ABRAHAM POP HUREN HEERLEN

ABRAHAM POP HUREN HEERLEN

Van Harte Gefeliciteerd! Wordt u of iemand in u omgeving binnenkort 50 jaar? Dan is het huren van een enorme opblaasbare abraham pop een echte must have. Laat deze mijlpaal in ieders leven niet on opgemerkt gaan! Het regelen van zo'n pop is heel eenvoudig. U besteld en betaald deze gewoon online en komt hem vervolgens afhalen bij onze vestiging in Heerlen. Dit ligt op een kwartiertje rijden van Heerlen af!

 

ABRAHAM POP HUREN HEERLEN BIJ HAPPY RENT

Nu zijn er online veel aanbieders van abraham en sarah poppen te vinden, maar natuurlijk maakt u de beste keuze om bij Happy Rent eentje te bestellen. Vooral als u woonachtig bent in Heerlen! Lees hieronder waarom wij voor u de beste keuze zijn.

✔ Afhalen in Heerlen
Woont u in Kerkrade of een andere stad/dorp in de buurt? Dan kunt u zonder extra kosten de pop komen afhalen in onze vestiging in Heerlen. 

✔ Online Bestellen
Bij ons kunt u online uw pop bestellen en betalen. Ook geeft de website meteen de beschikbaarheid weer wanneer u uw pop in uw winkelwagen plaatst en uw huurperiode selecteerd. 

✔ Top Service
Wij staan 7 dagen per week voor u klaar voor al uw vragen. U kunt ons appen, bellen of mailen en wij zullen snel reageren zodat u niet lang hoeft te wachten op een antwoord. Onze voornaamste taak u blij maken en doen dan keer op keer weer ons best om u de beste poppen te leveren en u op een leuke en vriendelijke manier te woord te staan!

WAAROM EEN OPBLAASPOP HUREN IN HEERLEN

Een Abraham pop huren is een leuk idee als je de jarige job in het zonnetje wilt zetten. 50 jaar is natuurlijk een bijzondere mijlpijl in ieders leven die best gevierd mag worden.

Bovendien sla je met je geschenk twee vliegen in één klap, want de rest van de buurt is door de opvallende verschijning in de tuin ook direct op de hoogte van deze speciale feestdag. Leuk voor het feestvarken, dat van iedereen in zijn omgeving welgemeende felicitaties ontvangt. Op deze manier wordt het voor iedereen in de familie een dag om nooit te vergeten.

HANDIG OM REKENING MEE TE HOUDEN BIJ HET HUREN VAN EEN OPBLAASBARE ABRAHAM POP

Deze figuren worden geleverd met 220V blower, haringen, scheerlijnen en duidelijke gebruiksaanwijzing. Het plaatsen van deze figuren is zeer eenvoudig en neemt maar enkele minuten werk in beslag. De figuren zijn makkelijk te vervoeren in een sporttas.

De Abraham en Sarah poppen blijven niet vanzelf staan, maar dienen met de schoorlijnen vastgezet te worden in het gras of bijvoorbeeld aan een hekwerk of regenpijp.

 

Wil je deze Abraham huren maar woon je niet in Heerlen? Bijvoorbeeld in Den Haag of Den Bosch? Dan is dat geen probleem, wij kunnen deze Abraham opblaaspop in héél Nederland laten bezorgen. Wil je snel een Abraham huren omdat je deze de volgende dag nog nodig hebt, neem dan contact op met onze klantenservice en wellicht kun je een van onze opblaasbare Abraham poppen dezelfde dag nog ophalen. Wij zijn iedere dag van 09:00 uur tot 17:30 telefonisch bereikbaar.

Wij hebben veel verschillende soorten Abraham poppen; Abraham pop op bierglas, Abraham skydancer, grote Abraham en nog veel meer! Er zijn nog véél meer soorten Abraham poppen op de markt; Abraham pop op motor, Abraham pop boer, halve Abraham, Abraham cartoon en nog een aantal leuke opblaasbare poppen om jouw Abraham feestend de dag door te laten komen. Naast Abraham poppen verhuren wij natuurlijk ook opblaasbare artikelen zoals een Sarah pop en een halve Sarah. Dus wil je graag een Abraham opblaaspop huren of liever een Sarah pop huren dan ben je bij Happy Rent Abraham verhuur aan het juiste adres.

Op al onze producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, bekijk de algemene voorwaarden hier.