OPBLAASBARE ABRAHAM HUREN

OPBLAASBARE ABRAHAM HUREN

Binnenkort een 50-jarige verjaardag van een van uw vrienden of familie? Maar heeft u geen tijd en/of zin om zelf een Abraham pop te maken? Dan is het huren van een enorme opblaasbare abraham pop een goed alternatief. Ook hebben wij de mogelijkheid om deze poppen landelijk te versturen voor een vast tarief. Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie en om ons aanbod aan abraham poppen te kunnen zien. 

 

 

WAAROM EEN ABRAHAM OPBLAASPOP HUREN

Een Abraham opblaaspop huren is een leuk idee als je de jarige in het zonnetje wilt zetten. 50 jaar is natuurlijk een bijzondere mijlpijl in ieders leven die best gevierd mag worden. Het regelen van een mooie opblaaspop voor in de tuin is dan ook een mooi gebaar en voorziet deze verjaardag net van dat beetje extra glans dat hij verdient.

Bovendien sla je met je geschenk twee vliegen in één klap, want de rest van de buurt is door de opvallende verschijning in de tuin ook direct op de hoogte van deze speciale feestdag. Leuk voor het feestvarken, dat van iedereen in zijn omgeving welgemeende felicitaties ontvangt. Op deze manier wordt het voor iedereen in de familie een dag om nooit te vergeten.

HANDIG OM REKENING MEE TE HOUDEN BIJ HET HUREN VAN EEN OPBLAASBARE ABRAHAM POP

Deze figuren worden geleverd met 220V blower, haringen, scheerlijnen en duidelijke gebruiksaanwijzing. Het plaatsen van deze figuren is zeer eenvoudig en neemt maar enkele minuten werk in beslag. De figuren zijn makkelijk te vervoeren in een sporttas.

De figuren blijven niet vanzelf staan, maar dienen met de schoorlijnen vastgezet te worden in het gras of bijvoorbeeld aan een hekwerk of regenpijp.

Wilt u ook een abraham pop huren heerlen? Of wilt u liever een abraham pop huren in Sittard of een abrahm pop huren maastricht? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Er zijn heel veel verschillende soorten Abraham poppen. Hier komt een kleine impressie van welke opblaasbare Abraham poppen er allemaal op de markt zijn: Abraham pop op bierglas, Abraham pop op motor, Abraham skydancer, halve Abraham poppen, Abraham pop boer, Abraham boog, Abraham opblaaspop met opblaasbare verkeersbord, Abraham cartoon, opblaas baby en nog véél meer! Zo kun je die ouwe taart vast en zeker in het zonnetje zetten!

Abraham opblaaspop huren

Niet alleen grote Abraham poppen zijn te huur bij Happy Rent, ook hebben wij leuke Sarah poppen in ons assortiment. De allerleukste opblaas poppen voor Abraham en Sarah huur je bij ons! Zo gaan de aanstaande Sarah en Abraham feestend de dag door. Mocht de aanstaande jarige geen 50 jaar maar pas 25 jaar worden, dan zijn de halve Sarah en Abraham's super leuk. Dus ook al worden ze pas 25 jaar, de halve Abraham en Sarah poppen zijn een perfecte blikvanger voor op het feestje!

Op al onze producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, bekijk onze algemene voorwaarden hier. Heb je vragen over een product of ben je benieuwd of bij ook bij jou aan huis komen leveren? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:30. Mocht je in de stress zitten omdat je een klein beetje te laat bent met het regelen van een opblaas Sarah of Abraham? Geen paniek! Wellicht kunnen wij snel een Abraham of Sarah opblaaspop voor jou regelen. Woon je in Breda of Den Bosch? Dan is het slim om wat eerder op zoek te gaan naar een Abraham of Sarah pop. Wij kunnen namelijk niet zorgen dat de artikelen binnen 1 dag én gratis bezorgd worden, hiervoor schakelen wij een pakketdienst in. Verder kunnen wij in héél Nederland opblaasbare artikelen laten bezorgen.