Abraham Pop 4 Meter Raalte

Producteigenschappen

Lengte 100 cm
Breedte 100 cm
Hoogte 400 cm
Stroom 380 watt
Vervoer auto
Gewicht 20 KG

Omschrijving

Abraham Pop Huren 4 Meter type: Ordinair

Deze abraham pop is de ordinairste abraham pop die je kunt huren.

βœ“ Zelf ophalen en retourneren in:

πŸ“Raalte Overijsse

Woon je niet in Overijssel? Kies dan voor een van deze poppen vanuit onze hoofdvestiging met πŸ“¦ Levering in heel Nederland voor maar 25 EURO!:

Abraham Pop Medium 3.2 Meter

Abraham Pop Standaard 4.5 Meter

Abraham Pop Feestend

Jonge Abraham Pop

 

De Abraham Ordinair met een hoogte van 4 Meter valt voldoende op om de jarige abraham in het zonnetje te zetten. Je kunt deze ordinaire abraham pop nu direct online huren bij Happy Rent Verhuur. Je kunt deze abraham huren en laten leveren in heel Nederland of afhalen in onze vestiging in Heino, Twente of in Heerlen, Limburg. Klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! 

βœ“ Top Service

βœ“ Inclusief Gratis blower, haringen en gebruiksaanwijzing

βœ“ Geen Borg

De abraham wordt geleverd in een handige transporttas die in elke auto past, en is inclusief blower, gebruiksaanwijzing en veranker materiaal. Het opzetten van de abraham pop is zeer eenvoudig en binnen 1-5 minuten gebeurd. Je ook deze Abraham Boog in Raalte huren bij Happy Rent.  

Abraham Huren en laten leveren in heel Nederland

Happy Rent kan deze abraham pop ordinair niet in heel Nederland leveren en ophalen, deze pop kan alleen opgehaald worden in Raalte. De andere poppen uit locatie Heerlen kunnen wel gratis de werkdag van te voren geleverd worden en de werkdag erna weer opgehaald. Dit kan op elk adres in Nederland. Dus of je nu een abraham wilt huren in Utrecht of in Amsterdam of een abraham pop zoekt in Den Haag of Rotterdam, bij Happy Rent kun je deze abraham pop in heel Nederland huren. Geef in het bestelproces eenvoudig aan wanneer de opblaasbare abraham pop geleverd moet worden en wanneer de abraham pop weer opgehaald dient te worden, de rest wijst zich vanzelf! 

De abraham pop wordt op de door jou aangegeven datum geleverd. Je kunt bij jouw bestelling ook een ander leveradres opgeven en de abraham pop op een ander adres laten leveren, handig als het huren van de abraham een verassing moet blijven. De Abraham pop kan bijvoorbeeld op jouw werk, bij de buren of bij familie geleverd en opgehaald worden. Dit gebeurt door de pakketdienst op werkdagen tussen 9-17u, er dient dus wel iemand aanwezig te zijn op het adres om de abraham aan te nemen en aan te bieden. PostNL stuurt ook een sms of E-Mail met tijdsindicatie ontvangen zodat je weet hoe laat de abraham pop ongeveer geleverd wordt. Ook het retourneren wordt door ons geregeld, wij sturen je het retour label zodat je het pakket zelf af kunt geven bij een pakketshop. 

Borg: 0 EURO 

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.

Handig:

Gebruikshandleiding abraham pop


Beoordeling:

Brian R
maandag 25 maart 2024

Topbedrijf !!

Goed bedrijf, goede service en afspraken en Abraham was top! Echt een aanrader.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Joke Heinen
dinsdag 23 januari 2024

Snel, makkelijk en vriendelijk

Makkelijk en snel geregeld.
Vriendelijk en flexibel met de tijden.
Zeer zeker een aanrader.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Nathalie Bies
vrijdag 10 november 2023

Goede service en klantvriendelijk

Zeer goed geholpen en heel klantvriendelijk
Pluspunten:Zeer vriendelijk
Verbeterpunten:Geen