Huur Onze Spannende Sweeper Attractie in Overijssel

Producteigenschappen

Stroom 3000 watt
Aantal zandzakken 8
Aantal personen 8
Lengte 9500 cm
Breedte 9500 cm
Hoogte 220 cm
Stroom 3000 watt
Voltage 220 volt
Vervoer Dit product kan enkel worden bezorgd
Gewicht 366 KG

Omschrijving

Welkom bij onze onvergetelijke Sweeper Attractie in Overijssel! Deze sensationele attractie is een garantie voor lachende gezichten en opwinding op elk evenement. Onze Sweeper Attractie is gebaseerd op het populaire tv-spel en biedt een uitdagende en spannende ervaring voor alle deelnemers.

Kenmerken van onze Sweeper Attractie:

 1. Veiligheid voorop: Onze Sweeper Attractie is ontworpen met de hoogste veiligheidsnormen in gedachten. Het stevige opblaasbare kussen zorgt voor een veilige landing, zodat iedereen met een gerust hart kan springen en duiken.

 2. Geschikt voor alle leeftijden: Of je nu jong of oud bent, de Sweeper Attractie is leuk voor iedereen! Het is de ideale keuze voor verjaardagsfeestjes, school-evenementen, bedrijfsuitjes en buurtbijeenkomsten.

 3. Eenvoudig online reserveren: Met ons gebruiksvriendelijke reserveringssysteem kun je snel en gemakkelijk jouw gewenste huurdatum selecteren. Voer simpelweg jouw postcode in om de transportkosten te berekenen en kies uit verschillende veilige betaalopties, waaronder iDEAL, PayPal, Creditcard en betaling per rekening (vooraf).

 4. Flexibele huurperiodes: Onze Sweeper Attractie is te huur voor hele dagen, maar ook voor meerdere dagen achter elkaar. Er worden automatisch speciale tarieven berekend voor langere verhuurperiodes in de webshop. 

Haal de spanning van het tv-scherm rechtstreeks naar jouw evenement met onze Sweeper Attractie. Of je nu een schoolfeest organiseert in Zwolle, een bedrijfsevenement in Enschede, of een familiebijeenkomst in Almelo, onze Sweeper Attractie zal zeker een hit zijn bij jouw gasten!

Belangrijke data:

 • Stroom: Blower luchtkussen: 1100 Watt + sweeper: 1900 Watt, advies: 2 stroomgroepen
 • Benodigde afmeting grondvlak: 12 x 12 meter
 • Benodigde hoogte: Minimaal 3,5 meter

Verantwoordelijkheid, Happy Rent is niet aansprakelijk voor enig schade en/of letsel ontstaan tijdens het gebruik van de sweeper gedurende de gehele verhuurperiode. De huurder is verantwoordelijk voor alle ongevallen en schade aan of door de sweeper. Lees voor gebruik de gebruikershandleiding, deze krijgt u bij afname. Bewaar deze handleiding goed en handel altijd volgens de aangegeven voorschriften.

Begeleiding en toezicht, Wanneer u een luchtkussen huurt, bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Wilt u geen omkijken hebben naar de attractie? Dan kunt u er voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren.

Voorwaarden:

 • De plek moet bereikbaar zijn met de bakwagen
 • 2 vrije stroomgroepen (220V) binnen 25 meter
 • Het is verplicht de attractie te verankeren, met haringen of zandzakken
 • Indien de attractie op een harde ondergrond staat, bent u verplicht valmatten te huren.
 • Vanwege voor uw eigen veiligheid, is het niet mogelijk om de ze attractie zelf te vervoeren.  Verhuur is alleen mogelijk wanneer wij de transport en op/ en afbouw mogen verzorgen.

Wacht niet langer en boek nu jouw Sweeper Attractie voor een onvergetelijke dag vol plezier en uitdaging!

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw


Veelgestelde vragen (FAQ's)

Is de Sweeper attractie geschikt voor kinderen?

Ja, de Sweeper attractie is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. De snelheid kan worden aangepast om het veilig en leuk te maken voor alle leeftijden.

Hoeveel personen kunnen er tegelijk op de Sweeper attractie?

De Sweeper attractie biedt plaats aan maximaal 8 deelnemers tegelijkertijd.

Hoe lang duurt het opzetten van de Sweeper attractie?

Het opzetten van de Sweeper attractie duurt ongeveer 30 tot 45 minuten, afhankelijk van de locatie en de omstandigheden.

Moeten we zelf voor begeleiding zorgen tijdens het gebruik van de Sweeper attractie?

Ja, tijdens het gebruik van de Sweeper attractie bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Ons personeel kan echter worden ingehuurd voor begeleiding als u geen omkijken wilt hebben naar de attractie.

Zijn er speciale vereisten voor de locatie waar de Sweeper attractie geplaatst kan worden?

Ja, de Sweeper attractie heeft een minimale ruimte nodig van 10 x 10 meter en een hoogte van minimaal 3,5 meter. Daarnaast zijn er twee vrije stroomgroepen (220V) nodig binnen 25 meter van de attractie. Verankering met haringen of zandzakken is verplicht, en op harde ondergronden moeten valmatten worden gehuurd voor extra veiligheid.


Beoordeling:

BYTEC Medizintechnik GmbH
donderdag 24 augustus 2023

Das Bullriding war die Hauptattraktion auf unserem Sommerfest!

Das Bullriding war die Hauptattraktion auf unserem Sommerfest. Der Auf- und Abbau war unkompliziert und schnell. Das Personal war wirklich top und sehr freundlich. Da hat selbst das wechselhafte Wetter keinen Einfluss auf unseren Spaß beim Bullriding gehabt.
Pluspunten:Spaß für alt und jung
Verbeterpunten:

Andrea Kraus
woensdag 21 juni 2023

Sehr zufrieden

Wir haben für unser Sommerfest das allererste Mal bei HappyRent das Bullriding und eine Hüpfburg gemietet und waren vollkommen begeistert. Anlieferung, Aufbau und Personal Top. Wir werden bestimmt beim nächsten Fest wieder buchen.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Henk Mullers
woensdag 7 juni 2023

Voldeed aan mijn verwachtingen.

Prima verzorgd.

Pluspunten:Na overleg gehuurd materiaal op een ander tijdstip kunnen inleveren.
Verbeterpunten: