Multiplay Springkussen Krokodil van Helmond

€ 111,00 ()
Bekijk beschikbaarheid >
Gemert πŸ‡³πŸ‡±
Maak plezier met een krokodil multiplay in Brabant
>
  • Maak plezier met een krokodil multiplay in Brabant
  • Huur een avontuurlijk krokodil springkussen in Braban
  • Levendige krokodil multiplay te huur in Brabant
  • Veilig springen op ons krokodil thema springkussen in Brabant
<

Producteigenschappen

Lengte
520 cm
Hoogte
320 cm
Diepte
500 cm
Gewicht
120 KG

Omschrijving

Springkussen Helmond

Dit multifun springkussen is vorm gegeven met een grote Krokodil, ook wel Schnapie van Helmond genoemd. Met zijn grote kop kijkt hij over heel Brabant en nodig alle kinderen uit om met hem te springen in dit mooie multiplay springkussen vol met opblaasbare palmbomen, boksballen, bokspilaren en een klimwand. Ben je daar doorheen geslingerd? Dan kun je via de grote glijbaan weer naar buiten aan de voorkant. Ben jij een van de 92.624  inwoners van gemeente Helmond? Dan kun je dit springkussen direct in de aangrenzende kernπŸ“Gemert afhalen maar ook als je in Deurne, Asten, Someren, Laarbeek, Nuenen of Geldrop-Mierlo woont dan staat de Schnappie van Helmond dichtbij! We leveren dit springkussen in heel Nederland zolang de worstenbroodjes 🌭maar klaar staan πŸ˜‹

Springkussen Huren

In 3 eenvoudige stappen:

  1. Klik op de groene knop "Bekijk Beschikbaarheid" βœ…
  2. Vul de gewenste Datum en tijdstippen in. πŸ“…
  3. Vul je adres gegevens in en betaal veilig met Ideal πŸ’³

Je kunt dit springkussen zelf bij ons ophalen in Gemert, bij Helmond maar uiteraard is het ook mogelijk om dit springkussen in heel Brabant te laten leveren, vul je postcode eenvoudig in het winkelwagentje in, en je ziet direct de transportkosten. πŸš› Easy!

Je kunt ook je plaatsnaam invullen om de attracties bij jou in de buurt te vinden. 

Onze slimme website houdt ook automatisch rekening met de huurperiode en berekend direct de juiste prijs, huur je het springkussen langer dan 24 uur, dan wordt een staffel toegepast zodat je niet direct dubbel hoeft te betalen en huren goedkoop bijft. 

Multiplay Springkussen

Onze multiplay krokodil is het beste bruikbaar voor kinderen tot 10 jaar vanwege de vele speelelementen. 

Dit springkussen heeft geen dak, daardoor prima op een zonnige dag of indoor, heb je liever een springkussen met dak in de buurt van Helmond? Kijk dan eens naar ons Multiplay springkussen Prinses of de Multiplay Leeuw (met dak)

Het multiplay springkussen is een mega populair springkussen waar je in kunt glijden, klimmen, springen, duiken, boksen tegen opblaasbare obstakels en spelen als in een écht speelparadijs. Je kunt dit multiplay springkussen bij Happy Rent Verhuur huren, maar waarom voor ons kiezen? 

Onze voordelen: 

βœ… Laagste-Prijs-Garantie

βœ… Het grootste assortiment

βœ… Geleverd in heel Brabant

βœ…  Direct antwoord via WhatsappπŸ’¬

βœ… Geen Borg

βœ… Direct online reserveren

Het gewicht van het springkussen Multiplay springkussen krokodil van Helmond is 120 KG. Afmetingen zijn 5,2 x 5,0 x 3,2 M. Je hebt 1 vrijwilliger nodig om dit luchtkussen in 15 minuten op te zetten. Stroomverbruik is 1100 Watt.

Belangrijk β—

Zorg dat het springkussen; altijd staat verankerd, er valmatten zijn geplaatst als het springkussen op een harde ondergrond staat en je deze: veiligheidsinstructies hebt begrepen. 

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.

Beschikbare bestanden

Beoordeling:

Jos Vroemen
woensdag 6 september 2023

Kinderen vonden springkussen Koetje geweldig. Verder goede service bij opbouw en afbouw en afwikkeling zaken!

We hadden voor ons 40j wijkfeest het springkussen Koetje besteld. Alles is tijdig aangeleverd en opgebouwd. Na ons feest op zaterdag hebben nog kinderen bij een babyborrel ook hiervan kunnen genieten. Ook de afbouw en afhandeling prima verlopen. Echt een aanrader!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Daniela Wolf
dinsdag 29 augustus 2023

Wir waren sehr zufrieden mit allem

Wir waren mehr als zufrieden und würden bei Gelegenheit wieder bei Ihnen eine Hüpfburg mieten.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Jana Krisam
dinsdag 29 augustus 2023

Toller Service, schöne Hüpfburgen

Wir hatten das Bällebad und die "Hüpfburg Dicke Berta" für unser diesjähriges Firmensommerfest gemietet und waren rundum zufrieden: Die Anlieferung erfolgte pünktlich, die Hüpfburgen wurden schnell aufgebaut und waren in einem einwandfreien Zustand. Da die Hüpfburgen überdacht sind, hatten die Kinder sogar bei Regen Spaß. Vielen Dank an das ganze Team!
Pluspunten:Unkomplizierte Planung und Absprache,übersichtliches Buchungssystem
Verbeterpunten: