Glijbaan haai Limburg

Producteigenschappen

Aantal personen
12
Afmetingen DxBxH
12 x 4 x 6.5 M
Op-/ afbouwadvies
2 personen
Stroombehoefte
1100watt
Voltage
220 volt
Transportmaat
1,20 x 1,20 M
Gewicht
320 KG

Omschrijving

Glijbaan Haai huren Limburg 

Niet schrikken! Op het eerste oog denk je misschien dat hij je wilt opeten.. Maar deze opblaasbare haai zorgt voor urenlang speelplezier! Deze glijbaan is ontzettend mooi vormgegeven in een mooie haai 🐟. Klim links van de opblaasbare glijbaan omhoog en glij door zijn bek naar beneden! Huur nu bij Happy Rent voor een onvergetelijke dag!

✔️ Geen borg

✔️15% Afhaalkorting in Heerlen

✔️ Top klantenservice

✔️ Levering in heel Nederland & België

Opblaasbare glijbaan huren

Zoek je een mooie glijbaan in jouw tuin of evenement deze zomer? Dit is 'hm😄! Bestellen bij Happy Rent kan heel simpel en je order is binnen no time geplaatst.

✅ Klik op de groene knop "bekijk beschikbaarheid" 

⏱ Vul de gewenste data en tijden in 

🚛 Geef je transportkeuze aan en boek eventueel extra's

📝 Voer je persoonlijke gegevens in en betaal direct via Ideal

😍 Uitkijken naar de dag van je feest!

Opblaasbare glijbaan te huur 

Deze opblaasbare glijbaan thema haai ligt in Heerlen, Limburg op je te wachten! Je kunt ervoor kiezen om de glijbaan zélf op te halen of te laten leveren. Mocht je in Limburg wonen, bijvoorbeeld het prachtige Maastricht of het pitorske Sittard dan is dit misschien wel een goed idee. Indien je zelf ophaalt dan betaal je sowieso géén transportkosten 💰. Mooi meegenomen toch? Denk er wel aan: dit visje past niet op je achterbank, kom hem ophalen met een busje of aanhanger.

Laten leveren vanuit Heerlen, Linmburg

Het leven kan soms zo simpel zijn; laat deze opblaasbare glijbaan op het door jou gewenste adres leveren! Woon je in Roermond, Stein, Beek, Geleen... Alles kan! Bij het invoeren van je postcode verschijnen direct de transportkosten.

Vind je de kosten aan de hoge kant? Dan ligt Heerlen  wat ver weg. Je kunt heel makkelijk in het menu aangeven wat jouw locatie is en dan komen de attracties bij jou in de buurt te voorschijn. 👌We hebben deze opblaasbare Slide namelijk ook te huur in:

- Brabant (Gemert): Glijbaan luchtkussen Haai

- Overijssel (Heino): Glijbaan haai Overijssel

 

 

Opblaasbaar glijbaan goedkoop huren in Heerlen

Om veilig gebruik te kunnen maken van deze glijbaan Haai dien je wel even te letten op onderstaande 👀.

🔸Voldoende plek: De afmetingen van deze glijbaan zijn 12,5 x 4.0 x 6.5 M. Geen kleintje dus!

🔸Valmatten: Indien je de opblaasbare glijbaan op een harde ondergrond plaatst zoals asfalt of beton dan dienen er bij de open delen valmatten geplaatst worden. Als je deze niet in bezit hebt, boek je ze makkelijk bij in het bestelmenu.

🔸 Stroom: De blower krijg je er gratis bij maar je moet wel zelf even letten op de juiste stroomtoevoer. Zorg dat er een stroompunt in de buurt is. Je kunt, indien gewenst, er een kabelhaspel van 25 meter bij huren. We adviseren om niet meerdere kabelhaspels op elkaar aan te sluiten daar het risico bestaat de spanning te laag wordt. De glijbaan zal dan in elkaar zakken.

🔸 Verankering: De haai houdt van zwemmen, niet van vliegen. Het is dus belangrijk dat de glijbaan goed verankerd wordt. Ankers krijg je erbij maar mocht je de glijbaan op een harde ondergrond plaatsen dan dien je de glijbaan te verankeren met bijvoorbeeld zandzakken. Mocht je deze niet hebben, denk dan na over anere mogelijkheden om te verankeren zoals grote watertanks, dikke bomen of zware betonblokken. 

🔸 Badje: Deze Slide is zonder zwembadje aan het einde,  wil je er wel een eindbad bij kies dan voor de glijbaan mét zwembad

Zo.. genoeg info? Mocht je nog vragen hebben, schroom niet en neem contact op met onze fan-tas-tische klantenservice. We reageren super snel via WhatsApp💬. Boek direct online bij Happy Rent, hét online platform voor stormbanen, springkussen en attracties😄

Gratis Tip van de dag

Wat dacht je van onze Rodeostier uit Heerlen of het altijd populaire Voetbal Darten? Bekijk snel ons uitgebreide assortiment in heel Nederland! 

Beoordeling:

Trude Koof
woensdag 28 september 2022

Das Kistenklettern war eine tolle Attraktion und weithin sichtbar

Das Kistenklettern hat viele Kinder begeistert.
Pluspunten:Auf- und Abbau haben gut geklappt,auch die Betreuung war gut.
Verbeterpunten:Wie kann man die langen Wartezeiten verbessern? Manche Kinder haben über eine Stun de angestanden. Haben Sie eine Idee?

Buurtvereniging Lindeveld
maandag 4 september 2017

Veel plezier voor jong en oud

Prima verzorging. Keurig gebracht en opgehaald. 12.00 uur opgebouwd. na 10 minuten al in gebruik. Continu veel speelplezier tot 22.00 uur 's avonds. Kinderen vonden het jammer dat we moesten opruimen.
Pluspunten:Goede service. Veilig speelplezier.
Verbeterpunten:

Silke Barthel
dinsdag 12 juli 2016

Sehr lustig...

Bei unserer Hawaii-Party durfte eine Palme nicht fehlen - und sowohl Kletterfüchse (jeder Körpergröße) als auch Hüpfwillige waren begeistert!
Pluspunten:
Verbeterpunten: