Levend sjoelen

175,00
Bekijk beschikbaarheid >
Raalte đŸ‡ŗ🇱
Opties bekijken

Producteigenschappen

Lengte 1300 cm
Breedte 700 cm
Hoogte 300 cm
Voltage 220 volt
Vervoer Aanhanger of bus
Gewicht 125 KG

Omschrijving

Levend Sjoelen Verhuur

Deze levensgrote opblaasbare sjoelbak van 13 Meter staat garant voor enorm veel spelplezier voor jong en oud en is nu te huur bij Happy Rent Verhuur in Overijssel. Je kunt levend sjoelen huren voor je zeskamp of competitiespel, dit sjoelspel is niet alleen te huur in Heino, Twente maar ook verkrijgbaar bij onze locatie in Brabant. Sjoel jezelf door een van de vier poorten en scoor de meeste punten, huur Levend Sjoelen nu bij Happy Rent vanwege deze voordelen:

✅ Géén borg

✅ Wij leveren op elk adres in heel Nederland

✅ Makkelijk en veilig betalen via IDeal

✅ Klantenservice direct bereikbaar via WhatsappđŸ’Ŧ

✅ Direct online reserveren

De spelers moeten proberen zoveel mogelijk punten bij elkaar te "sjoelen". Iedere deelnemer krijgt een opblaasbare band, de opblaasbare sjoelbak is goed ingezeept en dan is het alleen nog maar een kwestie van gaan met die banaan! Leuk voor zowel toeschouwer als de deelmers en geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.

Levend Sjoelen Overijssel

Deze mega opblaasbare sjoelbak staat in onze locatie in Heino, Overijssel, als je deze top attractie wilt huren in Twente mag je hem zelf komen ophalen, maar we komen hem ook met alle plezier bij je leveren. Wist je dat we het levend sjoelen ook verhuren in Brabant? Klik dan op deze link: Levend Sjoelen Brabant. Kies je voor verhuur in Overijssel? Volg dan deze 3 stappen: 

👉 Klik op de groene knop "bekijk beschikbaarheid" en voer de gewenste data in

👉 Kies je transportkeuze (zelf ophalen of laten leveren)

👉 Vul je eigen gegevens in en betaal easy met Ideal

KLAAR đŸŽ‰ Nu is het wachten op de grote dag!

Pak je band, neem een aanloop en glij als levend sjoel schijf door de bak over een glibberige baan recht op je doel af, 4 punten? 

Levend Sjoelen zelf maken

Wellicht denk je, met een zeiltje op een grasveld en wat groene zeep moet je levend sjoelen ook ook wel zelf kunnen maken. Ja dat kan zeker maar voorkomen is vaak beter dan genezen. Zo kun je je afvragen wat voor poortjes je gaat gebruiken? Die van ons zijn opblaasbaar en lekker zacht als je er tegenaan knalt. Ook is onze bodem gemaakt van super dik PVC doek, dit is een stuk zwaarder dan dan zeiltje van de bouwmarkt. Maak je Levend Sjoelen zelf dan is de kans op verwondingen of kleine ongelukken een stuk groter dan dat je een professionele attractie huurt die speciaal ontworpen is voor intensief gebruik. En voor de lage huurprijs moet je in onze ogen geen risico willen lopen. Waarschijnlijk is huren zelfs goedkoper dan zelf maken. 

U bent zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+).  Als je het levend sjoelen bij ons huurt kunt je er voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren. Zo is er professioneel toezicht mogelijk op het gebruik van deze attractie. 

Let op! Levend Sjoelen is enkel te gebruiken op een zachte ondergrond (gras/kunstgras oid)

Levend Sjoelen Huren

Lukt het jou om de meeste punten te scoren in onze enorme opblaasbare sjoelbak? Je kunt deze ludieke waterglijbaan direct online reserveren op onze website, klik op de groene knop en de rest wijst zich vanzelf. Heb je nog vragen we beantwoorden deze graag direct via WhatsappđŸ’Ŧ stuur je berichtje en we geven je razendsnel antwoordt, beloofd. We zullen proberen alvast een aantal van je vragen vooraf te beantwoorden?

Als ik het Levend Sjoelen huur, wanneer wordt het dan geleverd? 

Je kunt in het winkelwagentje direct je voorkeur aangeven, selecteer jij start huurdatum bijvoorbeeld op 27 april om 10:00u dan plannen wij dit zo voor je in en zorgen we dat we ook rond deze tijd leveren. Hetzelfde geld bij zelf ophalen en terug brengen. 

Indien de tijd niet haalbaar is nemen we direct contact met je op. De huurprijs wordt automatisch berekend aan hand van een staffel. Dit betekend dat je als je deze waterattractie langer huur, de huurprijs automatisch aangepast wordt met een mooie korting. 

Bezorgen jullie ook bij mij? 

Zeker, we bezorgen in heel Nederland en België, vul je postcode in en je ziet direct de transportkosten. De transportkosten worden berekend per KM, vanaf Heino in Overijssel. We leveren niet alleen in Twente maar ook in Groningen, Drenthe en Friesland. Als je in bijvoorbeeld Brabant of Limburg woont raden we je aan om het levend sjoelen bij onze locatie in Gemert te huren. 

Wanneer moet ik reserveren? 

Levend Sjoelen is een top attractie die erg veel wordt verhuurd, we raden je daarom aan op tijd te reserveren, we hebben deze attractie maar 1 keer beschikbaar dus weg = weg! Reserveer deze waterglijbaan direct op onze website.

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.

 


Beoordeling:

Els vdh
maandag 7 augustus 2023

Geweldige attractie

Het regende pijpenstelen, maar dat heeft de pret niet kunnen bederven. De attractie was snel opgezet en afgebroken. (al was een gebruiksaanwijzing wel gemakkelijk geweest om te beginnen) De regen zorgde voor extra uitdagingen, maar dat maakte het eigenlijk nog leuker en grappiger.
Pluspunten:Leuke attractie,gemakkelijk op te zetten,competitie,leuk voor jong en oud
Verbeterpunten:gebruiksaanwijzing niet aanwezig

Jurgen Nagler
dinsdag 7 juli 2020

"Best party ever"

Beoordeling van de 12 kinderen na de birthday-party van mijn 8 jarige zoon !
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Sophie van Kaam
dinsdag 27 juni 2017

TOP

Ondanks dat het aan de koude kant was hebben veel mensen gebruikt gemaakt van de baan! Veel gelachen en hij was in goede staat! Tip: huur er ook een aggregaat bij, benzine kost erg weinig voor een hele dag en scheelt veel gedoe met verlengsnoeren etc!
Pluspunten:Levering en hulp bij opbouwen!
Verbeterpunten:geen