Draaimolen Overijssel Paddenstoel

385,00
Bekijk beschikbaarheid >
Raalte 🇳🇱

Producteigenschappen

Stroom
1250 watt
Aantal personen
9
Lengte
400 cm
Breedte
360 cm
Hoogte
260 cm
Gewicht
650 KG

Omschrijving

**Draaimolen Paddenstoel Verhuur in Overijssel**

Welkom bij onze betoverende Draaimolen Paddenstoel, perfect voor het huren in Overijssel. Deze prachtige draaimolen biedt plaats aan 9 kinderen en combineert plezier met een oogstrelend ontwerp. Onze all-inclusive prijs omvat zelfs de opbouw van de draaimolen.

De draaimolen staat op een aanhanger waarvan de zijkanten openklappen. daarna worden de rups en de paddenstoel opgeblazen.

**Begeleiding en Toezicht**

Bij het huren van onze draaimolen raden we aan om toezicht te houden door een volwassene (18+). Voor extra gemak kunt u ervoor kiezen om ons gekwalificeerde personeel in te huren voor begeleiding.

**Verantwoordelijkheid en Veiligheid**

Tijdens de gehele verhuurperiode zijn Happy Rent noch eventuele Partners zie deze opdracht uitvoeren niet aansprakelijk voor  schade en/of letsel tijdens het gebruik van de Draaimolen Paddenstoel. De huurder is verantwoordelijk voor alle ongevallen en schade die optreden tijdens het gebruik van de draaimolen. Een gebruikershandleiding wordt verstrekt bij de huur en moet zorgvuldig worden opgevolgd.

**Belangrijke Aandachtspunten:**

- Vereiste ruimte: minimaal 7 x 7 meter en een hoogte van minimaal 3 meter.
- De locatie moet bereikbaar zijn met een bus om de draaimolen te plaatsen.
- Een vrije stroomgroep (220V) moet zich binnen 25 meter bevinden.
- Hekwerk is verplicht om de draaimolen af te zetten; indien nodig, kunt u 10 hekken toevoegen aan uw bestelling.
- Voor uw eigen veiligheid is het niet mogelijk om de draaimolen zelf te vervoeren. Wij bieden transportdiensten aan voor uw gemak.
- Indien de draaimolen naar binnen moet, vereisen we een minimale breedte van 185 cm.

**Contact en Vragen**

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer vragen heeft over het huren van onze betoverende Draaimolen Paddenstoel. We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden via whatsapp en u te helpen met uw evenement.

Reserveer Nu voor een Magische Beleving

Wacht niet langer en maak uw evenement onvergetelijk met onze betoverende Draaimolen Paddenstoel. Klik op de groene knop om nu te reserveren en verzeker uzelf van een magische en zorgeloze ervaring. We kijken ernaar uit om samen met u een onvergetelijke dag te creëren! Reserveer vandaag nog en laat het plezier beginnen.

Beoordeling:

Dirk Rohde
vrijdag 14 juli 2017

Wir hatten eine sehr gute Betreuung!

Wir hatten eine sehr gute, sympathische und pädagogisch einwandfreie Betreuung durch Herrn Pascal Demas am Bungee Trampolin. Ebenso war es eine Freude komplikationslos durch Frau Kristina Görke telefonisch und per Mail betreut zu werden. Vielen Dank!
Pluspunten:
Verbeterpunten: