Springkussen Piraat Overijssel

€ 55,00 /
Bekijk beschikbaarheid >
Raalte πŸ‡³πŸ‡±

Producteigenschappen

Lengte
350
Breedte
350
Hoogte
250 cm
Stroombehoefte
1100watt
Overdekt
nee
Gewicht
50 KG

Omschrijving

Klein springkussen huren Overijssel

Piet Piraat is inmiddels al redelijk old-skool maar dat kun je van dit springkussen thema Piraat niet zeggen! Een mooi full-colour springkussen die graag het middelpunt is van jouw feest of party. Door de compacte afmetingen past 'ie vaak ook in je achtertuin of zelfs binnen. Huur nu bij Happy Rent omdat wij:

βœ… Een top klantenservice hebben die jou graag te woord staat via WhatsappπŸ’¬

βœ… Geen borg vragen voor dit springkussen

βœ… Leveren in heel Nederland op ieder gewenst adres

De afmetingen van dit luchtkussen zijn 3,5 x 3,5 x 2,5 M. Het kussen weegt 50KG. 

Springkussen verhuur Twente

Het boeken bij Happy Rent gaat heel makkelijk en in slechts een aantal stappen staat deze jongen de show te stelen op je feest.

Stap 1 πŸ‘‰ Klik op de groene knop "bekijk beschikbaarheid" 

Stap 2 πŸ‘‰ Vul de gewenste huurperiode in

Stap 3 πŸ‘‰ Boek opties bij indien gewenst en vul je eigen gegevens in

Stap 4 πŸ‘‰ Kies de gewenste betaalwijze én je boeking staat als een huis!

Extra opties bij huren springkussen

Je hebt besloten een springkussen te huren op jouw feest, YES!🀟 Misschien je aller-aller- aller eerste keer of je bent een doorgewinterde springkussen huurder. Anyhow, belangrijk om onderstaande info goed door te lezen zodat je zeker bent van een onvergetelijke zorgeloze dag.

Begeleiding

Het is verplicht om ten alle tijden toezicht te houden als er gebruik wordt gemaakt van onze springkussens, attracties of stormbanen door een volwassenen. Mocht dit moeilijk te organiseren zijn door jezelf, boek het bij in ons bestelmenu! Onze medewerkers staan graag op jouw feest of evenement om alles in de smiezen te houdenπŸ‘€

Op- en afbouw

Een springkussen zelf op- en afbouwen is niet moeilijk, check deze Video πŸ˜€ Mocht je dit liever door ons laten doen, dan zorgen wij dat het springkussen op het gewenste tijdstip klaar staat voor gebruik.

Veiligheid

Zorg dat er voldoende ruimte is rondom het springkussen. Indien je het springkussen op een harde ondergrond plaatst, zoals asfalt, dan ben je verplicht om veiligheidsmatten bij de open delen van het springkussen te plaatsen. Mocht je deze niet hebben, huur je ze direct bij je bestelling. Een springkussen dient ook altijd verankerd te worden. Het is niet de bedoeling dat je na een windvlaag die kids uit de bomen moet halen. Bij een zachte ondergrond (zoals gras) meppen we ankers in de grond, bij een harde ondergrond raden we aan om zandzakken te plaatsen.

Stroom

Zelf opblazen is niet nodig want je krijgt er een blower bij! Deze moet tijdens het gebruik van het springkussen ten alle tijden aan staan. Anders zakt de boel natuurlijk weer in. Zorg dus altijd voor stroomvoorziening in de buurt. Wij raden aan een stroomhaspel te gebruiken. Sluit niet meerdere haspels op elkaar aan want dan kan de energiestroom verzwakken. En je raadt het al.. dan zakt ie ook in. Met al die kinderen er in.. niet de bedoeling.

Bepaal zelf wat je nodig hebt en maak je bestelling direct compleetπŸ₯°

Klein luchtkussen huren Zwolle

Dit springkussen Piraat ligt in Raalte, Overijssel πŸ“Mocht je in Meppel, Hardenberg, Deventer, Zutphen, Kampen of Enschede wonen dan is zelf ophalen wellicht een optie voor jou. Je betaalt dan geen transportkosten. Wil je het liever laten leveren? U vraagt, wij draaien 😊 Vul je postcode in het bestelmenu in en dan zie je meteen wat het transport gaat kosten.

πŸ’‘ Wist je dat..

Wij een ont-zet-tend groot assortiment hebben met de leukste attracties, springkussens en stormbanen? Het altijd populaire rodeo stier, bungee run, buikschuifbaan, bubble voetbal, touwtrekbaan, sumo worstelen, multiplay piraat, springkussen koe, stormbaan leger, challenge run en diverse hindernisbanen. WOW.. A lot of Fun om nu te huren of bij je volgend feest πŸŽ‰ Tot snel! 

Beoordeling:

Ricardo Hendriks
dinsdag 9 april 2024

Gewoon super

Super springkussen voor een mooie prijsπŸ‘πŸ»
Duidelijke communicatie en prima afspraken m.b.t. ophalen en terug brengen
Pluspunten:
Verbeterpunten:Geen

Pim Hendrix
dinsdag 2 april 2024

Prima verzorgd weer

In overleg kun je een kussen huren op maat. Er wordt meegedacht en naar oplossingen gezocht πŸ‘
Pluspunten:Op maat,stipt,fijne service
Verbeterpunten:Geen

V Lentzen
zaterdag 11 november 2023

Goede service!! En vriendelijk

Springkussen was zoals op de foto's beschreven stond. Kinderen hebben zich super geamuseerd. Tevens kon ik het springkussen uurtje eerder ophalen omdat dit voor hen beter uitkwam, helemaal prima. Communicatie is dus goed.
Ook
Pluspunten:
Verbeterpunten:-