VOETBALBOARDING

VOETBALBOARDING

Bent u opzoek naar een voetbalboarding? Of zoekt u meer informatie over de spelregels van boardingvoetbal? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres! Huur nu uw voetbalboarding bij Happy Rent! Onze boardingen zij geschikt voor evenementen, festivals, tuinfeesten en nog veel meer! Eigenlijk is altijd wel een leuke tijd om een voetbalboarding te huren, weer of geen weer! De boardingen zijn geheel door ons ontworpen hebben de wel bekende Happy Rent kleuren die u vaker zult terug zien van onze producten. Bestel snel wat deze boardingen lopen hard, bijna net zo hard als hopelijk u wanneer u in een van onze voetbalboardingen staat ;). Klik op de onderstaande afbeelding om naar onze productpagina te gaan waar u meer informatie kunt terug vinden over onze voetbalboardingen en vanaf waar u direct een bestelling kunt plaatsen. 

VOETBALBOARDING BIJ HAPPY RENT

Vele waren u al voor! Wij verhuren onze voetbalboardingen vaak aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Waarom u het beste bij Happy Rent kunt huren kunt u hieronder terug vinden: 

✔ Grote Voorraad
Wij hebben echt veel voetbalboardings. Niet normaal meer. Sommige collega verhuurders verklaren ons voor gek maar toch weten we ze elke keer weer allemaal te verhuren. Voor zowel de late als de vroege bestellers hebben wij vast en zeker wel een boarding voor u klaar liggen. 

✔ Top Service
Bij Happy Rent zitten wij 7 dagen per week voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden per mail, Whatsapp en natuurlijk gewoon telefonisch. U kunt ons dagelijks bereiken tussen 9:00 en 17:00 uur. 

✔ Online Bestellen
Bent u een persoon die liever direct online bestelt zonder eerst contact op te nemen? Ook prima! Dat kan bij ons heel eenvoudig via deze webshop. Klik gewoon op de grote afbeelding bovenaan deze pagina om naar de productpagina te gaan waarna u vervolgens een bestelling kunt plaatsen. 

VOETBALBOARDING: BOARDINGVOETBAL SPELREGELS

De spelregels voor boardingvoetbal zijn vrij eenvoudig. Boardingvoetbal is een variant op voetbal en wordt op een boardingveld gespeeld. Twee ploegen van vijf spelers moeten proberen de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. Een groot verschil met het voetbal is dat de bal, wegens borden langs het veld, het veld bijna niet kan verlaten. Boardingvoetbal kent, in tegenstelling tot voetbal, geen buitenspelregel. Tijdens het spel wordt er vooral technisch en snel gevoetbald, wordt er veel gescoord en mag er onbeperkt gewisseld worden.

Uiteraard bent u compleet vrij om zelf de regels aan te passen. Overal wordt er dan ook vrij gebruikt gemaakt van de regels. 

TIPS VOOR HET HUREN VAN EEN VOETBALBOARDING

Wilt u een opblaasbaar voetbalveld huren? Dan kunt u het beste even blijven lezen.

Bij het huren van een voetbalboarding komt meer kijken dan je misschien zou verwachten. Zo denken veel klanten van te voren niet na over het gewicht van de attractie, deze is namelijk ongeveer 160 kg. Dat betekend dus dat deze niet eenvoudig even van A naar B kan worden gesleept. Belangrijk is dat van de plaats waar het transport tijdelijk kan parkeren naar de plaats waar de attractie opgezet dient te worden een vrije doorgang heeft van 1,4 meter en geen verhogingen of opstapjes heeft. Ook heeft de boarding een constante stroom nodig van 220V en verbruikt deze 1.100 Watt. Vaak werkt de normale huis-tuin en keuken stroom aansluiting hiervoor, maar doordat er nog meerdere apparaten op dezelfde groep zitten kunnen de stoppen wel eens springen. Probeer altijd een vrije stroomgroep beschikbaar te stellen voor de boarding. 

Wij Adviseren altijd om de boarding met transport en opzetten/afbreken te boeken. Wij adviseren dit omdat wij veel ervaring hebben met het plaatsen van de boarding en kunnen eventuele problemen direct aanpakken. Heeft u een locatie tot uw beschikking waarvan u niet zeker weet of deze geschikt is voor het plaatsen van de boarding doordat de toegang niet ideaal is? Neem dan in ieder geval contact met ons op. Wij kunnen u informeren over het op en afbreek proces. We zitten niet voor niks 7 dagen per week voor u klaar! 

Nog een laatste tip: Ruimte
Het klinkt zo logisch, maar het gaat toch zo vaak fout. Men blijkt te weinig ruimte te hebben om het opblaasbaar voetbalveld te plaatsen. Het veld is 10 bij 20 meter, maar aan de zijkant van het veld zit ook een luchtslang van 2 meter waar een grote 'blower' constant lucht het veld in pompt. Ook is het leuker om aan alle kanten wat ruimte over te laten zodat de speler ook toeschouwers kunnen krijgen, want een voetbal wedstrijd zonder supporters is natuurlijk maar half zo leuk!