SPRINGKUSSEN HUREN KERKRADE

SPRINGKUSSEN HUREN KERKRADE

Een springkussen huren in Kerkrade is heel eenvoudig, vooral bij Happy Rent. Door onze unieke webshop kunt u eenvoudig online onze prijzen bekijken, reserveren en betalen.

Bij ons hoef je niet van die vervelende offertes aan te vragen waar je soms dagen op moet wachten. Alle prijzen zijn duidelijk op de website te zien en wanneer je producten in het winkelwagentje zet, zul je gelijk de prijsopgave zien van alle kosten. Dus waar wacht je nog op! Klik snel op de onderstaande afbeelding en bestel dat springkussen!

Nog niet overtuigd? Dan willen wij nog graag de vier essentiële voordelen van Happy Rent met u delen. Dit zijn de vier sterkste punten van ons bedrijf waar wij ons al jaren mee bezig houden en wat ons echt uniek maakt. Deze vier punten zijn:

Altijd Schoon, Droog en Veilig

Elk springkussen wordt iedere keer bij ons gecontroleerd je huurt dus altijd een schoon, droog en veilig springkussen

Direct online reserveren

Verspil geen tijd aan het aanvragen van offertes of het uitpluizen van prijslijsten, bij ons reserveer je direct online je springkussen voor de best prijs, beloofd!

Top Service

Elk bedrijf roept dat ze een goede service leveren, bij ons staat jouw feest echt voorop! Het is onze missie om jou en je gasten blij te maken. Zo reageren we super snel op elke E-Mail en zijn we zowel telefonisch, per whatsapp, Skype en social media te bereiken.

Ruim Assortiment

Met bijna 20 verschillende soorten springkussen, is er voor ieder feest of evenement wel een springkussen beschikbaar. 

 

Ik wil een springkussen huren, maar mijn tuin loopt scheef af! En nu?

Wij weten als Limburgs bedrijf maar al te best dat veel tuinen in Kerkrade en omstreken enigszins schuin lopen vanwege de vele hellingen en dergelijke. Maar dat mag de pret niet drukken! Toch?

Nu zetten wij bij elk luchtkasteel op de product pagina dat de ondergrond waar het springkasteel komt te staan vlak moet zijn. En dat is ook zo. Een kleine helling kan geen kwaad, maar wanneer de helling toeneemt, is de kans op ongelukken ook groter. Een springkussen is een vrij zwaar object en kan aan de onderkant vrij glad zijn. Dus voor je het weet gaat het springkussen ervandoor en neemt een deel van je tuinmeubels en je kinderen mee. Besluit je om toch onze waarschuwingen te negeren? Dat is dan op uw verantwoordelijkheid! Veranker het luchtkussen tenminste goed met de meegeleverde haringen en gebruik touw om de kans op ongelukken te verkleinen. 

 

Waar moet ik aan denken bij de huur van een springkussen?

  1. Welke afmeting heeft u nodig? Op een klein springkussen passen ongeveer 6 kinderen, op een middelgroot model passen ongeveer 8 kinderen en op een groot model passen 13 of meer kinderen. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de leeftijd, de kussens worden gekeurd voor kinderen van 4 -14 jaar. Daarnaast speelt de beschikbare ruimte op locatie natuurlijk ook een rol, u moet er rekening mee houden dat er rondom het luchtkussen, tevens aan de achterkant plaats moet zijn voor bijvoorbeeld de blower.
  2. Wie zorgt voor de begeleiding? Elk luchtkussen mag alleen onder toezicht van minimaal 1 volwassen persoon gebruikt worden. U kunt er ook voor kiezen om dit door de professionals van Happy Rent te laten verzorgen. Dit kan alleen in combinatie met transport. 
  3. Haalt u het zelf op? Elk springkussen kunt u zelf ophalen in Simpelveld maar ook laten leveren in heel Nederland, de meestes springkussens zijn te vervoeren in een grote auto of aanhangwagen.
  4. Wie bouwt het op? Het opzetten en afbreken van een springkussen is niet heel moeilijk en door 1-2 personen goed te doen. Uiteraard kunt u dit ook uitbesteden, onze professionals zorgen graag voor een juiste plaatsing en verankering van het luchtkussen.
  5. Heeft u een stroomaansluiting in de buurt? Een springkussen wordt standaard met blower van 1.100 Watt geleverd deze dient constant aangesloten te zijn aan een geaarde stroomaansluiting van 230 Volt.
  6. Welke periode heeft u het springkussen nodig? Onze luchtkussens kunt u zonder extra huur kosten al de dag voor de huurdatum ophalen of laten leveren en de dag na de huurperiode weer retourneren. U betaald dan slechts 1 dag huur, op elke extra dag huur ontvangt u 50% korting. 
  7. Hoe verankert u het springkussen? Het is verplicht om een luchtkussen te verankeren dit kan met de bijgeleverde haringen, indien u het springkussen op een verharde ondergrond gebruikt dient u het springkussen ook te verankeren aan bijvoorbeeld bomen, hekwerk of door middel van ballast.

 

Springkussen huren in kerkrade

Dus zoals u hier boven kunt lezen, is het heel makkelijk om een springkussen te huren in Kerkrade. Ook hoeft het niet duur te zijn, met het goedkoopste springkussen van 59 euro houd u genoeg geld over voor andere leuke zaken voor de kinderen op uw feest. 

Bestel dus snel een springkussen bij Happy Rent, want het hele jaar door hebben wij veel van onze kussens verhuurd. Hoe vroeger hoe beter!