Springkussen Huren Overijssel - Mini Bounce Haai

Producteigenschappen

Aantal ankers 4
Aantal personen 4
Lengte 340 cm
Breedte 300 cm
Hoogte 230 cm
Stroom 1100 watt
Benodigde haspels 1 haspel
Vervoer Auto (achterbanken plat)
Overdekt nee
Gewicht 50 KG
Aantal valmatten 5

Omschrijving

Springkussen huren Overijssel 🐠

Wat een kleine blikvanger, de kleine zeemeermin zou er bang van worden. Dit fantastisch leuke springkussen staat op jou te wachten in Raalte in het mooie Overijssel. Ja echt! Hij wacht speciaal op jou! πŸ˜‰ Dus waar wacht je nog op? Met dit haai springkussen laat jij de kinderen een fantastische dag beleven. Het kleurrijke en vrolijke luchtkussen met visjes is de pérfecte attractie voor op het kinderfeest van jouw zoon of dochter, het buurtfeest of op het communiefeestje van jouw nichtje/neefje πŸŽ‰.

βœ… Geleverd in heel Twente

βœ… Geen borg

βœ… Direct antwoord via WhatsappπŸ’¬

βœ… Direct online reserveren

βœ… Veilig betalen via Ideal

De afmetingen van dit springkussen zijn 3,4 x 3 x 2,3 Meter. Doordat dit springkussen maar 2,3 Meter hoog is, kan dit luchtkussen ook binnen geplaatst worden. Dit leuke springkussen met veel kleuren wordt vooral op evenementen gebruikt, maar is geschikt voor ieder feestje. Door de vrolijke kleuren, de glijbaan en de leuke objecten wordt dit springkussen veel verhuurd! πŸ˜„

Springkussen met open dak huren

Een van onze vele voordelen is dat wij jouw favoriete springkussen op iedere gewenste locatie komen leveren πŸš™. Jij hoeft je dus niet druk te maken of het wel in de auto past, of het niet te zwaar is, hoe lang je moet rijden of dat je de organisatie van het feestje wel gaat halen. Wij zorgen er voor dat het springkussen bij jou geleverd én opgezet wordt, handig he?! πŸ‘Œ Als jij ons jouw postcode doorgeeft in het winkelwagentje dan zorgen wij dat het kussen op de door jou gekozen levertijd bezorgd wordt. Je ziet direct de totale kosten en weet je waar je aan toe bent.

Zelf ophalen

Je kunt er ook voor kiezen om dit springkussen zelf op te halen in Raalte, OverijsselπŸ“Dit springkussen is niet zo groot, in een grotere auto of aanhanger gaat 'ie makkelijk mee. Totaal gewicht selchts 50 KG. Op deze manier is het huren van een springkussen tevens super goedkoop! 

Een luchtkussen heet niet voor niets een "lucht"kussen. Er moet dus voldoende lucht in geblazen worden om het springkussen stevig te houden. Deze lucht wordt door middel van een blower in het kussen geblazen. Om deze blower zijn werk te kunnen laten doen hebben wij wel een stroompunt nodig waar wij deze op kunnen aansluiten. Een stroomhaspel is ook handig om te kunnen gebruiken, heb je deze niet? Dan kun je deze gemakkelijk bij jouw bestelling toevoegen βœ”οΈ

Wat moet je weten?

Een springkussen huren doe je niet zomaar, dit doe je meestal met een leuke reden. Bijvoorbeeld de verjaardag van jouw zoon, de communie van jouw nichtje, een feestje met de buurt of een bedrijfsfeestje in Twente waar ook de kinderen zijn uitgenodigd. Daarom wil je dat het springkussen natuurlijk super veilig is! πŸ‘ Hieronder komen een aantal punten waar je rekening mee moet houden als je een springkussen bij Happy Rent wilt huren:

Voldoende ruimte

Zorg dat er voldoende ruimte is om het springkussen op te kunnen blazen én te kunnen verankeren. Een springkussen moet namelijk altijd verankerd zijn tijdens het gebruik van het kussen. Komt het kussen op een harde ondergrond te staan dan is verankeren een lastig verhaal, wanneer dit het geval is ben je verplicht om grind/zandzakken te gebruiken om het springkussen te verzwaren. Deze kun je ook optioneel bijboeken. Verder moet er voldoende ruimte omheen zijn zodat het kussen niet beschadigd wordt. 

Begeleiding

Voor de veiligheid van de kinderen én het springkussen is het belangrijk dat er te allen tijde een volwassen persoon toezicht houdt op het kussen en de kids. Mocht je dit liever niet zelf willen doen dan kunnen wij dat van jou overnemen. Wij hebben jaren ervaring en weten precies waar we op moeten letten. Geïnteresseerd in het uit handen geven van de begeleiding? Neem dan even contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden πŸ‘Œ

Extra

Er is ook de mogelijkheid om een veiligheidsmat bij te boeken. Dit is een dikke mat van 3 cm welke je om het opstapje van het springkussen legt. Wanneer de kids een foutje maken en uit het springkussen vallen dan komen ze lekker zacht terecht. Vooral wanneer het springkussen op een harde ondergrond geplaatst wordt is deze mat in sommige gevallen zelfs verplicht. 

Springkussen huren Twente

Benieuwd naar meer leuke modellen springkussen? Kijk dan eens naar het springkussen Twente of het springkussen Multifun Olifant.

Grijp je kans nu en verzeker jezelf van het allerleukste en vrolijkste springkussen van Happy Rent. Jij maakt de reservering in orde en wij regelen de rest!

Belangrijk β—

Zorg dat het springkussen; altijd staat verankerd, er valmatten zijn geplaatst als het springkussen op een harde ondergrond staat en je deze: veiligheidsinstructies hebt begrepen. 

Beschikbare bestanden


Beoordeling:

Violetta Selmani
donderdag 27 juni 2024

Goed geregeld

De eigenaar is gemakkelijk in de omgang en het bedrijf is top. De communicatie is helder en duidelijk :)
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Hannie van den Eijnden
dinsdag 11 juni 2024

Springkussen gehuurd, heel tevreden over alles!

Multiplay springkussen gehuurd, zag er netjes uit!
Brengen en ophalen was allemaal op tijd en goed geregeld.
Voor herhaling vatbaar.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Marielle Speets
zaterdag 18 mei 2024

Perfect geregeld

Super tevreden, op tijd opgebouwd en helemaal naar wens. De kleine mensen hebben het enorm naar de zin gehad. Voor herhaling vatbaar en om iedereen aan te raden. Bedankt Ruud voor de service!
Pluspunten:
Verbeterpunten: