste attracties. 

Wilt u bubbel voetbal huren in Limburg maar weet niet hoe? Neem contact op met onze klantenservice. Wij wachten op uw telefoontje! Klik hier voor onze algemene voorwaarden. Deze bubble ballen kun je van ons kopen of huren, bij kopen kun je het beste even contact met ons opnemen voor alle mogelijkheden. Dus, een bubblevoetbal huren doe je bij Happy Rent!