KLEIN SPRINGKUSSEN HUREN

KLEIN SPRINGKUSSEN HUREN

Een klein springkussen huren kan bij Happy Rent kan al vanaf 59 euro. Ons kleinste en goedkoopste springkussen is het springkussen taart. Met een afmeting van 4*3 meter past deze bijna overal. En met een hoogte van slechts 2 meter past deze vaak zelfs binnen. Daarnaast hebben wij nog een klein springkussen genaamd Springkussen Western. Dit Springkussen heeft een afmeting van 3.3 bij 3.6 meter en is 3 meter hoog en past daarmee in elke tuin! Op deze pagina vind je informatie over beide springkussens. Maar wees er wel snel bij, aangezien dit onze snelst lopende springkussens zijn! Klik snel op de onderstaande afbeelding en plaats gelijk een bestelling en wees ervan verzekert dat het springkussen voor jou vaststaat! 

Onze excuses voor de slechte kwaliteit van de afbeelding hierboven, onze grafisch vormgever was vandaag niet op kantoor, maar MS paint werkt voor deze keer ook prima. Neem ons vooral niet te serieus betreffende onze afbeeldingen, dat doen wij zelf ook niet! Maar wat wij wel heel serieus nemen, zijn onze springkussens, stormbanen en voornamelijk uw feest. 

Maar waarom zou voor Happy Rent kiezen? Nou hier is waarom:

 • Altijd Droge, Schone en Veilige Springkussens
  Wij controleren na elke huur periode het springkussen of deze schoon en droog is, anders maken wij hem zelf gewoon schoon! Ook worden onze springkussens gekeurd zodat wij jou veiligheid kunnen verzekeren!
 • Online Direct Reserveren
  Wij zijn momenteel het enige springkussen-/attractieverhuur bedrijf in Nederland waar men online direct een springkussen kan kiezen, reserveren en betalen via creditcard of iDeal! Bij onze concurrenten moet u vaak van die vervelende offertes aanvragen en bent u vaak dagen heen en weer aan het emaillen voordat u een kloppende offerte heeft. Nou, daar hebben wij verandering in gebracht!
 • afhaalpunten in Nederland
  Woont u in de buurt van Heerlen, Roermond, Beek of Best? Dan kunt u zelf uw kleine springkussens af komen halen bij een van onze afhaalpunten! Woont u dus in Limburg, dan zijn wij altijd in de buurt.
 • Klasse Service
  Wanneer u iets bij ons besteld, ons belt, of ons een email stuurt, krijgt u te maken met het vriendelijke en behulpzame personeel van Happy Rent! Wij reageren altijd snel op uw mail, vaak zelfs nog binnen het uur (natuurlijk wel tijdens kantoor uren!). Heeft u ons geprobeerd te bellen maar kreeg ons niet eraan? Nou dan bellen wij u gewoon terug! En met 6 jaar ervaring in de attractieverhuur branche, kunnen wij u ook altijd helpen met al uw vragen.

KLEIN SPRINGKUSSEN TAART HUREN

Ons springkussen Taart is het kleinste en laagste springkussen in ons assortiment en daarmee ook het goedkoopste. Voor slechts 59 euro kan u deze al een dag in uw tuin hebben staan! Tijdloos, voor zowel jongens als meisjes, en budgetproof. Dat is het springkussen taart. Meer informatie over het springkussen, veiligheid en andere relevante informatie over het springkussen taart is te vinden op de product pagina. Wel vragen wij bij al onze orders voor 100 euro borg. Tevens zijn al onze genoemde prijzen exclusief btw. 

 

KLEIN SPRINGKUSSEN WESTERN HUREN

Ons andere kleine springkussen is het springkussen Western. Dit Kleine springkussen met een Western thema heeft een kleiner grondvlak, maar is iets langer dan het springkussen Taart. Dit Springkussen is namelijk 3 meter hoog en het grondvlak is 3,3 bij 3,6 meter. Ook is hij overdekt en heeft een glijdbaantje. Vandaar dat de prijs iets hoger ligt dan die van het springkussen Taart. Voor namelijk 65 euro kunt u dit springkussen in uw tuin hebben staan voor een dag! Handig voor in elk seizoen! 

 

Merken