VOETBALDARTEN

VOETBALDARTEN ⚽

Twee sporten waar wij Nederlanders genoeg vanaf weten maar dan gecombineerd! Voetbaldarten is nu verkrijgbaar bij Happy Rent Attractieverhuur!

Wie heeft de beste traptechniek van je team of je club? Probeer samen met je team eens 180 te scoren met je voeten. Mocht je nu niet zo goed zijn met je voeten dan kun je het uiteraard ook proberen om een tripple 20 te gooien met je handen. Alle sporters die denken over een dodelijke precisie te beschikken van het gooien, slaan of trappen van een bal kunnen met Dart-Voetbal hun kwaliteiten testen. Naast de officiële dart vormen zoals 501 naar 0 kan je ook simpelweg de hoogste score proberen te halen van jouw groep.

Voetbaldarts Huren

Voetbal darts kun je direct online huren bij Happy Rent Verhuur, klik eenvoudig op de grote afbeelding hierboven om het voetbal dartbord bij jou in de buurt te vinden. Dit opblaasbare dartbord is een van de meest populaire voetbal attracties naast bubbel voetbal en levend tafelvoetbal. Klik op de groene knop "bekijk beschikbaarhied" en profiteerd direct van onze vele voordelen: 

✅ Laagste Prijs Garantie

✅  Het grootste aanbod

✅  Zelf afhalen of Levering in heel Nederland

✅  Direct antwoord via Whatsapp💬

Vul in het winkelwagentje de gewenste huurperiode in en je ziet direct de prijs. Je kunt je reserverng vervolgens 24/7 direct online bevestigen en veilig betalen met o.a. Ideal. In de tweede stap vragen we je om je gegevens en dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. 

Verschillende spelvormen

Zoals je hierboven kan lezen kan je het klassieke 501 naar 0 spelen, maar er zijn meerdere varianten mogelijk bij dit voetbaldart spel van Happy Rent Heerlen. Zo kan je kiezen voor het 301 naar 0 spel of ga voor de high score variant waarbij je 10 keer op het bord mag schieten en degene met de hoogste score wint.

Met hoeveel mensen is dit spel te spelen?

Wij raden aan om dit spel te met maximaal 10 personen te spelen zodat iedereen snel en vaak een kans heeft om op het doel te schieten. Happy Rent attractieverhuur heeft twee varianten van dit voetbaldart spel beschikbaar. Wij hebben zowel dit enkelzijdige als dubbelzijdige opblaasbaar dartvoetbalspel  beschikbaar. Wanneer je kiest voor de dubbelzijdige variant is het spelersaantal te verdubbelen! Zo kan je dus met 20 man tegelijkertijd dit leuke en eenvoudig op te zetten dartvoetbal spel spelen!

Voetbaldarten XXL

Wanneer je zelf niet over de middelen beschikt of het simpelweg wilt overlaten aan een professional kan je ervoor kiezen om dit levensgroot Voetbaldart spel van Happy Rent Attractieverhuur te laten bezorgen. Wij bezorgen dit XXL spel door héél Nederland en zelfs in het buitenland. Wanneer je ervoor kiest om dit voetbaldarten te laten bezorgen door Happy Rent attractieverhuur ben je verzekerd van een juiste afhandeling. Zo bezorgen wij niet alleen dit voetbaldarten xxl, wij helpen je ook gelijk bij de opbouw ervan! En wanneer iedereen klaar met spelen is komen wij het weer voor je ophalen en eventueel nog afbreken. 

Voetbal darten huur

Je kunt bij Happy Rent niet alleen dit voetbaldartbord huren maar ook een mega stormbaan of voetbal boarding. We leveren zowel bij voetbal noordwijk,  voetbal utrecht als bij voetbal leiden, alle prijzen zijn exclusief transportkosten die exact worden berekend naar aanleiding van je postcode. Vul dus bijvoorbeeld postcode 2490 AE in voor Den Haag. 

Je kunt ook direct een springkussen huren of klein opblaasbaar dart spel om ook de kinderen een leuke dag te bezorgen. Klanten huren bij ons ook springkussens stormbanen en opblaasbare tenten.