SPRINGKUSSEN KLEIN

Springkussen Klein

Soms twijfel je of er wel een springkussen in je achtertuin of oprit past, meet daarom eerst de ruimte goed op en wellicht kom je er dan achter dat je alleen een klein springkussen zou kunnen plaatsen, maar wat is klein en hoe klein is klein genoeg? Een klein springkussen begint bij een afmeting van ca. 3,1 Meter lang, 2,3 meter breed en 2 meter hoog maar veel kleine springkussens zijn 3 bij 4 meter je hebt deze kleine modellen vaak zonder dak, ideaal voor binnen! Je hebt natuurlijk ook mini springkussens met dakje. 

We zetten een aantal van onze kleinste springkussens op een rij met de plaatsnaam erbij waar we deze aanbieden. Zo zie je snel genoeg welk springkussen je bij jouw in de buurt kunt krijgen. De meeste kleine springkussens zijn ook goedkoop om te huren. Je huurt een klein springkussen al vanaf € 45 

Vlag Provincie Limburg Klein Springkussen Huren in Limburg

Deze kleine luchtkussens zijn te huur in Limburg: 

Springkussen Taart Huren Multiplay Speelkussen Circusfun Springkussen Regenboog

Springkussen Regenboog

Afmetingen 4x3x2 meter (LxBxH) Afmetingen 4x4x3 m  Afmetingen 4.2x3x3,5 meter
 Heerlen 🇳🇱  Swalmen 🇳🇱  Heerlen 🇳🇱

 

Vlag Provincie Noord-BrabantKlein Springkussen Huren in Noord-Brabant

Deze modellen behoren tot de categorie; klein springkussen in Brabant:

Blauwe Bouncer Brabant 3x4 m Springkussen Prinses vijfhoek  
 
Afmetingen 4x3x3,5 meter (lxbxh)  Afmetingen 4.2 x 3.9 M.  
 
 

Wist je dat je onze kleinste springkussens in Noord-Brabant ook gewoon gratis kunt annuleren? Tot 48 uur van te voren hoef je ons maar te bellen, appen of mailen en wij annuleren je bestelling kosteloos. Het maakt hierbij niet uit of je het mini springkussen wilt afzeggen vanwege het slechte weer of omdat je man toch verkeerd heeft gemeten, mannen en het inschatten van lengtes🤦‍♀️ , dat gaat wel vaker mis hoor ik je denken. No worries, kan die ook niets aan doen, begrijpen wij gewoon. 

Vlag Provincie GroningenKlein Springkussen Huren in Groningen

Springkussen Regenboog      
Springkussen Regenboog      
Afmetingen 4.2x3x3,5 meter      
Groningen 🇳🇱      
       

Ook in Groningen kun je goedkoop en snel een klein springkussen huren bij Happy Rent Verhuur, zelf ophalen is geen probleem maar we komen hem ook graag in je achtertuin opblazen. Je luchtkussen kan ook op de oprit, houd er dan wel rekening mee dat je een springkussen altijd dient te verankeren dus als er geen grote haringen de grond in kunnen dien je voor een alternatieve manier van verankeren te zorgen. Dit kan je tuinhek zijn, de auto van de buurman of ballast in welke vorm dan ook.  Je buurvrouw is net aan het Montignaccen🥗? Jammer! Dan zul je toch andere ballast moeten gebruiken. 

Vlag Provincie OverijsselKlein Springkussen Huren in Overijssel

Deze kleine springkastelen zijn te huur in Overijssel: 

Springkussen Circus Overijssel Springkussen Taart Overijssel Springkussen Piraat Overijssel
Afmetingen 4,3 x 3,2 x 3,4 M. (lxbxh) Afmetingen: 3,5 x 3,5 x 3 M. Afmetingen 3,5 x 3,5 x 2 M.

Heino 🇳🇱

Ook in de Heerlijkheid Overijssel, kun je een klein springkussen huren.  We hebben zelfs de keuze uit verschillende kleine modellen of je nu gaat voor een klein luchtkussen met dak of een leuk open springkasteel in de vorm van een taart het is jou feestje! Klik op de link onder het springkussen van je voorkeur om direct op de pagina uit te komen waar alle informatie staat over dit luchtkussen. Van de afmetingen tot het gewicht en van het aantal toegestane kinderen tot hoe je kunt bestellen je vind het allemaal op de productpagina.

In Salland en Twente staan veel oude boerderijen omringt door prachtige natuur met wind- en watermolens. Ruimte genoeg zou je denken maar dat zul je net hebben, woon net jij in die straat met net te weinig parkeerplekken, laat staan een weiland voor een hele stormbaan. Geen zorgen je huurt gewoon een mini springkussen en dan kan iedereen z'n lol op! 

Reserveren kan direct online en betalen kan veilig via Ideal. Iej kunt gin Omelette bakn zoonder 't ei te brekn, dus klik op die groene knop "bekijk beschikbaarheid" en boek nu direct je mini springkussen online, weg = weg! 

Onze mini springkussen zijn ook zeer geschikt voor de kleinere kinderen Dit type luchtkussen is vaak compact en licht van gewicht  ideaal voor in de tuin, in je oprit of zelfs indoor. Voor een klein springkussen is bijna altijd plek. Gemakkelijk te transporteren en op te bouwen. Ook de allerkleinste gasten gaan zo een topdag tegemoet.

Een klein springkussen opzetten

Een mini springkussen zet je eenvoudig binnen 10 minuten op. Deze compacte springkussens zijn eenvoudig te transporteren. Het kussen wordt geleverd inclusief blower, verankeringsmateriaal en een duidelijke handleiding. Indien het kussen op een harde ondergrond staat zijn valmatten tevens veplicht. Zo kan je buurtfeest, verjaardag of gender-reveal party niet meer stuk en biedt je op een veilige manier uren van vermaak aan de jongste gasten. 

Kwaliteit en garantie

Klein en fijn, maar vooral heel sterk en duurzaam. Ook deze kleine springkussens zijn op kwetsbare punten verstevigd en meervoudig gestikt en zijn gemaakt van sterk, hoge kwaliteit kleurvast PVC. Ze zijn daardoor duurzaam en eenvoudig schoon te houden, niet te vergelijken met kleine speelgoed springkussens die je bij bol.com of kruidvat kunt kopen. Wij verhuren enkel professionele springkussens van PVC die tevens gekeurd zijn als volwaardig speeltoestel. 

Ieder jaar kiezen meer dan 1.500 klanten voor Happy Rent

Happy Rent maakt al meer dan 15 jaar klanten in Nederland, België en Duitsland blij! Samen met onze partners door het hele land zorgen wij voor een ervaring waar je blij van wordt. Van eenvoudig bestellen tot een snelle levering en van makkelijk contact via Whatsapp met onze medewerkers tot de laagste prijs. Niet alleen mooie woorden, maar echte ervaringen, lees onze talloze reviews maar! Mogen we jouw ook snel blij maken? 

Groetjes,

Guido.