Springkussen Regenboog

Huur springkussens in Limburg voor onbeperkt springplezier voor kinderen
>
  • Huur springkussens in Limburg voor onbeperkt springplezier voor kinderen
  • Maak elk evenement feestelijk met onze springkussen verhuurservice in Limburg
  • Kies voor veilig en betrouwbaar springkussen verhuur in Limburg
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers
6
Lengte
420 cm
Breedte
300 cm
Hoogte
350 cm
Stroom
1.100 watt
Voltage
220 volt
Vervoer
Grote auto
Gewicht
73 KG
Leeftijd
4-14 jaar

Omschrijving

Springkussen Verhuur Limburg

✓ Beste Kwaliteit Springkussens

✓ Altijd Schoon

✓ Overdekt Springkussen

✓ Laagste Prijsgarantie

✓ Geen Borg

✓  15 % Afhaalkorting

Opzoek naar een overdekt springkussen maar niet heel veel plek? Het springkussen regenboog is de perfecte oplossing. Een mooi kleurrijk en vrolijk springkussen dat daarnaast ook uiterst veilig is. Je kunt dit springkussen nu eenvoudig en goedkoop online huren. Klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! Uiteraard wordt bij de huur van het springkussen een blower, verankermateriaal en een grondzeil meegeleverd. Door de vrolijke kleuren is dit springkussen zowel geschikt om te huren voor een jongen als voor een meisje. Aan de achterkant van het springkussen zit een net en de wanden zijn aan de zijkant dicht zodat de veiligheid optimaal gewaarborgd is. Het opzetten van een springkussen is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd. Klik op "In Wingelwagen" om nu direct online dit springkussen te huren!  

Dit springkussen leveren we niet en kan enkel bij ons opgehaald worden, het springkussen past in vrijwel elke auto waarvan de bank ingeklapt kan worden. 

Het opzetten is echter super eenvoudig we hebben voor het gemak deze video gemaakt: 

Springkussen Huren Limburg

Je kunt dit springkussen in heel Limburg bij ons huren, je kunt het springkussen zelf ophalen in Heerlen, Limburg. Opgerold is het springkussen slechts +/- 120 * 50 cm en eenvoudig te vervoeren op een aanhangwagen en in vrijwel iedere auto. Het gewicht van dit springkussen bedraagt 73 KG. Klik op 'in winkelwagen' en de rest wijst zich vanzelf!   

De afmetingen van dit springkasteel zijn 4.2 x 3 x 3,5 meter. Dit springkussen is gekeurd door AIV-Vincotte Nederland B.V. en geschikt voor 6 kinderen in de leeftijdscategorie van 4-14 jaar.

Borg: 0 EURO (per order)

Het springkussen dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Het springkussen wordt verhuurd in de kleur paars, groen of rood, afhankelijk van de beschikbaarheid van het desbetreffende afhaalpunt ontvang je een van deze drie variaties. Je kunt de kleur niet kiezen.

Belangrijk

Zorg  dat het springkussen; altijd staat verankerd, er valmatten zijn geplaatst als het springkussen op een harde ondergrond staat en je deze: veiligheidsinstructies hebt begrepen. 

Springkussen lease
Het is vanaf nu ook mogelijk om dit springkussen te leasen bij Happy Rent. Ideaal wanneer je het hele jaar door (jonge) bezoekers verwelkomt. Met het lease concept van Happy Rent heb je heel voordelig een uitstekend springkussen voor de deur staan voor een vaste lage prijs per maand. Zo lease je dit springkussen al vanaf €4,88 per dag!

Voor meer informatie bezoek je onze lease pagina:
klik hier

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Voor welke leeftijdsgroepen is het Springkussen Regenboog geschikt?

Het Springkussen Regenboog is meestal geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar oud, Het is ontworpen met het oog op veiligheid en plezier voor jongere en oudere kinderen.

Zijn er specifieke afmetingen van het Springkussen Regenboog dat ik moet weten voordat ik het huur?

De afmetingen van dit springkasteel zijn 4.2 x 3 x 3,5 meter.

Wordt het Springkussen Regenboog geleverd met een blower en zijn er andere benodigdheden inbegrepen bij de huurprijs?

Ja, het Springkussen Regenboog wordt geleverd met een luchtblazer om het op te blazen en te onderhouden tijdens het gebruik. ook worden er haringen en een grondzeil meegeleverd.

Beschikbare bestanden

Beoordeling:

Jos Vroemen
woensdag 6 september 2023

Kinderen vonden springkussen Koetje geweldig. Verder goede service bij opbouw en afbouw en afwikkeling zaken!

We hadden voor ons 40j wijkfeest het springkussen Koetje besteld. Alles is tijdig aangeleverd en opgebouwd. Na ons feest op zaterdag hebben nog kinderen bij een babyborrel ook hiervan kunnen genieten. Ook de afbouw en afhandeling prima verlopen. Echt een aanrader!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Daniela Wolf
dinsdag 29 augustus 2023

Wir waren sehr zufrieden mit allem

Wir waren mehr als zufrieden und würden bei Gelegenheit wieder bei Ihnen eine Hüpfburg mieten.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Jana Krisam
dinsdag 29 augustus 2023

Toller Service, schöne Hüpfburgen

Wir hatten das Bällebad und die "Hüpfburg Dicke Berta" für unser diesjähriges Firmensommerfest gemietet und waren rundum zufrieden: Die Anlieferung erfolgte pünktlich, die Hüpfburgen wurden schnell aufgebaut und waren in einem einwandfreien Zustand. Da die Hüpfburgen überdacht sind, hatten die Kinder sogar bei Regen Spaß. Vielen Dank an das ganze Team!
Pluspunten:Unkomplizierte Planung und Absprache,übersichtliches Buchungssystem
Verbeterpunten: