Octopus Attractie

Producteigenschappen

Lengte 1000 cm
Breedte 1000 cm
Hoogte 300 cm
Op-/ afbouwadvies 1 vrijwilliger
Stroom 1500 watt
Voltage 220 volt
Transportmaat 1.5 x 1.2 x 0.6 m
Gewicht 100 KG

Omschrijving

Octopus-attractie

verhuur vanuit Gemert, Noord-Brabant

Beleef buitengewoon plezier met onze bijzondere Octopus-Play! Deze unieke attractie, beschikbaar voor verhuur vanuit Gemert, Noord-Brabant, biedt zes tentakels vol avontuur en ontdekking voor jonge springers!

De tentakels van de Octopus-Play zijn elk verbonden met een ander springelement. Speciaal ontworpen voor jongere springers, zijn deze elementen compact en overzichtelijk, waardoor ze zich direct thuis voelen op deze attractie. Ontdek wat zich aan de tentakels bevindt:

  • Een overdekte kruip- en speelgang met een betoverend zeewiergordijn
  • Een mini stormbaan waar kinderen als vissen door glibberen
  • Een opgeblazen hoepel om doorheen te glijden
  • Een overdekte hoge glijbaan met hindernissenpuzzel
  • Een gezellig speeltentje om in te ravotten
  • En natuurlijk een springeiland om op te stuiteren

Met al deze mogelijkheden is de Octopus-Play een van de meest complete attracties die u kunt huren bij Happy Rent Attractieverhuur. Kinderen zullen zich geen moment vervelen en steeds weer iets nieuws ontdekken. Organiseer bijvoorbeeld een estafetteparcours over de octopus of vul het overdekte speeltentje met ballenbakballen (niet inbegrepen).

De opvallende vorm van dit springkussen trekt de aandacht van al uw bezoekers. Zowel de springkussens als de Octopus met zijn tentakels blazen zichzelf op, waardoor het een unieke blikvanger is die zeker indruk zal maken.

Bestel de Octopus-Play nu direct online via onze website en maak uw evenement onvergetelijk! Bij Happy Rent begrijpen we het belang van gemak, daarom hebben we het reserveringsproces eenvoudig gemaakt. Verhuur vanuit Gemert, Noord-Brabant is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Zelf ophalen

Haal het meeste plezier uit onze Octopus-Play en huur deze veelzijdige attractie direct online om zelf op te halen in Gemert, vlakbij Eindhoven. Als de octopus beschikbaar is, kun je deze zelfs de dag ervoor ophalen. Kies de gewenste huurdag en selecteer ook de extra dag als je het kussen een dag eerder wilt ophalen of de volgende dag wilt terugbrengen. Onze website berekent automatisch 50% korting voor de extra dag. Bij zelf ophalen betaal je geen transportkosten, dus het is extra voordelig πŸ˜‰

1 dag = maximaal 24 uur Vanaf 24 uur = 2 dagen (1,5 dag huurkosten) Vanaf 48 uur = 3 dagen (2 dagen huurkosten)

Leveringsoptie

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de Octopus-Play te laten leveren vanuit Gemert in Brabant πŸš—. Vul eenvoudig je postcode in bij het winkelwagentje en onze website berekent automatisch de transportkosten. We brengen graag het springkussen naar Eindhoven, Veghel, Nijmegen of 's-Hertogenbosch. Wil je dat het luchtkussen wordt op- en afgebouwd? Heb je begeleiding nodig bij het gebruik ervan? Geen probleem! Deze opties zijn allemaal beschikbaar om bij te boeken. 

Verhuur van de Octopus-Play

Dit prachtige springkussen, de Octopus-Play, is eenvoudig en snel op te zetten. Binnen 15 minuten kunnen de kinderen al genieten van dit fantastische springkussen met 6 Spel Elementen meest geschikt voor jonge kinderen

Bij ons kun je de Octopus-Play 24 uur per dag, 7 dagen per week online reserveren. Je kunt veilig betalen met diverse betaalmethoden, waaronder iDEAL, Credit Card, PayPal of Factuur. Zodra je bestelling is geplaatst, wordt deze direct verwerkt en geblokkeerd. Je kunt altijd contact met ons opnemen via e-mail en WhatsApp en vertrouwen op onze uitstekende serviceπŸ‘Œ

Klik op de groene knop "bekijk beschikbaarheid" en boek snel dit prachtige springkussen.

Tip! Je ontvangt automatisch 50% korting op elke extra dag. Voeg meerdere dagen toe en zie de korting direct toegepast worden.

Wist je dat je dit luchtkussen GRATIS tot 48 uur van tevoren kunt annuleren? Zo loop je minder risico!"

 

Vestiging: Gemert, Noord-Brabant"


Beoordeling:

Violetta Selmani
donderdag 27 juni 2024

Goed geregeld

De eigenaar is gemakkelijk in de omgang en het bedrijf is top. De communicatie is helder en duidelijk :)
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Hannie van den Eijnden
dinsdag 11 juni 2024

Springkussen gehuurd, heel tevreden over alles!

Multiplay springkussen gehuurd, zag er netjes uit!
Brengen en ophalen was allemaal op tijd en goed geregeld.
Voor herhaling vatbaar.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Marielle Speets
zaterdag 18 mei 2024

Perfect geregeld

Super tevreden, op tijd opgebouwd en helemaal naar wens. De kleine mensen hebben het enorm naar de zin gehad. Voor herhaling vatbaar en om iedereen aan te raden. Bedankt Ruud voor de service!
Pluspunten:
Verbeterpunten: