Glijbaan haai Overijssel

Producteigenschappen

Aantal personen 12
Afmetingen DxBxH 12.5 x 4 x 6.5 M
Op-/ afbouwadvies 2 personen
Stroom 1100 watt
Voltage 220 volt
Transportmaat 1,20 M x 1,20 M
Gewicht 320 KG

Omschrijving

Glijbaan Haai huren Overijssel 

Niet schrikken! Op het eerste oog denk je misschien dat 'ie je wilt opeten.. Maar deze jongen zorgt voor urenlang speelplezier! Deze glijbaan is ontzettend mooi vormgegeven in een mooie haai 🐟. Klim links van de opblaasbare glijbaan omhoog en glij door zijn bek naar beneden! Huur nu bij Happy Rent voor een onvergetelijke dag!

✔️ Geen borg

✔️ Laagste prijsgarantie

✔️ Top klantenservice

✔️ Levering in heel Nederland & België

Opblaasbare glijbaan huren Zwolle

Zoek je een mooie glijbaan in jouw tuin of evenement deze zomer? Dit is 'hm😄! Bestellen bij Happy Rent kan heel simpel en je order is binnen no time geplaatst.

✅ Klik op de groene knop "bekijk beschikbaarheid" 

⏱ Vul de gewenste data en tijden in 

🚛 Geef je transportkeuze aan en boek eventueel extra's

📝 Voer je persoonlijke gegevens in en betaal direct via Ideal

😍 Uitkijken naar de dag van je feest!

Opblaasbare glijbaan te huur 

Deze opblaasbare glijbaan thema haai ligt in Heino, Overijssel op je te wachten! Je kunt ervoor kiezen om de glijbaan zélf op te halen of te laten leveren. Mocht je in Overijssel wonen, bijvoorbeeld het prachtige Enschede of het pitorske Raalte dan is dit misschien wel een goed idee. Indien je zelf ophaalt dan betaal je sowieso géén transportkosten 💰. Mooi meegenomen toch? Denk er wel aan: dit visje past niet op je achterbank, kom hem ophalen met een busje of aanhanger.

Laten leveren vanuit Heino, Overijssel

Het leven kan soms zo simpel zijn; laat deze opblaasbare glijbaan op het door jou gewenste adres leveren! Woon je in Flevoland, Zuid Holland, Brabant, Zeeland... Alles kan! Bij het invoeren van je postcode verschijnen direct de transportkosten.

Vind je de kosten aan de hoge kant? Dan ligt Heino, Overijssel wat ver weg. Je kunt heel makkelijk in het menu aangeven wat jouw locatie is en dan komen de attracties bij jou in de buurt te voorschijn. 👌

 

Opblaasbaar glijbaan goedkoop huren Twente

Om veilig gebruik te kunnen maken van deze glijbaan Haai dien je wel even te letten op onderstaande 👀.

🔸Voldoende plek: De afmetingen van deze glijbaan zijn 12,5 x 4.0 x 6.5 M. Geen kleintje dus!

🔸Valmatten: Indien je de opblaasbare glijbaan op een harde ondergrond plaatst zoals asfalt of beton dan dienen er bij de open delen valmatten geplaatst worden. Als je deze niet in bezit hebt, boek je ze makkelijk bij in het bestelmenu.

🔸 Stroom: De blower krijg je er gratis bij maar je moet wel zelf even letten op de juiste stroomtoevoer. Zorg dat er een stroompunt in de buurt is. Je kunt, indien gewenst, er een kabelhaspel van 25 meter bij huren. We adviseren om niet meerdere kabelhaspels op elkaar aan te sluiten daar het risico bestaat de spanning te laag wordt. De glijbaan zal dan in elkaar zakken.

🔸 Verankering: De haai houdt van zwemmen, niet van vliegen. Het is dus belangrijk dat de glijbaan goed verankerd wordt. Ankers krijg je erbij maar mocht je de glijbaan op een harde ondergrond plaatsen dan dien je de glijbaan te verankeren met bijvoorbeeld zandzakken. Mocht je deze niet hebben, bestel ze bij als extra in het bestelmenu.

Zo.. genoeg info? Mocht je nog vragen hebben, schroom niet en neem contact op met onze fan-tas-tische klantenservice. We reageren super snel via WhatsApp💬. Boek direct online bij Happy Rent, hét online platform voor stormbanen, springkussen en attracties😄

Gratis Tip van de dag

Wat dacht je van Buikschuifbaan 23 meter of de altijd populaire Tobbedansbaan? Bekijk snel ons uitgebreide assortiment in heel Nederland! 


Beoordeling:

Trude Koof
woensdag 28 september 2022

Das Kistenklettern war eine tolle Attraktion und weithin sichtbar

Das Kistenklettern hat viele Kinder begeistert.
Pluspunten:Auf- und Abbau haben gut geklappt,auch die Betreuung war gut.
Verbeterpunten:Wie kann man die langen Wartezeiten verbessern? Manche Kinder haben über eine Stun de angestanden. Haben Sie eine Idee?

Buurtvereniging Lindeveld
maandag 4 september 2017

Veel plezier voor jong en oud

Prima verzorging. Keurig gebracht en opgehaald. 12.00 uur opgebouwd. na 10 minuten al in gebruik. Continu veel speelplezier tot 22.00 uur 's avonds. Kinderen vonden het jammer dat we moesten opruimen.
Pluspunten:Goede service. Veilig speelplezier.
Verbeterpunten:

Silke Barthel
dinsdag 12 juli 2016

Sehr lustig...

Bei unserer Hawaii-Party durfte eine Palme nicht fehlen - und sowohl Kletterfüchse (jeder Körpergröße) als auch Hüpfwillige waren begeistert!
Pluspunten:
Verbeterpunten: