Curling Steen Kopen - Kinder Eisstock

Omschrijving

Curling Steen Verkoop

Deze werpstok van 1,5 KG is ideaal voor kinderen om te gebruiken op een Curling of Eisstock baan. Deze werpstok wordt ook wel Eisstock genoemd en een goed alternatief voor een reguliere zware curling steen. Deze werpstok is ook ideaal voor zomercurling. De Kindereisstock is van onderen met hoogwaardige kunststof bekleed. Deze kinder curling stenen zijn ideaal om te gebruiken op onze curling baan

Curling is een olympische precisiesport kijk voor meer informatie op wikipedia over curling de Duitse variant van deze sport heet Eisstockschießen. We bieden deze werpstokken los aan of als complete set bestaande uit 8 stenen in twee verschillende kleuren incl 2 gratis doelschijven. Indien je 8 stokken koopt krijg je automatisch 2 doelschijven gratis ter waarde van € 111 incl. btw. 

Klik eenvoudig op "in winkelwagen" en je kunt deze curling steen direct online kopen, je kunt je bestelling veilig betalen met Ideal, Credit Card, Mister Cahs en Pay Pal. Indien je een factuur nodig hebt kun je ook kiezen voor de optie " vooraf overmaken" je ontvangt dan een factuur van je bestelling. Na ontvangst van je betaling wordt de curling steen direct verzonden. Het verzenden duurt 2-5 werkdagen. 

Deze kinder stenen zijn ideaal voor banen van 5 tot 15 m. 

Compleet met steel en snelle zool voor in de zomer / kunsttof baan (diameter 20 cm)
- vanaf 3 jaar
- gewicht ongeveer 1,5 kg

- diameter 20 cm

Voor vragen kun je ook altijd contact opnemen met onze klantenservice via: 085-002-0026, per whatsapp op: 0628551290 of per E-Mail: info@happyrent.eu 

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. en zijn per stuk. 

Levertermijn ca. 1 week

 

Beoordeling:

Ton van Doremalen
maandag 12 juni 2017

Service was zeer goed.

Zeer goede service van het personeel in Best. Super bedankt
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Eylish Verbraak
maandag 25 april 2016

Alles is naar wens verlopen.

Alles was in juiste staat en het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Het verhuur is dus zonder problemen verlopen en we hebben genoten van het springkussen!
Pluspunten:Service was uitstekend
Verbeterpunten:

A B
woensdag 9 december 2015

Kinderen hebben ervan genoten, goede service

Voor de tweede keer hebben we dit springkussen besteld om ons evenement op te luisteren. Probleemloos via email kunnen regelen. Het opzetten en afbreken gebeurde snel en op tijd, zelf niks aan hoeven doen.
Pluspunten:Service
Verbeterpunten: