Hindernisbaan Huren 8 Meter Jungle Run

Producteigenschappen

Stroom 1100 watt
Aantal zandzakken 8
Aantal personen 2
Lengte 900 cm
Breedte 400 cm
Hoogte 300 cm
Voltage 220 volt
Vervoer Bus of aanhanger
Aantal valmatten 14

Omschrijving

Stormbaan Huren Goedkoop

Deze hindernisbaan van 9 Meter in jungle thema ziet er prachtig uit en is de kleinste en goedkoopste hindernisbaan in ons verhuur aanbod. Je kunt deze hindernisbaan zelf ophalen in onze vestiging in Raalte of in heel Overijssel laten bezorgen en ophalen. 

✓ Huur niet duur

✓ Zelf ophalen en retourneren 

✓ Géén Borg

✓ Direct Online Reserveren

Als je deze hindernisbaan wilt huren dan kun je deze nu online reserveren, kies in het keuzemenu eenvoudig of je de hindernisbaan zelf wilt ophalen of gebruik wilt maken van onze breng en haal service. Indien je deze hindernisbaan voor meerdere dagen huurt ontvang je extra korting op de huurprijs. 

Wil je een grotere hindernisbaan? Een combinatie met een klim-glijbaan is ook te huur als stormbaan van 17 Meter. 

Binnen Overijssel is het ook mogelijk om de stormbaan te laten opzetten en afbreken en om toezicht van Happy Rent bij de hindernisbaan te reserveren. Bij het verhuur van attracties staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Deze attractie is dan ook gekeurd door AIB-Vincotte Nederland B.V. De hindernisbaan wordt opgeblazen met de bijgeleverde blower die 1.100 Watt gebruikt aan stroom (normale 220 Volt aansluitiug).

Indien je de hindernisbaan zelf wilt opbouwen en afbreken heb je minimaal 2 personen nodig. Je dient een luchtkussen altijd te verankeren en de blower en stroomtoevoer goed af te schermen. Tijdens het gebruik van een luchtkussen is toezicht door een volwassen persoon verplicht. 

Opgerold is deze hindernisbaan een rol van +/- 170 * 90 cm. De hindernisbaan is te vervoeren op een aanhangwagen of in een busje. Het gewicht van deze hindernisbaan bedraagt +/- 130 kg. 

De hindernisbaan dient na gebruik weer droog, schoon en goed opgerold geretourneerd te worden.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Deze hindernisbaan is de kleinste stormbaan in ons assortiment, je kunt ook een langere stormbaan huren bij ons in Twente

Handig

Veiligheidsinformatie: Lees voor alle informatie over het veilig gebruik van het springkussen dit document: Veiligheidsinstructie springkussen (NL) Tevens kun je op deze website van het kenniscentrum alle Voorlichtingsmaterialen raadplegen m.b.t. een opblaasbaar speeltoestel (ofwel: luchtkussen) 

Het maximale aantal gebruikers voor dit springkussen bedraagd: 2 personen in de aanbevolen leeftijdsgroep van 4 - 14 jaar. 

Leveringsinformatie: Vul de postcode in het winkelwagentje in om de prijzen van de bezorging en ophalen van het springkussen te berekenen. 

Bekijk onze algemene voorwaarden voor het huren van het springkussen, zoals de huurperiode, annuleringsbeleid, borgstelling en verantwoordelijkheden van jou als klant.

Tip

Als je in Overijssel wilt huren: 

Check dan zeker ook even de Stormbaan Challenge Run Overijssel of onze Sweeper Attractie die je kunt Huren in Overijssel

Als je in Limburg wilt huren: 

Leuk om in Limburg te huren is bijvoorbeeld een popcornmachine of een stormbaan check  ook andere opblaasbare attracties die beschikbaar zijn voor verhuur. 

Wij adviseren je om voor het huren van dit springkussen ons desbetreffende informatieblad door te nemen.

 


Beoordeling:

Mp Ooijen
donderdag 28 september 2023

Super fijne springkussen

Goed geholpen fijne service. Een hele mooie springkussen. Was helemaal top
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Lieke van Grootel
dinsdag 27 juni 2023

Tolles Highlight!

Wir haben den Hindernisparcour für unser Sommerfest in unserer WfbM genutzt. Die Attraktion fand bei unseren Beschäftigten einen tollen Anklang. Der Service von Happy Rent ist ausgezeichnet. Auf und Abbau verliefen problemlos und die Lieferung war zuverlässig.
Pluspunten:Die Mitarbeiter haben uns noch Hinweise zur Vorbereitung gegeben.
Verbeterpunten:

David Krehl
woensdag 21 juni 2023

Super Hindernisbahn beim Schulfest

Pünktliche und zuverlässige Lieferung und Abholung. Schneller und unkomplizierter Auf- und Abbau. Wir hatten eine Hindernis Bahn auf dem Schulfest und es war ein voller Erfolg.
Pluspunten:
Verbeterpunten: