Levend Tafelvoetbalspel Brabant

Producteigenschappen

Lengte 1400 cm
Breedte 800 cm
Hoogte 120 cm
Stroom 1100 watt
Gewicht 140 KG
Borg 0

Omschrijving

Levend Tafelvoetbalspel Brabant

βœ…  Voor 12 spelers

βœ…  Zelf afhalen mogelijk in Gemert Noord-Brabant

βœ…  Levering in heel Nederland

βœ…  Direct antwoord via WhatsappπŸ’¬

Dit levend tafelvoetbal spel is te huur in heel Brabant zonder bodem. Je kunt met 2 teams van 6 spelers dit ludieke en uitdagende spel spelen. Dit levend tafelvoetbal spel kunnen we vanuit Gemert bij Helmond in heel Brabant leveren en ophalen en is direct online te bestellen bij Happy Rent.

πŸ“ Zoek je een dit spel maar woon je in Limburg? Kies dan voor het Levend Tafelvoetbalspel in Heerlen of het Levend Tafelvoetbalspel in Swalmen

De deelnemers houden zich aan de touwen in het levend tafelvoetbalspel vast waardoor ze als echte speel poppetjes in het veld bewegen. De afmeting van dit levend voetbalspel zonder bodem is 14 x 8 x 1,2 Meter en wordt geleverd inclusief voetbal, blower en toebehoren. Een echte aanrader voor iedere (voetbal) vereniging, elk teamuitstapje of zeskamp en zeker tijdens het EK of WK een echte top attractie om te huren. 

Levend Tafelvoetbal huren

In 3 eenvoudige stappen:

  1. Klik op de groene knop "Bekijk Beschikbaarheid" βœ…
  2. Vul de gewenste Datum en tijdstippen in. πŸ“…
  3. Vul je adres gegevens in en betaal veilig met Ideal πŸ’³

Zelf ophalen

Het levend tafelvoetbal spel kunt u huren en zelf ophalen in Gemert. De attractie is makkelijk te vervoeren in iedere grote auto of aanhangwagen en weegt ongeveer 140 kg. Het levend tafelvoetbal spel dient altijd schoon, droog en goed opgerold retour, Voor de op- en afbouw heb je 2 vrijiwlligers nodig.

Geleverd en Opgehaald

Happy Rent Verhuur kan dit Levend Tafelvoetbal ook leveren en ophalen in heel Noord-Brabant, dat kan zowel in Best als in Eindhoven en in Helmond als in Uden. We kunnen ook zorgen voor de op- en afbouw. Plaats het Levend Tafelvoetbal spel in je winkelwagentje en je ziet vanzelf de mogelijkheden en de transportkosten.

Je kunt dit table soccer spel bij Happy Rent Verhuur huren, maar waarom voor ons kiezen? 

Onze voordelen: 

βœ… Laagste-Prijs-Garantie

βœ… Het grootste assortiment

βœ… Geleverd in heel Brabant

βœ…  Direct antwoord via WhatsappπŸ’¬

βœ… Geen Borg

βœ… Direct online reserveren

βœ… Gratis Annuleren

Het Levend Tafelvoetbal kun je bij ons 24u per dag en 7 dagen per week reserveren. Dit gaat allemaal online via onze website. Betalen gaat heel veilig met Ideal, Credit Card, Pay Pal of via een vooraf gestuurde factuur. Na de betaling wordt het artikel direct voor jou geblokkeerd en wordt de bestelling verder verwerkt. Stuur ons gerust een E-mail of een Whatsappje en vertrouwen ons op een geweldige serviceπŸ‘Œ. Natuurlijk kun je ons ook altijd contacteren voor een offerte aanvraag.

Speciaal voor jou!! Je ontvangt korting op iedere extra dag dat je boekt. De website berekent dit automatisch.

Dit luchtkussen kun je tot 48 uur van te voren GRATIS annuleren!

Leuk om goedkoop bij het levend tafelvoetbal spel te huren is bijvoorbeeld onze rokjes voetbalgladiatoren spelbubble voetbal of veel van onze andere zeskamp spelen.

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 


Beoordeling:

Holger Marzian
maandag 5 september 2022

Reibungsloser Ablauf, von ner Buchung, Personal bis Rechnung! Super!

Super! Von der Buchung bis Rechnung alles top!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Michael Osmialowski
maandag 15 augustus 2022

Der Menschenkicker hat den Kids Freude bereitet

Der Menschenkicker wurde auf unserem Vereinsfest von allen gut angenommen und das Turnier mit Mixed-Teams hat allen Spass gemacht. Die Abwicklung über HappyRent war ebenfalls freundlich.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Jelle Min
dinsdag 26 juli 2022

Product was van top kwaliteit

Voor een postenspel 1 bubble voetbal voor een dag gehuurd vanaf de locatie in Heino. De bal is van topkwaliteit en we kregen er een pomp bij waarmee de bal in de kortste keren is opgepompt. De bleef ongeveer 5 uur lang goed opgeblazen en hebben niet 1 keer lucht erbij hoeven doen. Voor het inleveren kregen we een locatie aangewezen zodat we het nog na sluitingstijd terug konden brengen. Dat was heel fijn aangezien we een drukke planning hadden die dag. Afhalen is echter pas mogelijk vanaf 9 uur. Had gereserveerd voor tussen 7 en 8 en stond dus even te wachten voor de afhaallocatie. Ze hadden wel een mail gestuurd de dag van te voren dat het pas vanaf 9 uur kan, maar die mail had ik gemist.
Pluspunten:Kwaliteit product,Service,Meedenkend
Verbeterpunten:Eerder communiceren