BUBBLE VOETBAL LIMBURG

BUBBLE VOETBAL LIMBURG

BOTS! BIEM! KNAL! BOINK! BAM! Wilt u een lekker Bubble voetbal spelen? Dan bent u bij Happy Rent Attractieverhuur op de juiste plek. Wij hebben namelijk een grote voorraad Bumper ballen die u kunt ophalen bij onze loods in Heerlen. Ook kunnen wij deze ballen landelijk leveren voor een vaste prijs. Klik op de onderstaande afbeelding om naar de productpagina te gaan of lees verder op deze pagina voor meer informatie. 

BUBBLE VOETBAL HUREN BIJ HAPPY RENT

Vele waren u al voor. Boven onze pagina staat een teller die het aantal mensen aangeeft die wij al hebben bij gemaakt en deze teller neemt alleen maar toe. Maar nu vraagt u zich af, hoe kunnen wij zoveel mensen blij maken? Nou dat komt door onze volgende unieke eigenschappen! Die leest u hieronder:

✓ Top-Service 
Wij vinden onszelf helemaal geweldig. Wij staan namelijk 7 dagen per week voor u klaar om u te helpen met al uw vragen. Maar onze klanten vinden ons doorgaans ook geweldig. Bij elk product staan onder aan de pagina reviews die dit kunnen beamen. U kunt ons elke dag van 9:00 tot 17:00 bereiken. U kunt ons bellen, mailen maar ook appen of een berichtje sturen via Facebook. Wij leveren de bubble ballen mét elektrische pomp, hiermee kun je heel makkelijk en snel de ballen opblazen.

✓ Kwaliteit
Wanneer producten worden gehuurd, bestaat er altijd een kans dat deze beschadigd of niet schoon retour zijn gekomen. Daarom controleren wij elk product wat retour komt grondig en zorgen ervoor dat deze zo goed als nieuw wordt opgeslagen zodat u kan genieten van de beste producten. Ook geven wij altijd een reserve bubble bal mee zodat u ten alle tijden gewoon kunt blijven doorspelen. Wij zorgen er voor dat er geen scherpe voorwerpen in de bal terechtkomen zodat jij altijd een bubble bal krijgt van goede kwaliteit.

✓ Online Bestellen
Onze website is zo gebouwd dat deze ook gelijk onze voorraad controleert. U kunt dus altijd zelf controleren of wij nog genoeg bumperballen beschikbaar hebben. Plaats simpelweg de gewenste aantal artikelen in uw winkelwagen, selecteer de huurperiode en de website zal vanzelf aangeven of wij genoeg ballen hebben. Vervolgens kunt u direct online uw gegevens invullen en de bestelling plaatsen. Betalen kan ook direct via iDeal of Creditcard. Zakelijke klanten kunnen per factuur betalen met de optie 'vooraf overmaken'.

BUBBLEVOETBAL HUREN DOOR HEEL NEDERLAND

Onze vestiging ligt in Heerlen. U kunt hier uw bubble ballen afhalen zonder transportkosten te betalen. Ook kunnen wij de ballen landelijk laten leveren door een transporteur voor een vaste prijs. Wij kunnen door heel Nederland leveren, van Maastricht tot Den Haag en van Leeuwarden tot Bergen op Zoom. Wij komen het op jouw gewenst locatie leveren. Het nadeel hieraan is dat wij geen specifieke tijd kunnen geven waarop de ballen worden geleverd. Een derde optie is door het ons zelf te laten leveren. Wanneer u buiten Zuid-Limburg de ballen geleverd moet hebben kunnen de kosten hiervan hoger oplopen dan de kosten van  de transporteur, maar zo kunnen wij wel een relatief nauwkeurige tijdsvenster geven waarin wij de ballen kunnen leveren. 

Alleen het bubbel voetbal spel huren is natuurlijk super leuk, maar je kunt jouw evenement nóg leuker maken! Ooit gedacht aan een stormbaan huren? Of ga je voor iets kleiners en wil je een springkussen huren? Ook voor leuke obstakels voor een potje professioneel lasergame of archery tag kun je bij ons huren. Is er toevallig ook een jarige in jullie midden die 50 jaar wordt? Dan kun je zelfs een Abraham of Sarah pop bij ons huren. Bij ons kun je zelf ook nog kiezen van het kopen van de producten, dus kopen of huren kan allebei.

Het leukste spel om jouw vader, nichtje, vriendin of baas omver te beuken en te genieten van deze hilarische activiteit. Een bubbelbal huren is de beste keuze! Maak van jouw evenement een volledig verzorgd feest met heel veel attracties van Happy Rent.

Heb je vragen over het huren van een hilarische activiteit? Of ben je benieuwd of jouw locatie een geschikte locatie is? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen jou graag verder. Bubble voetbal huren doe je bij Happy Rent!

Op al onze bubble ballen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.