SPRINGKUSSENS VOOR VOLWASSENEN HUREN

 SPRINGKUSSENS VOOR VOLWASSENEN HUREN

Ben je al wat ouder? Al een leven opgebouwd? Huisje boompje beestje? Of heb ik het helemaal mis? In ieder geval geloven wij bij Happy Rent dat je jezelf vooral niet moet laten tegenhouden. Huur gewoon eens een springkussen en verras je gasten met een springpartijtje zoals vroeger! Het mooie is nu wel dat je jou eigen springkussen kan uitzoeken! En daarom hebben wij een selectie gemaakt van de meest indrukwekkende springkussens en stormbanen die te huur zijn bij Happy Rent! 

Top Tien Springkussens voor volwassenen

Onze selectie van meest gehuurde en vetste hindernisbanen en springkussens, allemaal te huur bij Happy Rent!

Swipe Off XXL 60 Meter

Gebaseerd op het bekende RTL tv programma 'Wipe Out', kunt je nu bij Happy Rent onze 60 meter lange Swipe Off XXL baan huren! Deze grote stormbaan bestaat uit 4 onderdelen. Als eerste moet je langs de enorme wand met boks handschoenen zien te komen. Aan beide kanten van de wand kunnen de deelnemers proberen om met deze bokshandschoenen elkaar met een knal van de baan af te slaan! Maak je maar geen zorgen, het is hartstikke veilig. Bij het tweede onderdeel is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk over de rode ballen heen komt. Het is al moeilijk genoeg om je evenwicht erop te bewaren, laat staan wanneer de ander op dezelfde bal springt en jij de lucht in wordt gekatapulteerd! 
Nog steeds op de baan? Goed gedaan! Nu begint het echte werk! Het volgende onderdeel is namelijk alleen bestemd voor de echte waaghalzen. Nadat je 3,5 meter langs deze helling bent omhoog geklommen, moet je namelijk weer naar beneden komen. Maar hoe? Nou met een vrije val van 3,5 meter natuurlijk! Ook dit klinkt weer erg gevaarlijk, maar de enorme sponskussens zullen jou val breken zodat jij veilig en snel weer kunt beginnen aan het volgende onderdeel.
Het volgende onderdeel is namelijk een echte hindernisbaan. Lukt het jou om kruipend en springend door het bananen bos te komen? Dan moet je nog even een kleine klim maken en vervolgens glij jij zo naar de overwinning! 

Ik zou zeggen, een wel verdiende eerste plaats!

Levend Tafelvoetbal Spel

 

Heb je ooit eens met je vrienden een potje tafelvoetbal gespeeld en gedacht, dit zou nou pas echt leuk zijn als het op levensgroot formaat was? Waarschijnlijk niet, maar wij bij Happy Rent wel! En dit is het resultaat, Een echte top attractie voor volwassenen! In dit geweldige springkussen passen 2 teams van 6 man die tegen elkaar strijden voor de titel als beste levend tafelvoetbal team! Nadat je op dit kussen hebt gespeeld, wil je nooit meer terug naar de plaatselijke kroeg om een potje te spelen op het veel te oude tafelvoetbal spel wat zij daar hebben staan. Alle spelers zitten met touwen in tuigjes vast waardoor ze net als echte houten poppetjes, een echte aanrader voor volwassen voetbalfans en oudere teams van voetbal clubs. Veel zijn u voor, dus waar wacht u nog op! Bestel direct, makkelijk, snel en veilig online in onze webshop!

Stormbaan Jungle Run van 17,5 meter

Niet genoeg ruimte voor een stormbaan van 60 meter? dan is de Jungle Run een goed alternatief. Deze stormbaan met een tropisch uiterlijk is ons meest verhuurde stormbaan voor zijn aantrekkelijke prijs. Maar laat de lage prijs je niet misleiden, dit is een geweldige en uitdagende stormbaan voor volwassen. Na een keer met volle vaart erover heen te zijn geweest, geven veel mensen al aan dat ze al vrij moe zijn! De Jungle Run 17,5 meter is ook beschikbaar in een variant van 8 meter, en is ook heel geschikt voor volwassen. Een echte budget knaller van een luchtkussen dus! 

Colosseum Gladiatoren Gevecht

Iedere man of vrouw is wel eens in een situatie terecht gekomen waarin iemand beweert dat hij of zij sterker is dan jij, of een situatie waarin je heel graag eens de ander een flinke mep zou willen verkopen. Nu kun je dit probleem oplossen met een vechtpartij in de sportschool of op straat, maar het uitpraten werkt normaal gesproken prima. Gelukkig kun je het ook groter aanpakken! Bij Happy Rent kunt u namelijk het Gladiatoren Gevecht Colosseum huren! Nu kunnen jij en die vervelende persoon het uitvechten op dit opblaasbaar plateau met overgrote bokshandschoenen en hoofdbescherming. Sla jij jouw tegenstander eerder van het plateau? Of slaat hij jou er als eerste vanaf en slaat daarmee ook een deuk in jouw ego? Het is in ieder geval een aanrader voor ieder feest!    

Springkussen Dikke Bertha

Waarom al het plezier voor de kinderen overlaten, terwijl springen leuk is voor jong en oud! Dit kussen hebben wij in onze top 10 gezet omdat wij vinden dat springkussens voor iedereen leuk zijn. En dit springkussen is goedkoop, groot en ook leuk voor volwassenen. Ideaal voor dieren liefhebbers! Het springkussen is volledig overdekt en kan dus in elk seizoen gebruikt worden en de grote koeien kop zal zeker de aandacht trekken van alle gasten. Net zoals elk artikel in deze lijst wordt het kussen geleverd met blower. 

Dubbele Bouncing Balls huren

 Uniek, groot, en gewoon ronduit geweldig! De bouncing balls uit de Swipe Off XXL (gebaseerd op onderdelen uit het RTL tv programma 'Wipe Out') zijn nu ook los te huren bij Happy Rent! Wanneer je op een van deze ballen staat is het al lastig genoeg om je evenwicht te bewaren. Laat staan wanneer er een iemand keihard op dezelfde bal springt als waar jij op staat! Een ideale uitdaging voor volwassenen!

Tobbedansbaan Huren

 

Geïnspireerd door het ouderwetse tv programma 'ter land ter zee en in de lucht', kun je nu de tobbedansbaan huren bij Happy Rent! De bedoeling is dat de deelnemers de glijbaan afgaan en de bel laten rinkelen. Wie dit het snelste kan heeft gewonnen! Onderaan de glijbaan ligt een groot bad gevuld met water zodat je veilig en zonder botbreuken nog van de tobbedans baan af kunt komen. Dit is een echte aanrader voor de zomer periodes voor alle soort evenementen. Dus neem nu contact op met jouw vrienden en plan een dag waarop wij voor jou deze meesterlijke attractie kunnen neerzetten.

Buikschuifbaan 18 Meter

Is onze tobbedansbaan nog niet nat genoeg voor je? Nou we hebben ook nog een buikschuifbaan! 18 meter lang zelfs. Ook deze baan heeft een eindbad zodat je niet met je hoofd op de stoeptegels terecht komt, wat altijd fijn is. Herinner wel dat deze buikschuifbaan nat en glad moet blijven dus het is handig om er een tuinslang in de buurt te hebben. 

Bungee Run King Kong Equalizer

Wil je uitdagend? Dan krijg je uitdagend! Ook voor volwassenen! Deze Bungee Run King Kong Equalizer is een echte uithoudingsvermogen test. Op deze attractie moeten twee deelnemers zo snel mogelijk de bananen en kokosnoten uit de manden en op de palmbonen zien te krijgen. Dit alles terwijl ze worden terug getrokken met een enorm elastiek die aan de aap in het midden vast zit. Mooi thema, grote attractie, interactief en spannend! Wat wil je nog meer? Bestellen kan snel via onze product pagina. Dus snel bestellen zou ik zeggen!

Klimtoren Jungle 

Onze klimtoren is een leuke attractie en springkussen in één. Wie brengt als eerste 4 bananen naar de top van deze klimtoren? Ook leuk voor volwassenen. Overigens wil ik wel even kwijt dat het geen echte bananen zijn, dat zou de boel erg vies maken. Gebruik dan ook geen echte bananen op deze attractie. Ooit al eens geprobeerd om een toren te beklimmen met bananen in je hand? Nou wij ook niet en met een goede reden. Wanneer je deze toren ergens neerzet, zal het gegarandeerd veel bekijks trekken. Deze attractie, net als al onze attracties, is gekeurd door AIV-Vincotte Nederland BV en is getest op veiligheid en bouw kwaliteit zodat wij jullie kunnen verzekeren van een veilige ervaring. Nu hoor ik u denken, dat gaat me een vermogen kosten. Nou nee hoor! Bekijk de productpagina en klik op de groene knop 'in winkelwagen' om een duidelijke prijsopgave te krijgen. 

Ik wil nu een van deze springkussens voor volwassen huren!

Nou dat kan! Alle afbeeldingen en titels op deze pagina zijn links die je naar de des betreffende product pagina brengen. Vanuit daar is het vrij eenvoudig om de bestelling af te ronden. Op de product pagina's kun je alle afmetingen, stroomvereisten en andere belangrijke zaken vinden over de producten. 

Heb je verder nog vragen, opmerkingen over deze pagina of iets anders huur gerelateerd?
Dan kun je altijd een mail sturen naar: info@happyrent.nl
Of bel ons: 085-002-0026 (werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur) 

Bij Happy Rent krijgt u altijd snel een antwoord op jouw vraag! 

Merken