Bubble Voetbal 8 bumperballen met voetbalboarding Overijssel

€ 375,00
Bekijk beschikbaarheid >
Raalte πŸ‡³πŸ‡±
Opties bekijken

Producten in pakket

Producteigenschappen

Aantal gebruikers 8
Lengte 2000 cm
Breedte 1000 cm
Hoogte 250 cm
Gewicht 150 KG

Omschrijving

Bubble Ballen met voetbalboarding huren Overijssel

Voetballen maar dan anders πŸ˜‚ Speel in teams van 4 deelnemers tegen elkaar en stuiter elkaar ondersteboven! Geen zorgen, de opblaasbare voetbalboarding zorgt ervoor dat je niet naar Parijs stuitert. De boarding is maar liefst 20 meter lang en 10 meter breed dus er is plek genoeg om een goed potje bumper voetbal te spelen. βš½οΈ De bubble ballen zijn hartstikke veilig, er zitten hengsels aan de binnenzijde waar je je aan vast kunt houden. Deelnemers dienen minimaal 1,50 M groot te zijn. Daag jij je vrienden, collega's of dorpsgenoten uit? Huur nu bij Happy Rent Attractieverhuur:

βœ”οΈ Complete set met 8 Bubble ballen en mooie voetbalboarding

βœ”οΈ Boek direct online deze populaire attractie

βœ”οΈ Betaal veilig via IDEAL

βœ”οΈ Geen borg

βœ”οΈ Vragen stel je direct aan onze klantenservice via WhatsappπŸ’¬

Goedkoop Bumper Voetballen met boarding huren Twente

Deze bumperballen met boarding liggen als complete set in Heino, Overijssel πŸ“ op je te wachten. Deze voetbalattractie is ontzettend populair dus boek snel in 3 stappen bij Happy Rent:

πŸ‘‰ Klik op de groene knop "bekijk beschikbaarheid" en geef de gewenste datum en tijd aan

πŸ‘‰ Kies je transport en boek eventueel extra opties bij

πŸ‘‰ Vul je gegevens in en kies de gewenste betaalwijze

That's it! Een kind kan de was doen 🀟

Bubble voetballen met boarding verhuur Zwolle

We zorgen graag voor onze klanten bij Happy Rent, wist je dat? Er zijn extra opties bij te boeken die er voor zorgen dat je zorgeloos kunt genieten van je eigen evenement of feest. 

βœ… Je komt het zelf ophalen of wij leveren het op het gewenste adres*

βœ… Wij bouwen deze attractie voor je op en zorgen dat het tijdig klaar staat voor veilig gebruik. We breken de boel ook weer af als het feest is afgelopen en laten alles netjes achter

βœ… Onze ervaren medewerkers begeleiden deze attractie en zien erop toe dat iedereen er veilig gebruik van maakt

* Houdt er bij zelf ophalen rekening mee dat je met een busje of een aanhanger komt. Indien wij het leveren en ophalen dan kun je in het bestelmenu direct de transportkosten zien als je jouw postcode invoert. Mocht je de transportkosten te hoog vinden of ligt Heino ver van huis? Geef rechts op onze website aan waar je woont of waar het evenement gaat plaatsvinden en de dichtsbijzijnde attracties komen naar voren. We bieden Bubble voetbal met en zonder boarding op diverse plaatsen in Nederland aan.

Bumperballen met opblaasbaar voetbalveld goedkoop huren

Je kunt deze bumperballen en voetbalboarding ook los huren. Of zoek je nog meer inspiratie voor jouw evenement in Overijssel? Ons assortiment is MEGA. Een buikschuifbaan, bungee run, hindernisbaan, stormbaan, klimtoren, mulitplay, springkussen, rodeo stier, tobbedansbaan.. alles kan 😎 Tot snel!

 


Beoordeling:

Holger Marzian
maandag 5 september 2022

Reibungsloser Ablauf, von ner Buchung, Personal bis Rechnung! Super!

Super! Von der Buchung bis Rechnung alles top!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Michael Osmialowski
maandag 15 augustus 2022

Der Menschenkicker hat den Kids Freude bereitet

Der Menschenkicker wurde auf unserem Vereinsfest von allen gut angenommen und das Turnier mit Mixed-Teams hat allen Spass gemacht. Die Abwicklung über HappyRent war ebenfalls freundlich.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Jelle Min
dinsdag 26 juli 2022

Product was van top kwaliteit

Voor een postenspel 1 bubble voetbal voor een dag gehuurd vanaf de locatie in Heino. De bal is van topkwaliteit en we kregen er een pomp bij waarmee de bal in de kortste keren is opgepompt. De bleef ongeveer 5 uur lang goed opgeblazen en hebben niet 1 keer lucht erbij hoeven doen. Voor het inleveren kregen we een locatie aangewezen zodat we het nog na sluitingstijd terug konden brengen. Dat was heel fijn aangezien we een drukke planning hadden die dag. Afhalen is echter pas mogelijk vanaf 9 uur. Had gereserveerd voor tussen 7 en 8 en stond dus even te wachten voor de afhaallocatie. Ze hadden wel een mail gestuurd de dag van te voren dat het pas vanaf 9 uur kan, maar die mail had ik gemist.
Pluspunten:Kwaliteit product,Service,Meedenkend
Verbeterpunten:Eerder communiceren