Waterloopmat Huren

Omschrijving

Waterloopmat Huren

Je kunt Jezus, himself vragen hoe je over water moet lopen of je kunt gewoon deze set van 2 waterloop matten direct online huren bij Happy Rent Verhuur in locatie Gemert, Noord-Brabant. Onze voordelen: 

✅  Geen instructies van onze lieve Heer nodig

✅  Zelf afhalen mogelijk in Gemert, Noord-Brabant

✅  Levering in heel Nederland

✅  Géén Borg

✅  Direct antwoord via Whatsapp💬

De afmetingen zijn: 5.0 x 0.7 x 0.2 m Het gewicht is ongeveer 10 kilogram en voor het transport van deze loopmatten kun je rekening houden met een afmeting van ca. 0.9 x 0.9 x 0.4 m

Loopmat Zwembad

Je kent deze loopmat vast en zeker van het zwembad bij jou in de buurt. Met deze waterloopmat kun je over het water van een zwembad of waterbad lopen, als het je lukt om je evenwicht te houden natuurlijk. Deze Waterloopmat bestaat uit twee stukken van 5 meter in de kleur groen en geel. Je kunt ze ook aan elkaar knopen voor een lengte van 10 meter.

Deze loopmat is speciaal ontwikkeld voor gebruik in zwembaden waardoor hij zeer geschikt is om te blijven drijven. De mat is voorzien van ringen om de loopmat aan de rand van het zwembad te bevestigen.

Extra Fun = Extra bezoekers

Heb je al gehoord dat je bij het plaatselijke zwembad over water kunt lopen? Ga weg joh! Een waterloopmat is de manier om op een goedkope manier je bezoekers nóg meer plezier te geven in het zwembad. Deze nieuwe dimensie spreekt zich snel rond en zorgt direct voor een nieuwe zwemervaring die extra bezoekers trekt naar je zwembad of event. 

Veiligheid & kwaliteit

Het PVC doek waar deze loopmatten van gemaakt zijn  beschikken over een beschermlaag die bestand is tegen chloor en invloeden van open water dat ook nog eens heel eenvoudig te reinigen en ontsmetten is. Het materiaal waar de waterloopmat van gemaakt is, is zeer geschikt om te drijven en hierdoor kan een kind er goed overheen lopen zonder dat de mat direct zinkt.

Let op: Loopbruggen, zwembadlopers of loopmatten mogen maar aan één kant worden vastgelegd, de minimale vrije ruimte aan weerszijden dient minimaal 250 cm bedragen, de minimale vrije ruimte aan het uiteinde 350 cm.

😃 AL meer dan 173.500 mensen blij gemaakt

Happy Rent laat al meer dan 15 jaar klanten in heel Nederland, België en Duitsland genieten van de leukste springkussens, stormbanen en waterattracties. Al onze klanten zijn verzekerd van onze professionele service, we zijn dan ook super blij met al die positieve reviews en gaan elke dag weer een stapje verder om onze dienstverlening verder te verbeteren. Happy Rent = A lot of Fun! Laten wij jou binnenkort ook stralen? đŸ€©

Loopmat Zwembad Huren

Een waterloopmat huren doe je zo:

  1. Voeg het product toe in de winkelwagen;
  2. Selecteer data en tijden;
  3. Vul de nodige gegevens in, klaar!

Ja het is echt zo eenvoudig! Klik op de groene knop "bekijk beschikbaarheid en de rest wijst zich vanzelf! 

Vul je postcode in om de transportkosten te zien. Sluit je bestelling af met Ideal, Credit Card of Paypal en klaar is kees! 

Attractieverhuur

Bekijk naast de waterloopmat onze andere leuke Waterattracties in Brabant zoals ons SchuimkanonBuikschuifbaan of het Levend Sjoelen.

Ben je ook opzoek naar attractie verhuur op land? Denk eens aan een rodeostier huren of Levend Tafelvoetbal. Heb je nog vragen? Stuur gerust een E-Mail, of een Whatsapp naar onze klantenservice en we helpen je graag verder. 

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

 


Beoordeling:

Els vdh
maandag 7 augustus 2023

Geweldige attractie

Het regende pijpenstelen, maar dat heeft de pret niet kunnen bederven. De attractie was snel opgezet en afgebroken. (al was een gebruiksaanwijzing wel gemakkelijk geweest om te beginnen) De regen zorgde voor extra uitdagingen, maar dat maakte het eigenlijk nog leuker en grappiger.
Pluspunten:Leuke attractie,gemakkelijk op te zetten,competitie,leuk voor jong en oud
Verbeterpunten:gebruiksaanwijzing niet aanwezig

Tom van Mierlo
maandag 5 juni 2023

Heerlijk genoten

Tijdens ons teamuitje goed gebruik gemaakt van de sjoelbak. Het geluk dat het zonnetje scheen. Top service, van het opzetten tot het afbreken! Wij hebben ervan genoten.
Pluspunten:Opzetten en afbreken was perfect geregeld
Verbeterpunten:

Jurgen Nagler
dinsdag 7 juli 2020

"Best party ever"

Beoordeling van de 12 kinderen na de birthday-party van mijn 8 jarige zoon !
Pluspunten:
Verbeterpunten: