LEVEND TAFELVOETBAL

LEVEND TAFELVOETBAL

Welkom op onze website! Wij zijn Happy Rent en hebben de leukste en mooiste attracties voor elk evenement of feest. Een van onze topattracties is het levend tafelvoetbal. Deze attractie is een leuke en actieve toevoeging voor elk feest of evenement. Leuk voor om bijvoorbeeld een toernooitje bij te verzinnen! Lees de rest van deze pagina voor meer informatie of klik op de onderstaande afbeelding om naar de productpagina te gaan waar u direct de attractie kunt reserveren. Wees er op tijd bij!

MEER INFORMATIE OVER HET LEVEND TAFELVOETBAL

Bij Happy Rent hebben wij twee varianten van het levend tafelvoetbal spel, namelijk de variant met bodem en zonder bodem. Beide topattracties uiteraard! Maar er zit toch een aanzienlijk verschil in. Het verschil leg ik onderstaande uit, maar eerst leest u nog de voordelen van het huren van een attractie bij Happy Rent.

✓ Online reserveren
Bij Happy Rent kunt u eenvoudig online uw reservering plaatsen en direct betalen via bijvoorbeeld iDeal of Creditcard. Ook kunt u op onze website gelijk de beschikbaarheid inzien en de totale kosten berekenen voor bijvoorbeeld transport of BTW.

✓ Altijd schoon en droog
Wij controleren alle verhuurde artikelen bij het terugkomen. Is deze nog vies of nat, dan zullen wij deze zelf grondig schoonmaken zodat u niets meer dan de beste attracties in ontvangst mag nemen. Dit klinkt misschien als iets vanzelfsprekends, maar uit verhalen die wij van onze klanten hebben meegekregen die te maken hebben gehad met een van onze collega verhuurders.

✓ Topservice
Onze service gaat verder dan het beantwoorden van simpele vragen. Indien u dat wenst, zullen wij actief meedenken over wat u nodig heeft voor uw feest of evenement. U kunt ons dan ook 7 dagen per week telefonisch bereiken tussen 9:00 en 17:00 uur. Ook zijn wij bereikbaar per mail of via Whatsapp. Wanneer u binnen kantooruren uw bericht stuurt, zullen wij zo snel mogelijk reageren. Stuurt u in de avond een bericht? Dan zullen wij de volgende ochtend reageren.

LEVEND TAFELVOETBALSPEL HUREN

Zoals eerder vermeld, kunt u een van onze twee varianten levend tafelvoetbalspellen huren. De variant met bodem en de variant zonder bodem. De variant met bodem wordt het meeste verhuurd. Door dat de bodem opblaasbaar is wordt het spel moeilijker doordat de bal alle kant op kan vliegen, wat het spel tevens ook leuker maakt. De spelers worden in twee teams van 5 personen aan een harnas vast gemaakt waardoor zij alleen naar links en rechts kunnen bewegen langs het touw die gespannen is over de attractie.

De variant zonder bodem is iets kleiner dan de variant met bodem. De spelers bij deze attractie worden niet vast gemaakt aan een harnas maar moeten zelf gedurende het volledige spel een slurf vast blijven houden die over een touw loopt die dwars over de attractie is gespannen. Het spel is misschien wel kleiner, maar heeft genoeg van deze ‘slurven’ om 6 tot 18 personen in kwijt te kunnen. Al wordt wel aangeraden om niet al te veel personen in het spel tegelijkertijd te plaatsen, aangezien het een vrij drukke boel kan worden, om het zo maar even te zeggen.

Denk dus goed na welke van de twee attracties u wilt huren! Als iets onduidelijk is, kunt u elke dag bellen naar het nummer dat bovenaan de pagina te vinden is.