DARTVOETBALSPEL HUREN

DARTVOETBALSPEL HUREN

Altijd al een linkerbeen gehad als Messi maar nooit de arm van Van Gerwen, dan is dit je kans. Bij Happy Rent Heerlen huur je nu een levensgroot dartvoetbal spel voor in je eigen achtertuin. Vermaak voor jong en oud! Met dit dartvoetbal spel van Happy Rent Limburg vul je uren aan speel plezier.

Scherpschutters opgelet

Ben jij de Messi of Van Gerwen van jouw team? Daag dan je tegenstanders uit in het klassieke 501 dart spel.  De bedoeling is om met 3 'darts' een zo hoog mogelijke score te schieten en deze af te trekken van het start totaal om zodoende als eerste op nul te komen. Om te kunnen winnen dient als laatste echter een dubbel gegooid te worden die overeenstemt met het resterende aantal punten. BV: restant 40 punten = dubbel 20 of 1x 20 en dubbel 10 enz.

Met hoeveel man kan ik dit spel spelen?

Wij raden aan om twee teams te maken van 2 á 3 man voor optimaal speel plezier. Natuurlijk is dit spel ook te spelen met meerdere teams en een groter aantal spelers per team.

Alternatieven op het klassieke 501 spel

Met dit levensgrote dartvoetbal spel van Happy Rent Heereln zijn meerdere speltypes mogelijk. Mijn persoonlijke favoriet is latje tik. Bij dit spel type proberen de deelnemers 5 maal de roos te raken. Degene die als eerste vijf maal de roos geraakt heeft gaat door naar de volgende ronde; samen met nummer twee en drie. Eenmaal aangekomen in de volgende ronde krijgen het drietal speler elk 250 punten. Degene die als eerste aan 250 punten gescoord heeft wint het spel.  Wij raden aan om dit spel type met minimaal vijf man te spelen voor optimaal speel plezier. Huur nu direct online dit uitdagende dartvoetbal spel en daag al je vriendin / vriendinnen uit.

Dartvoetbalspel Huren bij Happy Rent

Wanneer u het Dartvoetbalspel bij Happy Rent gaat huren, kunt u ervoor kiezen om deze te laten bezorgen of om deze zelf op te komen halen. Wanneer u ervoor kiest om het spel te laten bezorgen komen zullen er uiteraard transportkosten in rekening worden gebracht. Deze transportkosten worden per kilometer berekend aan de hand van de postcode van het leveradres. Transport is alleen mogelijk vanuit Heerlen in Limburg, dus hoe verder het leveradres van ons vandaan is, hoe hoger de transportkosten zullen zijn. 
Maar vrees niet! Het transporteren van het spel is al mogelijk in een stationwagon en het opbouwen is makkelijk te doen met twee man. Dus wanneer de transportkosten buiten uw budget valt, kunt u naar ons toe komen. 

Naast het standaard dartspel hebben wij ook nog een dubbelzijdig voetbal dartspel voor wanneer u veel publiek verwacht of om twee keer zoveel plezier uit uw bestelling te halen!