Panna Arena

Producteigenschappen

Aantal zandzakken 8
Lengte 900 cm
Breedte 700 cm
Hoogte 250 cm
Stroom 1100 watt
Voltage 220 volt
Vervoer Bus of aanhanger
Gewicht 120 KG

Omschrijving

Panna Arena Football

✓ Bekend van tv

✓ Direct online te huren

✓ Zelf Afhalen of laten Leveren

Nieuw! Nu bij Happy Rent Attractivehuur te huren; deze prachtige opblaasbare panna arena. Deze mega panna arena staat garant voor een vet potje panna voetbal. Deze opblaasbare panna kooi is rondom geheel gesloten met netten waardoor de bal altijd in het spel blijft. Wellicht ken je het spel van het Nederlands Kampioenschap. Dit opblaasbare panna veld is perfect om te huren voor een panna toernooi maar ook de ideale attractie voor het aankomende WK Voetbal. 

Afmetingen Panna Arena: diameter: 7 meter, hoogte: 2,5 meter, lengte 9 Meter.

Deze Panna Arena kan afgehaald worden in een van onze vestigingen in Raalte maar ook in heel Overijssel geleverd worden. Dus of je nu een panna arena wilt huren in Zwolle, Deventer of Enschede of opzoek bent naar een opblaasbare panna kooi in AlmeloHengelo of Apeldoorn Happy Rent Verhuur levert overal! Je kunt deze pannakooi nu direct online huren, klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! 

Panna Voetbal

Bij het spel Panna voetbal gaat het niet direct om het scoren van een doelpunt maar meer om de mooie acties zoal bijvoorbeeld de bal door de benen van de tegenstander spelen. Panna voetbal heeft de laatste jaren enorm gewonnen aan populariteit in Nederland en is nu ook als opblaasbare panna arena te huur bij Happy Rent Attractie Verhuur. De pannakooi mag dan ook zeker niet ontbreken tussen de voetbal attracties voor jouw sport evenement. Het woord "panna" is afkomstig uit suriname en betekent ook wel "poortje", dit doelt op de beweging waarbij een speler de voetbal tussen de benen van zijn tegenstander speelt. Het is hierbij belangrijk dat de speler na zijn actie het bezit over de voetbal houdt en al dan niet een doelpunt scoort. Meer informatie over panna voetbal is ook te vinden op wikipedia. In onze pannakooi kunnen 2 tegen 2 spelers een leuk potje panna voetbal spelen. Vaak wordt de bal in het panna voetbalveld ook tegen de wanden gespeeld, doordat onze panna boarding voorzien is van netten kan de bal ook niet buiten spel kan raken. Met panna als voetbal attractie scoor je altijd op jouw sport evenement! 

Panna Arena Huren

Laten leveren

Als je onze prachtige pannakooi wilt huren dan kunnen we deze in heel Overijssel leveren en ophalen. Je betaalt per gereden kilometer, de kosten kun je eenvoudig zelf berekenen door in het winkelwagentje jouw postcode in te vullen. Binnen Overijssel is het ook mogelijk om de panna arena te laten opzetten en afbreken door personeel van Happy Rent Verhuur.

Pannakooi Huren

Zelf ophalen

Je kunt de pannakooi nu direct online huren en afhalen in Raalte.

Dit opblaasbare voetbalveld kan in een grote auto of aanhangwagen vervoerd worden, voor op- en afbouw heb je 2 personen nodig.

Nu Reserveren!

Je kunt deze panna arena nu direct online huren, klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! Je kunt in het keuzemenu de datum selecteren en eenvoudig aangeven of je de panna arena zelf wilt ophalen of dat deze geleverd moet worden. Betalen kan veilig via Ideal. Reserveer deze pannakooi op tijd want weg = weg!

  • Nieuwe Panna Arena
  • Veilig online betalen
  • Direct online huren
  • Leverbaar in heel Twente
  • Top Service

Extra dag huur = 50% Korting! 

Géén Borg

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.

 

Ook leuk om erbij te huren is bijvoorbeeld een Rodeostier of Draaimolen in Overijssel


Veelgestelde vragen (FAQ's)

Moet ik borg betalen?

Nee dat hoeft bij ons niet

Zijn er accessoires inbegrepen bij het huren van een Panna Arena, zoals ballen?

Ja, bij de panna arena zitten de accessoires inbegrepen. U krijgt van ons Haringen, een 1.1kw blower en een Voetbal

Zijn er specifieke vereisten voor de ondergrond van een Panna Arena?

Het is verplicht de attractie te verankeren, met haringen (standaard meegeleverd) of zandzakken (dien je erbij te huren)

Hoeveel spelers kunnen er tegelijkertijd in een Panna Arena spelen?

Dit voetbalspel is al te spelen met 2 spelers en met een maximum van 8.


Beoordeling:

Holger Marzian
maandag 5 september 2022

Reibungsloser Ablauf, von ner Buchung, Personal bis Rechnung! Super!

Super! Von der Buchung bis Rechnung alles top!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Michael Osmialowski
maandag 15 augustus 2022

Der Menschenkicker hat den Kids Freude bereitet

Der Menschenkicker wurde auf unserem Vereinsfest von allen gut angenommen und das Turnier mit Mixed-Teams hat allen Spass gemacht. Die Abwicklung über HappyRent war ebenfalls freundlich.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Jelle Min
dinsdag 26 juli 2022

Product was van top kwaliteit

Voor een postenspel 1 bubble voetbal voor een dag gehuurd vanaf de locatie in Heino. De bal is van topkwaliteit en we kregen er een pomp bij waarmee de bal in de kortste keren is opgepompt. De bleef ongeveer 5 uur lang goed opgeblazen en hebben niet 1 keer lucht erbij hoeven doen. Voor het inleveren kregen we een locatie aangewezen zodat we het nog na sluitingstijd terug konden brengen. Dat was heel fijn aangezien we een drukke planning hadden die dag. Afhalen is echter pas mogelijk vanaf 9 uur. Had gereserveerd voor tussen 7 en 8 en stond dus even te wachten voor de afhaallocatie. Ze hadden wel een mail gestuurd de dag van te voren dat het pas vanaf 9 uur kan, maar die mail had ik gemist.
Pluspunten:Kwaliteit product,Service,Meedenkend
Verbeterpunten:Eerder communiceren