Curling Steen - Volwassenen Eisstock Hout

Omschrijving

Curling Steen Volwassenen / Ijsstock Kopen

Deze houten werpstok van 3,3 KG is ideaal voor volwassenen om te gebruiken op een kunsstof Curling of Eisstock baan en een goed alternatief voor de zware granieten curling stenen. Deze werpstok is ook ideaal voor zomercurling. De Eisstock is van onderen met hoogwaardige kunststof bekleed en voorzien van een rand van zwart rubber. Deze curling stenen voor volwassenen zijn ideaal om te gebruiken op onze curling baan en zowel indoor als outdoor te gebruiken. De werpstok wordt comleet geleverd met steel, rand van rubber en kunsstof zool die ook voor kunsstof banen geschikt is. 

Curling is een olympische precisiesport, kijk voor meer informatie op wikipedia over curling. De Duitse variant van deze sport heet Eisstockschießen. Deze werpstok wordt ook wel Eisstock genoemd en een goed alternatief voor een reguliere zware curling steen. 

Curling Set Kopen

We bieden deze werpstokken los aan of als complete set bestaande uit 8 stenen in twee verschillende kleuren incl 2 gratis doelschijven. Indien je 8 stokken koopt krijg je automatisch 2 doelschijven gratis ter waarde van € 111 incl. btw. 

We leveren deze indoor curling set standaard in twee kleuren (stabdaard in blauw / rood).

Klik eenvoudig op "in winkelwagen" en je kunt deze houten curling stok direct online kopen, je kunt je bestelling veilig betalen met Ideal, Credit Card, Mister Cash en Pay Pal. Indien je een factuur nodig hebt kun je ook kiezen voor de optie " vooraf overmaken" je ontvangt dan een factuur van je bestelling. Na ontvangst van je betaling wordt de curling steen / ijsstock direct verzonden. Het verzenden duurt 2-5 werkdagen. 

Deze werpstenen zijn ideaal voor kunsstof banen en de prijs is een stuk lager dan echte curling stenen. 

Je ontvangt een houten ijsstok in natuurlijk essenhout met rubberen ring van ca. 28 cm, geprofileerd gedraaid. Houten handvat in essenhout met snelloopzool geschikt voor kunsstof banen. 

Diameter: 27 cm

Voor vragen kun je ook altijd contact opnemen met onze klantenservice via: 085-002-0026, per whatsapp op: 0628551290 of per E-Mail: info@happyrent.eu 

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. en zijn per stuk. 


Beoordeling:

Ton van Doremalen
maandag 12 juni 2017

Service was zeer goed.

Zeer goede service van het personeel in Best. Super bedankt
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Eylish Verbraak
maandag 25 april 2016

Alles is naar wens verlopen.

Alles was in juiste staat en het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Het verhuur is dus zonder problemen verlopen en we hebben genoten van het springkussen!
Pluspunten:Service was uitstekend
Verbeterpunten:

A B
woensdag 9 december 2015

Kinderen hebben ervan genoten, goede service

Voor de tweede keer hebben we dit springkussen besteld om ons evenement op te luisteren. Probleemloos via email kunnen regelen. Het opzetten en afbreken gebeurde snel en op tijd, zelf niks aan hoeven doen.
Pluspunten:Service
Verbeterpunten: