Springkussen Regenboog

Producteigenschappen

Aantal gebruikers 6
Lengte 420 cm
Breedte 300 cm
Hoogte 350 cm
Stroom 1.100 watt
Voltage 220 volt
Vervoer Grote auto
Gewicht 73 KG
Leeftijd 4-14 jaar

Omschrijving

Springkussen Verhuur Limburg

✓ Beste Kwaliteit Springkussens

✓ Altijd Schoon

✓ Overdekt Springkussen

✓ Laagste Prijsgarantie

✓ Geen Borg

✓  15 % Afhaalkorting

Opzoek naar een overdekt springkussen maar niet heel veel plek? Het springkussen regenboog is de perfecte oplossing. Een mooi kleurrijk en vrolijk springkussen dat daarnaast ook uiterst veilig is. Je kunt dit springkussen nu eenvoudig en goedkoop online huren. Klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! Uiteraard wordt bij de huur van het springkussen een blower, verankermateriaal en een grondzeil meegeleverd. Door de vrolijke kleuren is dit springkussen zowel geschikt om te huren voor een jongen als voor een meisje. Aan de achterkant van het springkussen zit een net en de wanden zijn aan de zijkant dicht zodat de veiligheid optimaal gewaarborgd is. Het opzetten van een springkussen is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd. Klik op "In Wingelwagen" om nu direct online dit springkussen te huren!  

Dit springkussen leveren we niet en kan enkel bij ons opgehaald worden, het springkussen past in vrijwel elke auto waarvan de bank ingeklapt kan worden. 

Het opzetten is echter super eenvoudig we hebben voor het gemak deze video gemaakt: 

Springkussen Huren Limburg

Je kunt dit springkussen in heel Limburg bij ons huren, je kunt het springkussen zelf ophalen in Heerlen, Limburg. Opgerold is het springkussen slechts +/- 120 * 50 cm en eenvoudig te vervoeren op een aanhangwagen en in vrijwel iedere auto. Het gewicht van dit springkussen bedraagt 73 KG. Klik op 'in winkelwagen' en de rest wijst zich vanzelf!   

De afmetingen van dit springkasteel zijn 4.2 x 3 x 3,5 meter. Dit springkussen is gekeurd door AIV-Vincotte Nederland B.V. en geschikt voor 6 kinderen in de leeftijdscategorie van 4-14 jaar.

Borg: 0 EURO (per order)

Het springkussen dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Het springkussen wordt verhuurd in de kleur paars, groen of rood, afhankelijk van de beschikbaarheid van het desbetreffende afhaalpunt ontvang je een van deze drie variaties. Je kunt de kleur niet kiezen.

Belangrijk

Zorg  dat het springkussen; altijd staat verankerd, er valmatten zijn geplaatst als het springkussen op een harde ondergrond staat en je deze: veiligheidsinstructies hebt begrepen. 

Springkussen lease
Het is vanaf nu ook mogelijk om dit springkussen te leasen bij Happy Rent. Ideaal wanneer je het hele jaar door (jonge) bezoekers verwelkomt. Met het lease concept van Happy Rent heb je heel voordelig een uitstekend springkussen voor de deur staan voor een vaste lage prijs per maand. Zo lease je dit springkussen al vanaf €4,88 per dag!

Voor meer informatie bezoek je onze lease pagina:
klik hier


Veelgestelde vragen (FAQ's)

Voor welke leeftijdsgroepen is het Springkussen Regenboog geschikt?

Het Springkussen Regenboog is meestal geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar oud, Het is ontworpen met het oog op veiligheid en plezier voor jongere en oudere kinderen.

Zijn er specifieke afmetingen van het Springkussen Regenboog dat ik moet weten voordat ik het huur?

De afmetingen van dit springkasteel zijn 4.2 x 3 x 3,5 meter.

Wordt het Springkussen Regenboog geleverd met een blower en zijn er andere benodigdheden inbegrepen bij de huurprijs?

Ja, het Springkussen Regenboog wordt geleverd met een luchtblazer om het op te blazen en te onderhouden tijdens het gebruik. ook worden er haringen en een grondzeil meegeleverd.

Beschikbare bestanden


Beoordeling:

Violetta Selmani
donderdag 27 juni 2024

Goed geregeld

De eigenaar is gemakkelijk in de omgang en het bedrijf is top. De communicatie is helder en duidelijk :)
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Hannie van den Eijnden
dinsdag 11 juni 2024

Springkussen gehuurd, heel tevreden over alles!

Multiplay springkussen gehuurd, zag er netjes uit!
Brengen en ophalen was allemaal op tijd en goed geregeld.
Voor herhaling vatbaar.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Marielle Speets
zaterdag 18 mei 2024

Perfect geregeld

Super tevreden, op tijd opgebouwd en helemaal naar wens. De kleine mensen hebben het enorm naar de zin gehad. Voor herhaling vatbaar en om iedereen aan te raden. Bedankt Ruud voor de service!
Pluspunten:
Verbeterpunten: