Buikschuifbaan 14 Meter

Producteigenschappen

Aantal gebruikers
1
Lengte
1400 cm
Breedte
200 cm
Hoogte
150 cm
Stroomverbruik
1100 Watt
Voltage
230 volt

Omschrijving

Buikschuifbaan Huren

✓ Goedkoop een Buikglijbaan Huren

✓ Top Service

✓ Direct online huren

✓ Klantenservice direct bereikbaar via Whatsapp💬

Een echte top-attractie is de buikschuifbaan die je heel voordelig kunt huren bij Happy Rent attractieverhuur! Neem een flinke aanloop en wie weet haal jij het snelste het eindbad na maar liefst 14 Meter! Deze buikglijbaan kan door 1 persoon tegelijk gebruikt worden, is geschikt voor jong en oud en super leuk! Niet voor niets een zeer gewilde attractie in ons assortiment. Ideaal voor jouw zeskamp of sportdag.
Onze buikschuifbaan is 14 meter lang en voorzien van een afneembaar glijzeil. Deze attractie is binnen 15 minuten inzetbaar en A lot of Fun!

Geleverd en Opgehaald

Wij kunnen deze buikschuifbaan in heel Limburg bezorgen, maar ook buiten Limburg. We richten ons naar jouw wensen met betrekking tot lever- en ophaaltijden. Je betaalt een kilometervergoeding aan de hand van jouw postcode. Check de transportkosten alvast direct door in het winkelwagentje de postcode in te vullen. 
De buikschuifbaan wordt opgerold op een pallet aangeleverd en dient na gebruik weer droog, schoon en goed opgerold geretourneerd te worden. Je kunt er ook voor kiezen om de buikschuifbaan samen met personeel van Happy Rent op te zetten en af te breken (de baan dient dan wel droog & schoon te zijn). Hierbij hebben we 1 persoon hulp nodig. Indien je deze attractie wilt laten begeleiden door personeel van Happy Rent dan is dat ook mogelijk.

Buikschuifbaan Huren en zelf ophalen

Je kunt de buikschuifbaan zelf komen afhalen in onze vestiging in Swalmen, dichtbij Roermond. 

Houd wel rekening met een groot pakket. Opgerold is de buikschuifbaan een rol van +/- 130 * 80 cm. De buikschuifbaan is te vervoeren op een aanhangwagen of in een busje, een grote station auto gaat ook. Het gewicht van deze buikglijbaan bedraagt ca. 110 KG.

Zelf Opzetten & Afbreken

Onze buikschuifbaan wordt geleverd op een pallet, je hebt 2 personen nodig voor de op- en afbouw. Het opzetten is relatief eenvoudig en binnen 15 minuten gebeurd. Je kunt de buikschuifbaan eenvoudig met een tuinslang nat houden, groene zeep hoeft niet maar mag wel. De buikschuifbaan dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. 

Veiligheid en Blower

Bij de verhuur van attracties staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Het buikschuiven is dan ook gekeurd door AIV-Vincotte Nederland B.V. De buikschuifbaan wordt geleverd met een Europees goedgekeurde blower die uiterst veilig en waterdicht is. Deze heeft een vermogen van 1.100 Watt en dient constant aan te staan tijdens gebruik.

Buikschuifbaan online Huren

Je kunt deze grote buikglijbaan nu eenvoudig online huren, klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! Je kunt in het keuze menu de huurdatum aangeven en tevens de transportmogelijkheden en opties van jouw wens kiezen. Betalen kan veilig met Ideal. 

Voor eventuele vragen staat onze klantenservice je graag te woord deze kun je telefonisch bereiken per Whatsapp💬 of per E-Mail: info@happyrent.nl

Extra dag = 50% Korting

Indien je deze buikschuifbaan voor meerdere dagen huurt ontvang je maarliefst 50% korting op de huurprijs van elke extra dag. 

Borg
Borg: 50 EURO (per order)

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Naast deze buikschuifbaan hebben we ook nog een hoop andere attracties in de verhuur, je kunt naast de buikschuifbaan ook een stormbaan huren. Populaire plaatsen om de buikglijbaan te huren zijn:

Klik op bestellen om de buikglijbaan te huren of neem contact op met onze klantenservice: info@happyrent.nl

Merken

Beoordeling:

Denis Boumans
maandag 29 mei 2017

Geweldige fun

Tijdens seizoensafsluiting van SV Simpelveld gebruikt. Kinderen vonden het geweldig en konden er niet vanaf blijven.

Inclusief goede service van HappyRent.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Katrin Fen...
woensdag 17 augustus 2016

Riesenspaß für Erwachsene! Festivaltauglich!

Wir haben die Bauchrutsche auf unserem Festival ausprobiert und es war ein toller Spaß für die Teilnehmer. Leider hat uns das Wetter (Starkregen) die Rutsche nicht im vollem Umfang nutzen lassen, aber es war trotzdem lustig. Die Leute von HappyRent sind sehr hilfsbereit, unkompliziert und nett! Immer wieder gerne!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Els vdh
maandag 7 augustus 2023

Geweldige attractie

Het regende pijpenstelen, maar dat heeft de pret niet kunnen bederven. De attractie was snel opgezet en afgebroken. (al was een gebruiksaanwijzing wel gemakkelijk geweest om te beginnen) De regen zorgde voor extra uitdagingen, maar dat maakte het eigenlijk nog leuker en grappiger.
Pluspunten:Leuke attractie,gemakkelijk op te zetten,competitie,leuk voor jong en oud
Verbeterpunten:gebruiksaanwijzing niet aanwezig