Panna Arena

Omschrijving

Panna Arena Football

✓ Bekend van tv

✓ Direct online te huren

✓ Zelf Afhalen of laten Leveren

Nieuw! Nu bij Happy Rent Attractivehuur te huren; deze prachtige opblaasbare panna arena. Deze mega panna arena staat garant voor een vet potje panna voetbal. Deze opblaasbare panna kooi is rondom geheel gesloten met netten waardoor de bal altijd in het spel blijft. Wellicht ken je het spel van het Nederlands Kampioenschap. Dit opblaasbare panna veld is perfect om te huren voor een panna toernooi maar ook de ideale attractie voor het aankomende WK Voetbal. 

Afmetingen Panna Arena: diameter: 8 meter, hoogte: 3 meter, lengte 10 Meter.

Deze Panna Arena kan afgehaald worden in een van onze vestigingen in Heerlen maar ook in heel Limburg geleverd worden. Dus of je nu een panna arena wilt huren in Heerlen, Kerkrade of Maastricht of opzoek bent naar een opblaasbare panna kooi in Weert, Roermond of Venlo Happy Rent Verhuur levert overal! Je kunt deze pannakooi nu direct online huren, klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! 

Panna Voetbal

Bij het spel Panna voetbal gaat het niet direct om het scoren van een doelpunt maar meer om de mooie acties zoal bijvoorbeeld de bal door de benen van de tegenstander spelen. Panna voetbal heeft de laatste jaren enorm gewonnen aan populariteit in Nederland en is nu ook als opblaasbare panna arena te huur bij Happy Rent Attractie Verhuur. De pannakooi mag dan ook zeker niet ontbreken tussen de voetbal attracties voor jouw sport evenement. Het woord "panna" is afkomstig uit suriname en betekent ook wel "poortje", dit doelt op de beweging waarbij een speler de voetbal tussen de benen van zijn tegenstander speelt. Het is hierbij belangrijk dat de speler na zijn actie het bezit over de voetbal houdt en al dan niet een doelpunt scoort. Meer informatie over panna voetbal is ook te vinden op wikipedia. In onze pannakooi kunnen 2 tegen 2 spelers een leuk potje panna voetbal spelen. Vaak wordt de bal in het panna voetbalveld ook tegen de wanden gespeeld, doordat onze panna boarding voorzien is van netten kan de bal ook niet buiten spel kan raken. Met panna als voetbal attractie scoor je altijd op jouw sport evenement! 

Panna Arena Huren

Laten leveren

Als je onze prachtige pannakooi wilt huren dan kunnen we deze in heel Limburg leveren en ophalen. Je betaalt per gereden kilometer, de kosten kun je eenvoudig zelf berekenen door in het winkelwagentje jouw postcode in te vullen. Binnen Limburg is het ook mogelijk om de panna arena te laten opzetten en afbreken door personeel van Happy Rent Verhuur.

Pannakooi Huren

Zelf ophalen

Je kunt de pannakooi nu direct online huren en afhalen in Heerlen.

Dit opblaasbare voetbalveld kan in een grote auto of aanhangwagen vervoerd worden, voor op- en afbouw heb je 2 personen nodig.

Nu Reserveren!

Je kunt deze panna arena nu direct online huren, klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! Je kunt in het keuzemenu de datum selecteren en eenvoudig aangeven of je de panna arena zelf wilt ophalen of dat deze geleverd moet worden. Betalen kan veilig via Ideal. Reserveer deze pannakooi op tijd want weg = weg!

  • Nieuwe Panna Arena
  • Veilig online betalen
  • Direct online huren
  • Leverbaar in heel Limburg
  • Top Service

Extra dag huur = 50% Korting! 

Borg:100 EURO (per order)

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.

 

Ook leuk om erbij te huren is bijvoorbeeld een stormbaan of popcornmachine

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Moet ik borg betalen?

Ja, voor de Panna Arena vragen wij €100,- borg

Zijn er accessoires inbegrepen bij het huren van een Panna Arena, zoals ballen?

Ja, bij de panna arena zitten de accessoires inbegrepen. U krijgt van ons de ballen meegeleverd

Zijn er specifieke vereisten voor de ondergrond van een Panna Arena?

Nee, in principe zijn er geen vereisten voor de ondergrond deze keus ligt volledig bij de klant.

Hoeveel spelers kunnen er tegelijkertijd in een Panna Arena spelen?

Normaal gesproken word er 2 tegen 2 gespeeld, daarentegen is dit volledig naar eigen keuze.

Beoordeling:

Sven .
dinsdag 28 augustus 2018

Erg leuk!

Goede communicatie met Happy Rent en erg leuk voor de kinderen! We waren er erg blij mee
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Michael Beckers
donderdag 15 september 2016

Aufgestellt den ganzenabend voll mit Kindern

zuverlässige Termineinhaltung, sehr freundlicher umgang. Arena wurde aufgestellt war sofort gefüllt mit Kindern, und als besonderer Pluspunkt es musste keiner Abgestellt werden der alles beaufsichtigt. das Komplette Packet hat gepasst und kann man bedenkenlos weiterempfehlen.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

X Tinnemans
dinsdag 5 mei 2015

Afspraken goed nagekomen

Opgezet en goed gecontroleerd
Pluspunten:
Verbeterpunten: