Zwembad Huren

Omschrijving

Opblaasbaar Zwembad Huren

Vanaf nu te huur als Meloen Zwembad:

 

Zoek jij een opblaasbaar zwembad voor tijdens jouw feest of event? Bij Happy Rent Attractieverhuur ben je dan aan het juiste adres. Dit zwembad met een diameter van maar liefst 7M kunnen veel kinderen en volwassenen een leuke dag beleven. Maar liefst 30.000L water kan in dit zwembad! Het makkelijkste is om dit zwembad te vullen met een grote brandslang. Een gewone tuinslang kan natuurlijk ook, maar dan duurt het wel een tijdje voordat het bad gevuld is. Kijk hieronder onze voordelen:

✓ Opblaasbaar zwembad van 7M

✓ Leverbaar in Nederland én Belgïe

✓ Direct online bestellen

Als je op de groene knop "bekijk beschikbaarheid" klikt kun je de gewenste huurdatum selecteren. Daarna kun je veilig betalen via Ideal, Credit Card of via factuur.

Zwembad Huren Evenement

Wil je op jouw evenement een leuk element toevoegen of de gasten een verkoeling bieden? Of tijdens een zeskamp een groot gevecht met waterpistolen? Dan is dit zwembad de perfecte oplossing. Ook kun je er een leuke chil plek van maken door opblaasbare items in het zwembad te plaatsen en een paar strandstoeltjes er bij te zetten. Dit zwembad kunnen wij leveren in heel Nederland en België. Vaak kan dit al de dag van te voren zodat je genoeg tijd hebt om het zwembad te vullen met water.

Zwembad Huren voor Feestje

Heb je plaats voor een mega opblaasbaar zwembad van 7 meter? Misschien in je tuin, in de straat of op de oprit? Leuk om te huren op een privé feest. Dit zwembad kunnen wij in heel Nederland leveren. Van Amsterdam tot Groningen en van Nijmegen tot Eindhoven. Zwemmen, spelletjes of een waterpistolen gevecht, alles is mogelijk in dit enorme zwembad! Laat het feestje maar beginnen.

Zwembad Huren Limburg

Natuurlijk kun je dit opblaasbare zwembad ook gewoon huren in Limburg. Onze hoofdvestiging zit in Heerlen, hier kun je het zwembad dus direct ophalen. Het zwembad dient schoon en droog retour gebracht te worden en kan opgerold in vrijwel iedere grote auto waarvan je de bank kunt inklappen. Leveren in heel Limburg kunnen wij natuurlijk ook.

 

Opblaasbaar Zwembad

Goed om te weten: 

Dit zwembad is geheel luchtdicht, hierdoor hoef je het zwembad maar 1 keer op te blazen en loopt niet leeg wanneer bijvoorbeeld de stroom uitvalt. Een groot voordeel dus! Omdat er zo veel water in het zwembad zit is het slim om van te voren te bedenken waar je het water gaat laten wanneer het er weer uit moet. Denk hierbij bijboorbeeld aan een put of afvoer. Je kunt bijvoorbeeld het water er uit laten lopen wanneer je het bad leeg laat, maar dit duurt wel een tijdje. Ook kun je het met een dompelpomp leeg laten pompen. Deze pomp wordt niet meegeleverd.

 x 0,60
220v / 16A
Inhoud: 63,41m3
1,0 x 0,50 x 0,50
50 kg.
Kosten voor 30.000 L kraanwater: ongeveer € 19,50
(prijs voor bronwater kan iets hoger liggen)

Begeleiding, op- en afbouw

Wij kunnen ook zorgen voor begeleiding bij het zwembad én zorgen dat het zwembad wordt op- en afgebouwd. Het vullen en leeglaten van het zwembad kan een flinke tijd duren, hierdoor kun je het beste een offerte op maat laten maken (info@happyrent.eu).

Borg: €100 (per bestelling)

Prijzen zijn exclusief 21% btw. 

Let op : nooit 100 % waterdicht.

Geïnteresseerd in een van onze andere waterattracties? Dan is Happy Rent Attractieverhuur het beste adres om de attracties van jouw aanstaande feestje of event te huren. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze buikschuifbaan van 18 meter? 


Beoordeling:

Els vdh
maandag 7 augustus 2023

Geweldige attractie

Het regende pijpenstelen, maar dat heeft de pret niet kunnen bederven. De attractie was snel opgezet en afgebroken. (al was een gebruiksaanwijzing wel gemakkelijk geweest om te beginnen) De regen zorgde voor extra uitdagingen, maar dat maakte het eigenlijk nog leuker en grappiger.
Pluspunten:Leuke attractie,gemakkelijk op te zetten,competitie,leuk voor jong en oud
Verbeterpunten:gebruiksaanwijzing niet aanwezig

Tom van Mierlo
maandag 5 juni 2023

Heerlijk genoten

Tijdens ons teamuitje goed gebruik gemaakt van de sjoelbak. Het geluk dat het zonnetje scheen. Top service, van het opzetten tot het afbreken! Wij hebben ervan genoten.
Pluspunten:Opzetten en afbreken was perfect geregeld
Verbeterpunten:

Jurgen Nagler
dinsdag 7 juli 2020

"Best party ever"

Beoordeling van de 12 kinderen na de birthday-party van mijn 8 jarige zoon !
Pluspunten:
Verbeterpunten: