Curling zonder ijs

Producteigenschappen

Hoogte 0.3 cm
Gewicht 52 KG

Omschrijving

Curling zonder Ijs

Met onze unieke curlingbaan die bestaat uit kunststof stroken kun je vanaf nu curlen zonder ijs. Je kunt deze curlingbaan direct online kopen bij Happy Rent de levertijd bedraagt gemiddeld maar 1-2 weken. Er is geen dure koelinstallatie nodig, je rolt de stroken eenvoudig uit op een gelijke verharde ondergrond en kunt direct curlen zonder ijs. Deze set bestaat uit een curlingbaan van 12 x 2 Meter en 8 Professionele werpstokken voor Volwassenen en twee doelschijven. Optioneel zijn ook werpstokken voor kinderen verkrijgbaar. Je kunt dit spel zowel indoor als outdoor spelen. 

Deze aanbieding bestaat uit:

  • Curlingbaan 12 x 2 Meter (2 Doel Cirkels): € 2.650
  • Volwassen Werpstok Ijzer 3,7 Kg (Set 6 stuks): € 2.034
  • Rubberen Doelschijf (1 stuks): € 45,75 

Totaal: € 4.729,75 nú als set aanbieding voor slechts € 3.899 excl. btw. 

Levertijd ca. 1 week

Wil je een offerte voor een andere set? Stuur dan even een Whatsapp en we doen je graag een passend voorstel. 

Curlingbaan

Om dit spel te kunnen gebruiken heb je een vlakke ondergrond nodig, De curling baan bestaat uit een speciale kunststof op rol en kan dus heel snel worden opgezet. Mocht je twijfelen over de ondergrond dan kun je ons altijd om advies vragen of op de ondergrond bijvoorbeeld houten platen neer leggen. De baan moet uiteindelijk waterpas komen te liggen om het beste effect te hebben. Onze curlingbaan is super duurzaam en heeft de volgende voordelen:

⚑ Géén energiekosten

🧹 Géén onderhoud

πŸ‘·‍♀️ Snel geïnstalleerd 

πŸš› Makkelijk te transporteren

πŸ“¦ Makkelijk op te bergen

Deze vorm van curlen zonder ijs is super duurzaam omdat je geen energiekosten hebt en de baan ook buiten de winter periode kunt gebruiken. Het onderhoud is super eenvoudig, af en toe vegen met een bezem is meestal voldoende. Het installeren van de baan is kinderspel, u rolt de stroken van 1 meter naast elkaar uit en kunt beginnen. Optioneel kunt u zelf bij de lokale bouwmarkt houten balken halen om een mooie boarding om de baan te maken. Tevens is de baan ook direct na gebruik weer op te rollen waardoor ook het transporteren makkelijk is en weinig plaats in beslag neemt. 

Indoor Curling Set πŸ₯Œ  

Met deze Curling set heb je alles wat je nodig hebt om dit spel te spelen, dit kan zowel indoor als outdoor. De Curling Set wordt geleverd met werpstokken voor volwassenen maar het is ook mogelijk om extra werpstokken voor volwassen of kinderen bij te bestellen:

Toebehoren

Kinder Werpstok 1,5 Kg per stuk € 127,50
  Set 8 stuks € 1.020
Volwassen Werpstok Ijzer 3,7 Kg per stuk € 339
  Set 8 stuks € 2.712
Rubberen Doelschijf per stuk € 45,75

De Curling Set wordt geleverd zonder houten boarding, je kunt eventueel zelf ook een houten rand maken zodat de curling steen niet van de baan af kan raken.

Curling Workshop

Speluitleg

Het spel wordt gespeeld door twee teams van elk maximaal 4 spelers, de spelers gooien afwisselend de werpstok van hun kleur (blauw of rood) richting de rubberen doelschijf die midden in de rode cirkel aan het einde van de baan ligt. Het doel van het spel is om de stok zo dicht mogelijk bij de rubberen doelschijf te krijgen (net als bij Jeu de Boules). De rubberen doelschijf kan binnen de cirkel verplaatst worden als er een werpstok tegenaan komt. Mocht de rubberen doelschijf buiten de cirkel of de baan terecht komen dan wordt deze wederom midden in het doel geplaatst. 

Zodra alle 8 stenen geworpen zijn worden de punten geteld. Het team waarvan de stok het dichtst bij de doelschijf ligt krijgt 1 punt. Als er van hetzelfde team nog een stok dichter bij de doelschijf ligt dan die van de tegenstander krijg het team nog 1 punt. 

Bij een competitie is het normaal om 6 rondes te spelen, 3 van de ene kant en 3 van de andere kant. 

Curlingbaan huren 

Heb je de curlingbaan maar voor een korte periode nodig? Dan kun je deze baan ook voordelig bij ons huren: Curlingbaan Huren

Heb je vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice via: info@happyrent.eu  

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw en transportkosten de baan wordt geleverd zonder houten boarding. 

Curlingbaan Kopen? Je kunt hem ook leasen!

Het is vanaf nu ook mogelijk om deze curlingbaan te leasen bij Happy Rent. Ideaal wanneer je het hele jaar door (jonge) bezoekers verwelkomt. Met het lease concept van Happy Rent heb je heel voordelig een uitstekende curlingbaan liggen voor een vaste lage prijs per maand. Zo huur je deze curlingbaan al vanaf €10,68 per dag! πŸ₯³ (2 jarig contract) en kun je zonder grote inbestering deze winter al beginnen met het verhuren van deze mooie curlingbaan.  

Beschikbare bestanden


Beoordeling:

Ton van Doremalen
maandag 12 juni 2017

Service was zeer goed.

Zeer goede service van het personeel in Best. Super bedankt
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Eylish Verbraak
maandag 25 april 2016

Alles is naar wens verlopen.

Alles was in juiste staat en het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Het verhuur is dus zonder problemen verlopen en we hebben genoten van het springkussen!
Pluspunten:Service was uitstekend
Verbeterpunten:

A B
woensdag 9 december 2015

Kinderen hebben ervan genoten, goede service

Voor de tweede keer hebben we dit springkussen besteld om ons evenement op te luisteren. Probleemloos via email kunnen regelen. Het opzetten en afbreken gebeurde snel en op tijd, zelf niks aan hoeven doen.
Pluspunten:Service
Verbeterpunten: