Buikschuifbaan in Brabant Huren

Producteigenschappen

Aantal gebruikers 1
Lengte 1500 cm
Breedte 250 cm
Hoogte 200 cm
Op-/ afbouwadvies 2 vrijwilligers
Stroom 1100 watt
Voltage 220 volt
Transportmaat 0,75 x 0,50 x 0,50 m
Gewicht 100 KG

Omschrijving

Buikschuifbaan huren

Jazeker, je kunt deze opblaasbare buikschuifbaan huren, super goedkoop en direct beschikbaar vanaf onze locatie in Gemert, Noord-Brabant. Onze voordelen:

  • Goedkoop
  • Geen Borg
  • Direct online reserveren
  • Direct antwoord op al je vragen via Whatsapp 
  • Gratis annuleren

Bij warm weer is een waterattractie altijd een absolute top-keuze om te huren voor ieder feest, evenement, elke sportdag of elk buurtfeest. De huur van een buikschuifbaan zorgt altijd voor spektakel en plezier, geniet jij binnenkort ook van een spetterende dag? Onze buikschuifbaan van 15 meter is geschikt voor jong en oud en voorzien van een bad dat je met water kunt vullen. 

Buikschuifbaan Zeep

Je kunt deze opblaasbare buikschuifbaan met enkel water gebruiken, met een goede aanloop haal jij dan net wel of nét niet het eindbad met water. Als je extra supersnel wilt glijden is het mogelijk om zeep te gebruiken op de buikschuifbaan, wij adviseren groene zeep voor het beste resultaat, maar je mag ook afwasmiddel gebruiken. Na gebruik dient de baan wel weer droog en schoon geretourneerd te worden dus plan ook wat tijd in om de baan weer te drogen. Is 15 meter niet lang genoeg? We hebben ook een XXL Buikschuifbaan van 23 meter te huur in Brabant.

Je kunt naast deze buikschuifbaan ook andere Waterattracties bij ons huren zoals de Halfpipe Superslide waterattractie of het spetterende spel 2 Emmertjes water halen. Ook buiten Noord-Brabant hebben we buikschuifbanen te huur zo huur je deze Buikschuifbaan van 14 Meter in Swalmen Limburg en deze Buikschuifbaan van 23 meter in Heino, Overijssel. Kortom voor de meeste waterpret, met of zonder zeep, moet je bij Happy Rent Verhuur zijn. 

Buikschuiven

Buikschuiven is super leuk en op onze buikschuifbaan ook super veilig, de extra hoge wanden zorgen ervoor dat je niet ineens van de water buikschuifbaan kan afglijden. Tevens is onze blower gekeurd en spatwaterdicht zodat de baan altijd goed opgeblazen blijft. Het eindbad aan de opblaasbare buikschuifbaan zorgt naast een spetterend einde ook altijd voor een zachte landing. Buikschuiven wordt vaak gehuurd voor zomerfeesten, sportdagen of een zeskamp. Bij warm weer gaan de reserveringen hard, dus reserveer op tijd! Weg = Weg!

Buikschuifbaan huren

Hoe reserveer je deze goedkoper buikschuifbaan?

  1. Klik op de groene knop "Bekijk de beschikbaarheid"
  2. Selecteer de gewenste datum en tijden
  3. Kies voor zelf ophalen of laten leveren
  4. Voer je gegevens in
  5. Betaal Veilig via Ideal, Credit Card of Paypal

Gefeliciteerd, jij hebt deze leuke buikschuifbaan gereserveerd voor jouw evenement! Wist je dat je in het winkelwagentje alleen je postcode hoeft in te vullen om de transportkosten te zien

Veiligheid

Buikschuiven ken je wellicht ook van filmpjes, harm doet iets in zijn tuin en op het ingezeepte landbouwplastic kon hij wel 20 meter ver buikschuiven. Wij adviseren echter om eenprofessionele opblaasbare buikschuifbaan te huren, deze zijn gekeurd en veel veiliger in gebruik. Maak je een buikschuiver op enkel een dun laagje plastic dan heb je kans dat je je toch verwond aan bijvoorbeeld een scherpe steen of te hard de ondergrond raakt en je hierbij bezeert. Wat is betreft kun je beter goedkoop een opblaasbare buikschuifbaan huren zodat je 100% zeker weet dat iedereen zorgeloos kan genieten van de waterpret. 

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.


Beoordeling:

Els vdh
maandag 7 augustus 2023

Geweldige attractie

Het regende pijpenstelen, maar dat heeft de pret niet kunnen bederven. De attractie was snel opgezet en afgebroken. (al was een gebruiksaanwijzing wel gemakkelijk geweest om te beginnen) De regen zorgde voor extra uitdagingen, maar dat maakte het eigenlijk nog leuker en grappiger.
Pluspunten:Leuke attractie,gemakkelijk op te zetten,competitie,leuk voor jong en oud
Verbeterpunten:gebruiksaanwijzing niet aanwezig

Tom van Mierlo
maandag 5 juni 2023

Heerlijk genoten

Tijdens ons teamuitje goed gebruik gemaakt van de sjoelbak. Het geluk dat het zonnetje scheen. Top service, van het opzetten tot het afbreken! Wij hebben ervan genoten.
Pluspunten:Opzetten en afbreken was perfect geregeld
Verbeterpunten:

Jurgen Nagler
dinsdag 7 juli 2020

"Best party ever"

Beoordeling van de 12 kinderen na de birthday-party van mijn 8 jarige zoon !
Pluspunten:
Verbeterpunten: