Springkussen Multiplay met Glijbaan

Producteigenschappen

Aantal zandzakken 6
Aantal gebruikers 12
Lengte 550 cm
Breedte 500 cm
Hoogte 410 cm
Stroom 1.100 watt
Voltage 220 volt
Vervoer Aanhangwagen, Busje of Grote Auto
Overdekt Ja
Gewicht 120 KG
Leeftijd 4-14 Jaar

Omschrijving

Springkussen met Glijbaan Huren

Dit springkussen voor binnen en buiten, jong en oud heeft veel speelmogelijkheden met leuke objecten op het springvlak en een coole glijbaan. Dit multiplay springkussen is vormgegeven in het prachtige amazone thema safari en direct te huur bij Happy Rent in Overijssel:

βœ… Mooie en vrolijke Multiplay

βœ… Geen borg

βœ… Zelf ophalen in Raalte of laten leveren in heel Overijssel

βœ… Direct antwoord via WhatsappπŸ’¬

βœ… Direct online reserveren

Je kunt in dit Safari luchtkussen springen en glijden, maar ook spelen met de vele objecten op het springvlak. Dit springkasteel is dé succesfactor van jouw evenement of buurtfeest gegarandeerd πŸ‘!

Laten leveren in Overijssel

Wij leveren al onze springkussens op jouw gewenste locatie. Dus woon je in Zwolle? Heb je een feestje in Almelo? Organiseer je een evenement in Hoogeveen? Wij bezorgen jouw favoriete springkussen op iedere gewenste locatie πŸ“. Het enige dat je hoeft te doen is in het winkelwagentje je postcode invullen om de transportkosten te zien, easy toch? πŸ˜‰

Zelf ophalen

Dit multifun springkussen met glijbaan kun je natuurlijk ook zelf ophalen. Goed idee als je in de buurt van Raalte, in Overijssel woont. Woon je in Dalfsen, Ommen, Raalte of Rijssen? Haal je luchtkussen dan goedkoop zelf op dat scheelt weer transportkosten 😎. De transportafmetingen is ongeveer 1,2 x 1 M en het springkussen weegt 120 KG. Voor het transport heb je een busje of aanhangwagen nodig. 

Goed om te weten bij het huren van een springkussen 

Het is van groot belang dat een springkussen te allen verankerd in de grond wordt. Ben je van plan om het springkussen op een verharde ondergrond te plaatsen, dan gaat het verankeren in de grond niet. In plaats daarvan kun je zandzakken bij ons huren of je kunt zelf zorgen voor een deugdelijke verankering. Tevens is het huren van valmatten dan wettelijk verplicht! Al onze springkussens zijn gekeurd aan de hoogste europesche norm en voorzien van een certificaat van de keuringsinstantie volgens de NEN-EN 14960.

Zorg tevens voor voldoende ruimte rondom het springkussen en dat er ten allen tijde toezicht wordt gehouden door een volwassen persoon. Eventueel kun je ook professionele begeleiding bij ons  inhuren tijden je event. 

Springkussen Huren

Boek snel jouw favoriete springkussen bij Happy Rent en profiteer van vele voordelen. Wij zien jouw boeking graag tegemoet in 5 eenvoudige stappen:

  1. Klik op de groene knop "bekijk beschikbaarheid" en vul je gewenste huurperiode in 
  2. Kies voor eventuele extra opties zoals op- en afbouw of valmatten
  3. Selecteer je transport, vul je postcode in om de transportkosten te zien
  4. Vul je bestelgegevens in en betaal veilig met Ideal, Credit Card of PayPal
  5. Hang de slingers op, want het feest kan beginnen πŸŽ‰

Tip: Je kunt bij ons in Twente ook Bubble Voetbal huren of voor een grotere slide gaan zoals onze Glijbaan Haai Overijssel met zwembad

Belangrijk β—

Zorg dat het springkussen; altijd staat verankerd, er valmatten zijn geplaatst als het springkussen op een harde ondergrond staat en je deze: veiligheidsinstructies hebt begrepen. 

 


Veelgestelde vragen (FAQ's)

Welke accessoires worden meegeleverd?

Bij levering van onze springkussens krijgt u standaard 1 Blower (1.100Watt) en verankerings materiaal meegeleverd.

Hoe lang duurt het om het springkussen op te zetten en af te breken?

Het op- en afbouwen van een springkussen is afhankelijk van het aantal personen en de locatie waar het sprinkussen geplaatst moet worden, meestal ligt de op- en afbouwtijd tussen de 5 en 15min.

Beschikbare bestanden


Beoordeling:

Violetta Selmani
donderdag 27 juni 2024

Goed geregeld

De eigenaar is gemakkelijk in de omgang en het bedrijf is top. De communicatie is helder en duidelijk :)
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Hannie van den Eijnden
dinsdag 11 juni 2024

Springkussen gehuurd, heel tevreden over alles!

Multiplay springkussen gehuurd, zag er netjes uit!
Brengen en ophalen was allemaal op tijd en goed geregeld.
Voor herhaling vatbaar.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Marielle Speets
zaterdag 18 mei 2024

Perfect geregeld

Super tevreden, op tijd opgebouwd en helemaal naar wens. De kleine mensen hebben het enorm naar de zin gehad. Voor herhaling vatbaar en om iedereen aan te raden. Bedankt Ruud voor de service!
Pluspunten:
Verbeterpunten: