Buikschuifbaan XXL Brabant

124,00
Bekijk beschikbaarheid >
Gemert πŸ‡³πŸ‡±
Opties bekijken

Producteigenschappen

Lengte 2300 cm
Breedte 240 cm
Hoogte 300 cm
Op-/ afbouwadvies 2 vrijwilligers
Stroomverbruik 1.100 Watt
Voltage 220 volt
Transportmaat 1.2 x 0.8 x 1.0 m
Gewicht 160 KG

Omschrijving

Spetter pieter pater πŸ€©

Lekker in het water πŸ’¦
Ik ga nog niet naar huis πŸ‘
Ik komt een druppel laterπŸ’§

Buikschuifbaan Brabant

Op onze buikschuifbaan blijft het dolle pret, elke warme zomerdag is de buikschuifbaan een van de populaire Waterattracties in ons assortiment. Reserveer op tijd want weg = weg!  

βœ… Geen borg

βœ… Geleverd in heel Noord-Brabant

βœ… Direct online reserveren

βœ… Gratis Annuleren

βœ… Direct antwoord via WhatsappπŸ’¬

Huur nu 23 Meter puur glij plezier, en dan glij jij binnenkort snel op je buik richting het eindbad met deze opblaasbare buikschuifbaan. Deze buikschuifbaan is voor echte snelheidsduivels, want die 23 meter red je niet met een kleine aanloop. Bereik jij de absolute topsnelheid om het einde te halen? 

Buikschuiven

Buikschuiven is super leuk en op onze buikschuifbaan ook super veilig, de extra hoge wanden zorgen ervoor dat je niet ineens van de water buikschuifbaan kan afglijden. Tevens is onze blower gekeurd en spatwaterdicht zodat de baan altijd goed opgeblazen blijft. Het eindbad aan de opblaasbare buikschuifbaan zorgt naast een spetterend einde ook altijd voor een zachte landing. Buikschuiven wordt vaak gehuurd voor zomerfeesten, sportdagen of een zeskamp.

Buikschuifbaan huren

Hoe reserveer je deze buikschuifbaan?

  1. Klik op de groene knop "Bekijk de beschikbaarheid"
  2. Selecteer de gewenste datum en tijden
  3. Kies voor zelf ophalen of laten leveren
  4. Voer je gegevens in
  5. Betaal Veilig via Ideal, Credit Card of Paypal

Gefeliciteerd, jij hebt deze leuke buikschuifbaan gereserveerd voor jouw evenement! Wist je dat je in het winkelwagentje alleen je postcode hoeft in te vullen om de transportkosten te zien

Welke Zeep?

Onze buikschuifbaan is goed nat te houden met water, maar als je echt voor de hoge snelheid wil gaan, smeer de baan dan in met afwasmiddel 🧼.... Of jezelf πŸ˜‰ dat werkt ook super goed!

Goedkoop

De goedkoopste manier om een buikschuifbaan te huren is door hem zelf op te halen! Dit kan in onze locatie in Gemert, Noord-Brabant dichtbij Helmond en Uden. Je hebt twee vrijwilligers nodig om de baan op te zetten, in ca. 30 minuten is hij klaar voor gebruik!

Als je de buikschuifbaan laat leveren is het aan te raden om andere attracties ook direct vanaf deze locatie te laten bezorgen zodat je geen dubbele transportkosten betaald. Wat dacht je bijvoorbeeld van andere waterattracties zoals de Halfpipe Superslide of Levend Sjoelen? Wil je een gewoon springkussen erbij huren? Dat mag ook, wellicht is het Multifun Beach springkussen met glijbaan een mooie aanvulling op het zomerse thema.

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.


Beoordeling:

Els vdh
maandag 7 augustus 2023

Geweldige attractie

Het regende pijpenstelen, maar dat heeft de pret niet kunnen bederven. De attractie was snel opgezet en afgebroken. (al was een gebruiksaanwijzing wel gemakkelijk geweest om te beginnen) De regen zorgde voor extra uitdagingen, maar dat maakte het eigenlijk nog leuker en grappiger.
Pluspunten:Leuke attractie,gemakkelijk op te zetten,competitie,leuk voor jong en oud
Verbeterpunten:gebruiksaanwijzing niet aanwezig

Tom van Mierlo
maandag 5 juni 2023

Heerlijk genoten

Tijdens ons teamuitje goed gebruik gemaakt van de sjoelbak. Het geluk dat het zonnetje scheen. Top service, van het opzetten tot het afbreken! Wij hebben ervan genoten.
Pluspunten:Opzetten en afbreken was perfect geregeld
Verbeterpunten:

Jurgen Nagler
dinsdag 7 juli 2020

"Best party ever"

Beoordeling van de 12 kinderen na de birthday-party van mijn 8 jarige zoon !
Pluspunten:
Verbeterpunten: