Rodeostier Huren

Producteigenschappen

Aantal gebruikers 1
Lengte 500 cm
Breedte 700 cm
Hoogte 280 cm
Stroom 3.000 watt
Stroombehoefte 1 vrije stroomgroep
Voltage 220 volt
Vervoer Grote aanhanger
Gewicht 250 KG
Borg 100

Omschrijving

Rodeostier Huren

✓ Prachtig Valkussen

✓ Inclusief Aansprakelijkheidsverzekering

✓ Compleet verzorgd

✓ Veilig

Wie blijft het langste zitten op deze losgeslagen mechanische rodeostier? Onze rodeo stier staat te popelen om jou en jouw gasten van zijn rug af te gooien. Onze rodeo stier is “state of the art” en voorzien van een prachtig geanimeerd valkussen, want de mooiste en leukste rodeostier huur je alleen bij Happy Rent!

Rodeostier huren limburgrodeostier verhuur limburgrodeos tier happy rent

Onder begeleiding van ons personeel wordt zowel jong als oud een uitdagend ritje op onze rodeo stier aangeboden.
Onze rodeo stier is voorzien van verschillende spelsnelheden en programma’s. Ook is onze rodeostier handmatig te bedienen waardoor deze attractie zowel geschikt is voor kinderen als voor volwassenen.
Onze rodeo sier is ideaal voor jouw personeelsfeest, zeskamp of evenement. Ook is onze rodeo stier voorzien van tijdmeting waardoor er altijd te zien is wie het langste deze losgeslagen rodeo stier getrotseerd heeft.
De Rodeo Stier is 5 meter lang, 5 meter breed en 2,8 meter hoog en direct online te huren. 
Houd er rekening mee dat er achter de stier ook nog minimaal 1 meter vrij moet zijn voor de blower. Onze stier werkt tevens gewoon op een normale stroomgroep van 220 Volt (een vrije groep). Huur deze rodeostier nu direct bij Happy Rent Verhuur, klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! 

Geheel Verzorgd.
Wij verhuren deze rodeo stier ook met onze eigen begeleiding, hiermee waarborgen wij een juiste bediening van de mechanische stier en voldoende spelplezier en veiligheid voor elke deelnemer. Wij bezorgen deze rodeo stier in heel Limburg, bouwen hem voor je op en draaien vervolgens het aantal uren die vooraf afgesproken zijn. Na gebruik breken we de rodeo stier weer af, hierbij hebben
we 1 persoon hulp nodig. De transportkosten zijn in dit geval voor 2 x de afstand (heen en weer).

Het op- en afbreken duurt meestal maar 15 minuten.

Laten Leveren

Het is niet mogelijk de stier enkel te laten leveren en zelf te bedienen. Je kiest er voor om de rodeostier te laten leveren én begeleiden of zelf op te halen. 

Zelf ophalen

Je kunt de rodeo stier ook zelf komen ophalen. Het is wel belangrijk dat de begeleiding gebeurt door een nuchter en volwassen persoon die de veiligheid van de deelnemer waarborgt en de rodeostier volgens de gebruiksaanwijzing bedient. 

Voor het ophalen heb je een busje met laadklep of een grote aanhangwagen nodig de stier weegt +/- 250 KG. 

Wat hebben we nodig?
Om de rodeo stier te kunnen draaien dien je te zorgen voor de volgende zaken:
- Een vrije gelijkvloerse doorgang van 1,40 breed (geen trappen)
- Een vrije stroomgroep 220 Volt / 3.000 Watt. (min. 10 Ampère.)
- Een ruimte van minimaal 5 meter breed, 6-7 meter lang en 2,8 Meter hoog.

Blower
De rodeostier wordt geleverd met een Europees goedgekeurde blower die uiterst veilig en waterdicht is.

Veiligheid
Bij de verhuur van attracties staat veiligheid bij Happy Rent voorop.
Deze rodeo stier voldoet aan de laatste keuringseisen, daarbij is onze stier voorzien van een veiligheidssensor en een noodstop. Ons ervaren personeel zal tevens zorgen voor een verantwoorde bediening van de rodeostier. Je kunt deze mechanische stier huren zonder zorgen te hoeven te maken m.b.t. de veiligheid. 

Rodeo Stier Huren

Je kunt deze prachtige rodeostier online huren, kies eenvoudig de gewenste datum en het aantal uren van begeleiding, onze rodeo stier kun je huren in heel Nederland. 

Prijs:
Huur Rodeo Stier: 295 EURO

Op- en afbouw: 27,50 EURO

Begeleiding per uur: 39,50 EURO

Transport: Afhandelijk van het leveradres. 

Opties
Annuleringsverzekering: optioneel

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Tip:

Leuk om bij deze mechanische rodeostier te huren is het springkussen western of een echte Amerikaanse popcornmachine

Deze rodeostier is ook te huur als surfsimulator of als voetbal rodeo

Wij adviseren je om voor het huren van dit springkussen ons desbetreffende informatieblad door te nemen.

Merken

Merken

Merken


Veelgestelde vragen (FAQ's)

Hoeveel kost het huren van een rodeostier?

De huurprijs van een rodeostier kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de duur van de huur, de locatie en eventuele extra services zoals op- en afbouw of begeleiding. Je kunt het beste een rodeostier kiezen bij jou in de buurt, dat scheelt in transportkosten of de tijd die jezelf onderweg bent om de rodeostier op te halen. Vervolgens kun je optioneel kiezen voor op- en afbouw en begeleiding die per uur wordt berekend.

Is het moeilijk om een rodeostier te berijden?

Het berijden van een rodeostier kan uitdagend zijn, maar het is ook een leuk en spannend avontuur. Onze ervaren instructeurs staan klaar om te helpen en zorgen voor de veiligheid van de deelnemers. We kunnen zowel kinderen als volwassenen een rustige rit aanbieden die langzaam steeds moeilijker wordt.

Is de rodeostier geschikt voor kinderen?

Ja, we bieden rodeostieren aan die geschikt zijn voor verschillende leeftijdsgroepen, waaronder ook voor kinderen. We zorgen ervoor dat de veiligheid van de deelnemers altijd onze hoogste prioriteit heeft.

Hoe lang duurt de opstelling van de rodeostier?

De opsteltijd van de rodeostier hangt af van verschillende factoren, zoals de locatie en de specifieke eisen van het evenement. Over het algemeen kunnen we de rodeostier binnen 15 tot 30 minuten opzetten.

Moet ik zelf voor de bediening van de rodeostier zorgen?

Dat kan maar je kunt het ook door onze medewerkers laten doen. Onze professionele bedieners zorgen voor de bediening van de rodeostier tijdens uw evenement. Ze zijn getraind om de deelnemers te begeleiden en de veiligheid te waarborgen.

Wat gebeurt er als het regent tijdens het evenement?

Onze rodeostieren kunnen in de regen staan maar bieden geen bescherming tegen lichte regen. Bij slechte weersomstandigheden of hevige regen kunnen we alternatieve oplossingen bespreken, zoals het verplaatsen van de activiteit naar een overdekte locatie. Met een annuleringsverzekering kunt u altijd kosteloos tot 48 uur voor aanvang annuleren.

Beschikbare bestanden


Beoordeling:

Juliette Van Schaijk
donderdag 11 juli 2024

Super mooi en tevreden

Personeelsfeest met thema wild wild west daar hoort natuurlijk deze stier bij. Erg mooi en netjes op tijd geleverd en opgehaald. Top!
Pluspunten:Heel mooi
Verbeterpunten:Klittenband in het midden laat steeds los we hebben er een gymmat overheen gelegd anders val je in de spleet.

Dominik Loy
dinsdag 2 juli 2024

Freundlich und super Betreuung.

Sehr kinderfreundliche und hoefliche Betreuung. Top Auf- und Abbau. Spass fuer gross und klein.
Sehr empfehlenswert.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

BYTEC Medizintechnik GmbH
donderdag 24 augustus 2023

Das Bullriding war die Hauptattraktion auf unserem Sommerfest!

Das Bullriding war die Hauptattraktion auf unserem Sommerfest. Der Auf- und Abbau war unkompliziert und schnell. Das Personal war wirklich top und sehr freundlich. Da hat selbst das wechselhafte Wetter keinen Einfluss auf unseren Spaß beim Bullriding gehabt.
Pluspunten:Spaß für alt und jung
Verbeterpunten: