Spinning Wheel

Omschrijving

Spinning Wheel

Dit is toch wel een erg gave attractie! Los te huur maar ook geweldig te combineren met een stormbaan! Twee deelnemers bestormen tegelijkertijd het labyrint om als eerst bij de finish te komen🤸. Maar het wordt ze niet gemakkelijk gemaakt! Er draaien namelijk 3 armen over het labyrint heen. Ze moeten dus op het juiste moment bukken en als eerste aan de finish komen. Dit actieve doolhofspel is direct online te boeken bij Happy Rent😀, bekijk hier onze voordelen:

✅ Gratis Annuleren

✅ Geleverd in heel Brabant

✅ Direct antwoord via Whatsapp💬

✅ Direct online reserveren

Spinning Wheel huren Eindhoven

Ben je opzoek naar een fantastisch element voor aan je stormbaan of gewoon naar een super gaaf spel? Dan is deze Spinning Wheel de perfecte keus. Je kunt dit spel spelen als één tegen één, met twee teams of als wedstrijdelement aan je stormbaan. Deze innovatieve attractie zal een echte blikvanger zijn voor op jouw event! Huur dit spel nu bij Happy Rent😀!

Zelf Afhalen

Je kunt deze Spinning Wheel zelf komen ophalen in 📍Gemert bij Eindhoven en s'Hertogenbosch. Houd wel rekening met een groot pakket. Het beste kun je dus komen met een aanhangwagen of een busje. Het zijn twee pakketten die vervoerd moeten worden, de afmetingen van beide pakketten zijn 1.3 x 1.1 x 1.1 M. Selecteer de dag waarop je het spel wilt huren. Wil je het spel een dag van te voren ophalen of de dag erna terugbrengen? Selecteer dan ook de extra dag, de website berekent automatisch 50% korting voor de extra dag. 

Geleverd en Opgehaald

De Spinning Wheel kan geleverd worden in heel Nederland. We zullen samen met jou kijken naar de beste lever- en ophaaltijden. Vul eenvoudig je postcode in het winkelwagentje🛒 en de slimme website berekent automatisch de transportkosten🚐.

Opzetten & Afbreken

Het opzetten van de Spinning Wheel neemt wat tijd in beslag, namelijk 45 minuten⏰. Dit komt onder meer door de machines die geïnstalleerd moeten worden. Maar na die 45 minuten heb je wel een super gaaf spel staan. Je kunt er ook voor kiezen om de Spinning Wheel op te laten zetten en af te laten breken door personeel van Happy Rent. De attractie dient na gebruik schoon en droog geretourneerd te worden. Dit kan ook gewoon op zaterdag en zondag!

Veiligheid

Bij de verhuur van attracties staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Deze Spinning Wheel is dan ook voorzien van een keuringsrapport en voldoet aan de laatste veiligheidseisen. Je dient een luchtkussen altijd te verankeren en de blower en stroomtoevoer goed af te schermen. Tijdens het gebruik van zo een luchtkussen is toezicht door een volwassen persoon verplicht. De attractie wordt geleverd met 2 goedgekeurde blowers die uiterst veilig en waterdicht zijn. De blowers moeten constant aan staan tijdens het gebruik van het spel. 

Spinning Wheel te huur Eindhoven

Durf jij het op te nemen tegen je tegenstander én tegen de ronddraaiende armen? 

Alleen bij ons kun je deze attractie 24 uur per dag, 7 dagen per week online reserveren. Je kunt veilig betalen met o.a. Ideal, Credit Card, Pay Pal of via Factuur. Je bestelling wordt direct verwerkt en geblokkeerd. Je kunt ons ook altijd bereiken via E-Mail en Whatsapp en vertrouwen op onze geweldige service👌

Klik op de groene knop "bekijk beschikbaarheid"✅ en boek razendsnel dit leuke spel.

Tip! Je krijgt 50% korting op elke extra dag, de website berkend dit automatisch zodra je meerdere dagen invult. 

Dit spel kun je tot 48 uur van te voren gratis annuleren!

Leuk om bij dit worstelspel huren is bijvoorbeeld de Kantelmuur of de Rodelbaan huren.

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Het gewicht van dit spel is 440 KG. Afmetingen zijn 8 x 8 x 4 M. Je hebt maar liefst 4 vrijwilligers nodig om dit spel op te zetten. Stroomverbruik is 3.300 Watt.

Beoordeling:

Martijn Adams
donderdag 25 mei 2023

Leuk vermaak voor zowel jong en oud

Een hindernisbaan die je niet vaak ziet en daardoor juist heel leuk was! echt een aanrader voor iedereen. Een hele leuke dag mee gehad!
Pluspunten:Een hele uitdagende linkerbaan die maar een enkeling kon doen
Verbeterpunten:De bijgeleverde haspels werden snel warm en schakelde zich daardoor regelmatig uit

Katja Feldhoff
woensdag 28 augustus 2019

Einfach toll

Einfach nur klasse,
Total unkompliziert, schnell und suuuuper nette Mitarbeiter vor Ort.
Wie immer vielen Dank für alles!
Pluspunten:Mega felxibel,hilfsbereit,schnell,einfach
Verbeterpunten:Nichts

Leo Emonts
dinsdag 29 augustus 2017

Prima verzorgd dagje, inclusief opbouw en afbouw. Geen omkijken naar en leuke activiteit.

Prima verzorgd dagje, inclusief opbouw en afbouw. Geen omkijken naar en leuke activiteit.
Pluspunten:
Verbeterpunten: