Bubble Voetbal 6 Bumperballen met Voetbalboarding

Omschrijving

Bubble Voetbal Huren

✓ De Voetbal Hit van 2021!

✓ Levering in heel Limburg

✓ Uren speelplezier

Nieuw bij Happy Rent Attractieverhuur: Bubble Voetbal Huren! Ook wel bubbel bumper voetbal genoemd, dit spel wordt gespeeld met 6 opblaasbare bumper ballen in een voetbalboarding van 20 * 10 Meter en is de absolute Hit in 2018! 

De bumperball beschermt de deelnemers op een dusdanig manier dat het spel voetbal een hele nieuwe wending krijgt. Met deze bumperballen kunnen de deelnemers hard tegen elkaar aanlopen en de andere deelnemer hiermee om "bumperen". Een hilarisch spel dat niet alleen leuk is om te spelen maar ook om naar te kijken. 

Hier een video ter impressie van het bubble voetbal .

Je kunt het bubble voetbal nu direct huren bij Happy Rent Verhuur, klik op "in winkelwagen" en de rest wijst zich vanzelf! 

Bubbel Voetbal Huren

Het bubbel voetbal wordt bij Happy Rent Verhuur verhuurd inclusief opblaasbare voetbal boarding van 20 * 10 Meter met grondzeil zodat de bumperballen niet beschadigd raken kunnen en je dus onbezorgd bubble voetbal kan spelen op elke ondergrond. De bumperballen zijn niet los te huur, wel kun je extra bumper ballen bestellen als je met meer dan 6 deelnemers bubble voetbal wenst te spelen. 

Het bubble-voetbal zal zeker voor veel hilarische momenten zorgen, de bumperballen zijn 1,50 M in diameter en dus geschikt voor zowel volwassenen als grotere kinderen. 

Huren van Bubbel Bumper Voetbal

Je kunt het bubble voetbal nu direct online huren bij Happy Rent Attractieverhuur, klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf.

Geleverd en Opgehaald

Wij adviseren om het bubble voetbal door de professionals van Happy Rent te laten leveren en ophalen, Happy Rent kan naar wens ook meehelpen bij op- en afbouw en zelfs de attractie begeleiden. Onze medewerkers zetten dan alles voor jou op en zorgen dat iedereen een leuk potje bubbel voetbal kan spelen. 

Zelf Ophalen

Je kunt het bubble voetbal ook zelf ophalen in Heerlen. Neem even contact op met onze klantenservice

 

Deze attractie is slechts 1 keer beschikbaar in ons assorrtimnet dus we raden je aan om tijdig te reserveren! Informeer direct op tel: 085-002-002-6 of deze voetbal attractie nog beschikbaar is op de datum van jouw voorkeur. E-Mail mag ook naar: info@happyrent.nl onze medewerkers informeren je graag over de mogelijkheden. 

 

Naast het bubble voetbal heeft Happy Rent Verhuur ook veel andere leuke voetbal attracties die je kunt huren zoals het springkussen voetbal, het levend tafelvoetbalspel of de voetbal boarding huren

 

 

Merken

Merken


Beoordeling:

Susanne Rubbert
donderdag 4 juli 2024

Groot plezier voor grote mannen

Voor ons bedrijfsfeest voor ca. 40 mannen hebben wij voetbal darten (opblaasbaar) geregeld.
iedereen was dol enthousiast.
Wij hebben voor de optie zelf ophalen gekozen, moesten toch in de buurt zijn en deze ook zelf op en afgebouwd.
Was een makkie.
Alleen zat er een touw aan om de ballen eraf te halen en geen net zoals op de site omschreven.
Mss handig om dit er meteen bij te vermelden om onnodige stress "hoe de ballen eraf te halen" te vermijden.

Onze "jongens" in de leeftijd van 20+ tot 60+ hebben zich lekker uit kunnen leven!!


Pluspunten:Vriendelijk, snelle reactie bij vragen
Verbeterpunten:

Ivo Heuts
maandag 1 juli 2024

Super, goede materialen

We hebben op zaterdag 22 juni 2024 3 opblaasbare voetbalvelden met 3 kabelrollen gehuurd. Afspraak was om 08:00 uur materialen leveren en om 1730-17:45 uur weer ophalen. Dit is ook zo gebeurd. De 3 opblaasbare velden waren alle 3 dezelfde waardoor dit er zeer goed uitzag. Volgend jaar (2025) huren wij deze weer bij Happy Rent. Groetjes Ivo Heuts SV Sibbe
Pluspunten:Afspraak is afspraak
Verbeterpunten:Zo doorgaan.

Holger Marzian
maandag 5 september 2022

Reibungsloser Ablauf, von ner Buchung, Personal bis Rechnung! Super!

Super! Von der Buchung bis Rechnung alles top!
Pluspunten:
Verbeterpunten: