Curlingbaan Kopen

Omschrijving

Curling Baan Kopen

Happy Rent is exclusief dealer van deze unieke curlingbaan die bestaat uit kunststof stroken waardoor je dit spel onder elke weersomstandigheden kunt spelen. Ook is er geen dure koelinstallatie nodig om de baan te koelen wat niet alleen een hoop kosten bespaart maar ook duurzaam is. Daarnaast is de opbouw super eenvoudig en doordat de baan op te rollen is, is deze ook heel goed te transporteren. Je kunt deze curlingbaan nu heel voordelig als complete set bij Happy Rent kopen. 

Indoor Curling Set

Met deze Curling set heb je alles wat je nodig hebt om dit spel te spelen, dit kan zowel indoor als outdoor. De Curling Set wordt geleverd met werpstokken voor volwassenen maar het is ook mogelijk om een set samen te stellen speciaal voor kinderen met werpstokken die lichter zijn. De Curling Set wordt geleverd zonder houten boarding, je kunt eventueel zelf ook een houten rand maken zodat de curling steen niet van de baan af kan raken.

De curlingbaan bestaat uit stroken van 1 Meter die naast elkaar uitgerolt worden zo ontstaat een baan van 2, 3 of 4 meter breed.
Er wordt geen houten omranding meegeleverd het is het beste en het goedkoopste om dit zelf bij de lokale bouwmarkt te kopen.
We leveren de baan altijd met stalen werpstokken, deze zijn het duurzaamste en gaan in tegenstelling tot houten werpstokken ook niet snel stuk.
We bieden ook speciale kinder werpstokken aan deze zijn los of als set te koop. Optioneel is ook een puntensysteem te koop.

Zie hieronder eerst de losse prijzen en daarna de aanbiedingen als Set. 

Curling baan los

De onderdelen zijn ook los te koop, de set wordt steeds geleverd in banen van 1 Meter breed die tegen elkaar aan gelegd worden. Prijzen voor de losse baan, zonder werpstokken: 

5 x 1 Meter Curlingbaan Kids (1 Doelcirkel) € 1.395
10 x 2 Meter Curlingbaan (1 Doelcirkel) € 2.250
12 x 2 Meter Curlingbaan (2 Doelcirkels) € 2.650
15 x 2 Meter Curlingbaan (2 Doelcirkels) € 2.795
15 x 3 Meter Curlingbaan (2 Doelcirkels) € 3.495 

15 x 4 Meter

20 x 3 Meter

Curlingbaan (2 Doelcirkels) € 4.095
25 x 4 Meter Curlingbaan (2 Doelcirkels) € 5.295
30 x 4 Meter Curlingbaan (1 Doelcirkel) € 5.795

Toebehoren

Kinder Werpstok 1,5 Kg per stuk € 127,50
  Set 8 stuks € 1.020
Volwassen Werpstok Ijzer 3,7 Kg per stuk € 339
  Set 8 stuks € 2.712
Rubberen Doelschijf per stuk € 45,75

Curling Set

Deze curlingbaan is leverbaar in verschillende afmetingen en bieden we op deze pagina aan als complete set met 25% korting! bestaande uit:

  • Een kunststof baan van 15 x 2 Meter: € 2.795
  • 6 Ijzeren werp stokken Volwassenen: € 2.034
  • 1 Doelschijf: € 45,75

Normaal: € 4.874,75 Nu als complete set voor slechts € 3.999

Wil je een offerte voor een andere set? Stuur dan even een Whatsapp en we doen je graag een passend voorstel. 

Curlingbaan

Onze Curling baan wordt verkocht als de Duitse variant "Eisstockschiessen". Om dit spel te kunnen gebruiken heb je een vlakke ondergrond nodig, De curling baan bestaat uit een speciale kunststof op rol en kan dus heel snel worden opgezet. Mocht je twijfelen over de ondergrond dan kun je ons altijd om advies vragen of op de ondergrond bijvoorbeeld houten platen neer leggen. De baan moet uiteindelijk waterpas komen te liggen om het beste effect te hebben.

Speluitleg

Het spel wordt gespeeld door twee teams van elk maximaal 4 spelers, de spelers gooien afwisselend de werpstok van hun kleur (blauw of rood) richting de rubberen doelschijf die midden in de rode cirkel aan het einde van de baan ligt. Het doel van het spel is om de stok zo dicht mogelijk bij de rubberen doelschijf te krijgen (net als bij Jeu de Boules). De rubberen doelschijf kan binnen de cirkel verplaatst worden als er een werpstok tegenaan komt. Mocht de rubberen doelschijf buiten de cirkel of de baan terecht komen dan wordt deze wederom midden in het doel geplaatst. 

Zodra alle 8 stenen geworpen zijn worden de punten geteld. Het team waarvan de stok het dichtst bij de doelschijf ligt krijgt 1 punt. Als er van hetzelfde team nog een stok dichter bij de doelschijf ligt dan die van de tegenstander krijg het team nog 1 punt. 

Bij een competitie is het normaal om 6 rondes te spelen, 3 van de ene kant en 3 van de andere kant. 

Curlingbaan huren 

Heb je de curlingbaan maar voor een korte periode nodig? Dan kun je deze baan ook voordelig bij ons huren: Curlingbaan Huren

Heb je vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice via: info@happyrent.eu 

 Levertijd ca. 1 week

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw en transportkosten de baan wordt geleverd zonder houten boarding. 

Springkussen en attractie lease
Het is vanaf nu ook mogelijk om dit product te leasen bij Happy Rent. Ideaal wanneer je het hele jaar door (jonge) bezoekers verwelkomt. Met het lease concept van Happy Rent heb je heel voordelig een uitstekende curlingbaan of attractie voor de deur staan voor een vaste lage prijs per maand. Zo huur je deze curlingbaan al vanaf €16,42 per dag! 🥳 (2 jarig contract)

 

Beschikbare bestanden


Beoordeling:

Ton van Doremalen
maandag 12 juni 2017

Service was zeer goed.

Zeer goede service van het personeel in Best. Super bedankt
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Eylish Verbraak
maandag 25 april 2016

Alles is naar wens verlopen.

Alles was in juiste staat en het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Het verhuur is dus zonder problemen verlopen en we hebben genoten van het springkussen!
Pluspunten:Service was uitstekend
Verbeterpunten:

A B
woensdag 9 december 2015

Kinderen hebben ervan genoten, goede service

Voor de tweede keer hebben we dit springkussen besteld om ons evenement op te luisteren. Probleemloos via email kunnen regelen. Het opzetten en afbreken gebeurde snel en op tijd, zelf niks aan hoeven doen.
Pluspunten:Service
Verbeterpunten: