Curling punten frame

Omschrijving

Productinformatie Curling punten frame

Het spannende score spel voor evenementen
Dit is een professioneel punten frame en mooi alternatief voor met name teams en evenementen op het standaard puntensysteem bij curling.  Op deze manier kan er spannender en sneller tegen elkaar gestreden worden zonder na iedere sessie de punten te tellen. 

Met dit score spel kunnen er in korte tijd meer dan 30 deelnemers vermaakt worden. Deze spelvariant is zowel geschikt voor kinderen als voor volwassenen en kan optioneel bij elke curlingbaan gekocht worden. 

• De spelregels zijn heel eenvoudig: twee spelers nemen het tegen elkaar op - elk neemt om de beurt in totaal vier schoten, en wie het hoogste aantal punten heeft, wint.
• Zelfs bij professionals kun je door dit speciale frame met gaten tussen de nummers een foutloze ronde niet uitsluiten.
• Het punten frame is ca. 240 cm breed aan de buitenkant en 210 cm aan de binnenkant, is eenvoudig te demonteren en daardoor gemakkelijk te vervoeren. Dit frame is dus enkel geschikt voor banen van 2 meter breed, zodat dit scoresysteem buiten de curlingbaan kan staan.
• Op aanvraag kan het frame ook extra breed gebouwd worden zodat het ook goed op bredere banen in te zetten is.
• Door de variabele hoogteverstelling kan het punten frame worden aangepast aan alle gangbare hoogtes van palen en banen.
• De volgorde van de nummers kan in willekeurige volgorde worden gerangschikt.

Genoemde prijzen zijn excl. btw en verzendkosten. 

Levertermijn: Op aanvraag. 

 


Beoordeling:

Ton van Doremalen
maandag 12 juni 2017

Service was zeer goed.

Zeer goede service van het personeel in Best. Super bedankt
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Eylish Verbraak
maandag 25 april 2016

Alles is naar wens verlopen.

Alles was in juiste staat en het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Het verhuur is dus zonder problemen verlopen en we hebben genoten van het springkussen!
Pluspunten:Service was uitstekend
Verbeterpunten:

A B
woensdag 9 december 2015

Kinderen hebben ervan genoten, goede service

Voor de tweede keer hebben we dit springkussen besteld om ons evenement op te luisteren. Probleemloos via email kunnen regelen. Het opzetten en afbreken gebeurde snel en op tijd, zelf niks aan hoeven doen.
Pluspunten:Service
Verbeterpunten: