Abraham Pop Standaard 4.5 Meter

Omschrijving

Abraham Pop Huren

✓ Zelf ophalen en retourneren

✓ Top Service

✓ Levering in heel Nederland voor maar 25 EURO!

✓ Geen borg

✓ Inclusief Gratis blower, haringen en gebruiksaanwijzing

4.5 Meter 

Een abraham huren bij Happy Rent Verhuur is niet alleen leuk maar ook heel eenvoudig. Je kunt deze opblaas abraham direct online bij ons huren en wij zorgen dat de abraham bij je geleverd en opgehaald wordt, of klaar staat in de vestiging van jouw keuze. Happy Rent Verhuur kan deze prachtige grote abraham pop in heel Nederland leveren, tevens kun je deze abraham huren en afhalen bij onze vestiging in Heerlen. De Abraham pop wordt geleverd incl. blower, gebruiksaanwijzing, veranker materiaal en transport tas. De abraham is zeer eenvoudig op te blazen en binnen 1-5 minuten operationeel. 

Abraham Pop Geleverd en Opgehaald in heel Nederland

Geef in het bestelproces eenvoudig aan op welke datum de abraham geleverd moet worden en wanneer deze weer opgehaald moet worden, wij regelen de rest! De abraham wordt op de werkdag van jouw keuze aangeboden door onze pakketdienst, er dient dus wel iemand aanwezig te zijn om het pakket aan te nemen. Je kunt bij jouw bestelling ook een ander afleveradres opgeven en de abraham pop bijvoorbeeld laten bezorgen op uw werk, bij de buren of bij familie. De levering vindt plaats op werkdagen tussen 9-17u, je kunt optioneel ook een SMS met tijdsindicatie ontvangen zodat je weet in welk tijdsbestek je de levering van de abraham kunt verwachten. Ook zorgen wij dat de pakketdienst de abraham pop weer ophaalt op de werkdag van jouw keuze, je hoeft hier niets voor te doen de chauffeur heeft zelfs het retour etiket al bij zich. Vele tevreden klanten gingen jou al voor, onze opblaas abraham pop heeft al overal gestaan van Utrecht tot Texel en van Amsterdam tot Groningen. Nu jouw abraham huren bij Happy Rent Verhuur!

Abraham zelf ophalen in onze vestiging in Heerlen

Je kunt ook de abraham huren en deze zelf ophalen en terug brengen in onze vestiging in Heerlen.

De abraham pop wordt geleverd in een transport tas die vergelijkbaar is met een grote sporttas, de abraham past dus eenvoudig in elke auto. 

Je kunt deze abraham nu eenvoudig online huren, klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! 

 

Geen Borg, getoonde huurprijs is voor maximaal 40 uur, hierna wordt er een staffel met korting toegepast voor een langere periode. 

 

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

 

Handig:

Gebruikshandleiding abraham pop


Beoordeling:

Joke Heinen
dinsdag 23 januari 2024

Snel, makkelijk en vriendelijk

Makkelijk en snel geregeld.
Vriendelijk en flexibel met de tijden.
Zeer zeker een aanrader.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Nathalie Bies
vrijdag 10 november 2023

Goede service en klantvriendelijk

Zeer goed geholpen en heel klantvriendelijk
Pluspunten:Zeer vriendelijk
Verbeterpunten:Geen

Kenneth Weideman
maandag 30 oktober 2023

Snel, makkelijk & vriendelijk!

Snel, makkelijk & vriendelijk!
Pluspunten:
Verbeterpunten: