Waterbal Los

Omschrijving

Waterbal Huren

✓ Met of zonder begeleiding

✓ Leverbaar in heel Nederland

✓ Direct online te bestellen

✓Zelf ophalen in Heino, Overijssel

Deze grote waterballen zijn nu ook los te huur bij Happy Rent en beslist de nieuwe sensatie op jouw evenement! Met deze waterballen kun je namelijk over water lopen zonder nat te worden! Je kunt deze waterballen ook huren met bad, indien je er voor kiest om de waterbal los te huren dien je er zeker van te zijn dat de ballen geen schade op kunnen lopen. De waterballen worden enke verhuurd in combinatie met een begeleider van Happy Rent die op een veilige en verantwoorde wijze zorgt voor genoeg speelplezier. De deelnemers zullen na 5-10 minuten gewisseld worden. Je kunt ook een waterbal kopen en dan zelf de begeleiding verzorgen. 

Waterballen Huren

De doorzichtige opblaasbare waterloopballen ook wel Aqua ballen genoemd hebben een doorsnede van 2 Meter. Deze grote doorzichtige ballen worden standaard verhuurd inclusief gratis pomp. Deze waterballen zijn los te huur indien je deze gebruikt in bijvoorbeeld een zwembad waar mogelijke beschadigingen zijn uitgesloten.

Huur deze water bal nu direct bij Happy Rent Verhuur!

Waterballen met begeleiding

Daar veiligheid bij Happy Rent voorop staat verhuren we deze waterballen ook inclusief begeleiding, er is per twee ballen minimaal 1 begeleider nodig. De deelnemers kruipen in de waterballen daarna zullen de begeleiders direct de waterballen vol lucht laten lopen. Wanneer de waterballen vol met lucht zijn, kan elke deelnemer 5 tot 10 minuten over het water lopen. Hierna dient deze weer gewisseld te worden. Onze begeleiders zullen dit nauwlettend in de gaten houden en zorgen dat iedereen op tijd en soepel in en uit de waterballen begeleid wordt. De kinderen vinden het leuk om vrij rond te dobberen in de waterballen maar ook om te lopen en rond te rollen. Deze Attractie heeft een mega aantrekkingskracht op de bezoekers.

Waterballen Verhuur

Happy Rent Attractieverhuur is de specialist als het gaat om waterballen verhuur, onze waterballen worden tegenwoordig vaak verhuurd als publieks- of zeskamp attractie. Door de professionele begeleiding en hoge kwaliteit van onze Aquabal ben je bij Happy Rent aan het juiste adres. Doordat de waterballen zeer gevoelig voor schade zijn en bij ondeskundig gebruik er snel schade kan ontstaan, verhuren we de watterballen of aquaballen liefst met begeleiding. Je kunt ook voordelig nieuwe waterballen bij Happy Rent kopen. Indien je vragen hebt over het huren van de waterballen, neem dan eenvoudig contact met ons op en wij geven je graag het juiste advies over het huren van de Waterballen. Dit kan per E-Mail: info@happyrent.nl Onze professionals staan u graag te woord.

Direct deze waterballen huren?

Klik op Bestellen en de rest wijst zich vanzelf!

Specificaties Waterballen los:
Stroombehoefte: 1100 Watt (220 V)
Afmeting waterbal: Ø 2 meter

Leeftijdsindicatie: vanaf 8 jaar.

Leuk om erbij te huren is bijvoorbeeld een een Zeephelling Waterglijbaan of een vette Buikschuifbaan.


Beoordeling:

Els vdh
maandag 7 augustus 2023

Geweldige attractie

Het regende pijpenstelen, maar dat heeft de pret niet kunnen bederven. De attractie was snel opgezet en afgebroken. (al was een gebruiksaanwijzing wel gemakkelijk geweest om te beginnen) De regen zorgde voor extra uitdagingen, maar dat maakte het eigenlijk nog leuker en grappiger.
Pluspunten:Leuke attractie,gemakkelijk op te zetten,competitie,leuk voor jong en oud
Verbeterpunten:gebruiksaanwijzing niet aanwezig

Tom van Mierlo
maandag 5 juni 2023

Heerlijk genoten

Tijdens ons teamuitje goed gebruik gemaakt van de sjoelbak. Het geluk dat het zonnetje scheen. Top service, van het opzetten tot het afbreken! Wij hebben ervan genoten.
Pluspunten:Opzetten en afbreken was perfect geregeld
Verbeterpunten:

Jurgen Nagler
dinsdag 7 juli 2020

"Best party ever"

Beoordeling van de 12 kinderen na de birthday-party van mijn 8 jarige zoon !
Pluspunten:
Verbeterpunten: