Springkussen Western

Producteigenschappen

Aantal gebruikers 4-6
Lengte 350 cm
Breedte 350 cm
Hoogte 300 cm
Stroom 1.100 watt
Voltage 220 volt
Transportmaat 130x60 cm
Vervoer Aanhangwagen, Busje of Grote auto
Overdekt ja
Leeftijd 4-14 jaar

Omschrijving

Springkussen Western

✓ Laagste Prijs Garantie

✓ Altijd Schoon

✓ Overdekt & Goedkoop

✓ Inclusief glijbaan

Terug naar het wilde westen met dit prachtige springkussen Western!
Dit kleine overdekte springkussen met glijbaan laat elke kleine cowboy en cowgirl de leukste avonturen beleven. Dit springkussen in western stijl is uitgerust met een glijbaan, dus naast springen kunnen kinderen ook naar hartelust van de glijbaan glijden op dit springkussen western.
Dit compacte springkussen is circa 3,5 x 3,5 x 3,0m (LxBxH) groot en kun je nu heel goedkoop huren bij Happy Rent Verhuur. 
Ook ideaal om binnen in een zaaltje te plaatsen bijvoorbeeld.
Door het dak worden kinderen beschut tegen zon en lichte neerslag.
Het springkussen wordt compleet verhuurd met blower, grondzeil en grondharingen. Een echte topper!

Zelf Afhalen in Heerlen

Je kunt dit prachtige springkussen goedkoop online huren en eenvoudig zelf afhalen in onze locatie in Heerlen.

Dat kan indien mogelijk al de dag voordat je het springkussen huurt of de dag erna pas weer retour zodat je zo lang mogelijk van dit springkussen kunt genieten, binnen 24 uur betaal je tevens niets extra! De website houdt automatisch rekening met de periode in de prijsberekening. 
Opgerold is het springkussen western een kleine rol van +/- 130 * 60 cm. Het springkussen western is te vervoeren op een aanhangwagen en in vrijwel iedere auto waarvan de bank ingeklapt kan worden. Het gewicht van dit springkussen bedraagt circa 75 KG

Zelf Opzetten & Afbreken

Het opzetten van een springkasteel is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd.
Het springkussen dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. Ook hiervan ontvang je een duidelijke instructie. Zie deze video om je ervan te overtuigen hoe gemakkelijk het is om zelf een springkasteel op te zetten en af te breken:

Laten leveren

Dit springkussen is zo klein, en zo eenvoudig op te zetten dat dit model enkel zelf op te halen is, we leveren dit model dus niet. Je kunt het kussen al de dag van te voren komen ophalen zodat je met alle gemak en alle tijd van de wereld dit springkussen kunt opzetten. Indien je een springkussen geleverd wilt hebben, vul dan je postcode in, in het winkelwagentje en je ziet direct de transportkosten. We leveren dit springkussen in de hele provincie Limburg. 

Blower

Het springkussen wordt geleverd met een Europees goedgekeurde blower die uiterst veilig en waterdicht is. Deze heeft een vermogen van 1.100 Watt en dient constant aan te staan tijdens gebruik.

Veiligheid

Bij de verhuur van springkussens staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Dit springkussen is gekeurd door AIV-Vincotte Nederland B.V. en geschikt voor 4-6 kinderen in de leeftijdscategorie van 3-14 jaar. Je dient een springkussen altijd te verankeren en de blower en stroomtoevoer goed af te schermen. Tijdens het gebruik van een springkussen is toezicht door een volwassen persoon verplicht. 

Reserveren

Als je dit prachtige springkussen in western thema wilt huren dan kun je dit nu eenvoudig online reserveren bij Happy Rent. Klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf!

Leuk om bij dit luchtkussen uit Groningen te huren is bijvoorbeeld ons Opblaasbare dartspel of Beer Pong XXL

Extra dag = 50% Korting

Je kunt dit springkussen al gratis de dag voor de huur afhalen ook kan het springkussen gratis de dag na de huur weer retour brengen, maar dat is nog niet alles. Als extra kers op de taart krijg je tevens 50% korting op elke extra dag dat je dit springkussen huurt! Zeker ideaal als je het springkussen bijvoorbeeld een heel weekend wilt huren, dat is pas goedkoop! 

Prijs

Zelf ophalen in Heerlen

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

 

Belangrijk

Zorg  dat het springkussen; altijd staat verankerd, er valmatten zijn geplaatst als het springkussen op een harde ondergrond staat en je deze: veiligheidsinstructies hebt begrepen. 

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken


Veelgestelde vragen (FAQ's)

Wat gebeurt er als het weer slecht is op de dag van mijn evenement?

Speciaal voor deze gevallen bieden wij een annuleringsverzekering aan, in het geval dat het weer zo dermate slecht zal zijn dat u het springkussen niet kan gebruiken, mag u uw bestelling annuleren maximaal 48u voor de dag van de huur.

Kan ik het springkussen zelf afhalen?

Ja dat kan, al onze attracties kunt u zelf ophalen en terug brengen bij een van onze locaties aangegeven op onze website.

Beschikbare bestanden


Beoordeling:

Violetta Selmani
donderdag 27 juni 2024

Goed geregeld

De eigenaar is gemakkelijk in de omgang en het bedrijf is top. De communicatie is helder en duidelijk :)
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Hannie van den Eijnden
dinsdag 11 juni 2024

Springkussen gehuurd, heel tevreden over alles!

Multiplay springkussen gehuurd, zag er netjes uit!
Brengen en ophalen was allemaal op tijd en goed geregeld.
Voor herhaling vatbaar.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Marielle Speets
zaterdag 18 mei 2024

Perfect geregeld

Super tevreden, op tijd opgebouwd en helemaal naar wens. De kleine mensen hebben het enorm naar de zin gehad. Voor herhaling vatbaar en om iedereen aan te raden. Bedankt Ruud voor de service!
Pluspunten:
Verbeterpunten: