SARAH POP HUREN

SARAH POP HUREN

Welkom bij Happy Rent Sarah pop verhuur! Binnenkort een 50-jarige verjaardag van een van uw vrienden of familie? Maar heeft u geen tijd en/of zin om zelf een Sarah pop te maken? Dan is het huren van een enorme opblaasbare Sarah pop een goed alternatief. Ook hebben wij de mogelijkheid om deze poppen landelijk te versturen voor een vast tarief. Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie en om ons aanbod aan Sarah poppen te kunnen zien. 

WAAROM EEN OPBLAASBARE SARAH HUREN

Een Sarah pop huren Limburg is een leuk idee als je de jarige in het zonnetje wilt zetten. 50 jaar is natuurlijk een bijzondere mijlpaal in ieders leven die best gevierd mag worden. Het regelen van een mooie opblaaspop voor in de tuin is dan ook een mooi gebaar en voorziet deze verjaardag net van dat beetje extra glans dat hij verdient.

Bovendien sla je met je geschenk twee vliegen in één klap, want de rest van de buurt is door de opvallende verschijning in de tuin ook direct op de hoogte van deze speciale feestdag. Leuk voor het feestvarken, dat van iedereen in zijn omgeving welgemeende felicitaties ontvangt. Op deze manier wordt het voor iedereen in de familie een dag om nooit te vergeten.

HANDIG OM REKENING MEE TE HOUDEN BIJ HET HUREN VAN EEN OPBLAASBARE SARAH 50 POP

Deze figuren worden geleverd met 220V blower, haringen, scheerlijnen en duidelijke gebruiksaanwijzing. Het plaatsen van deze figuren is zeer eenvoudig en neemt maar enkele minuten werk in beslag. De figuren zijn makkelijk te vervoeren in een sporttas.

De figuren blijven niet vanzelf staan, maar dienen met de schoorlijnen vastgezet te worden in het gras of bijvoorbeeld aan een hekwerk of regenpijp.

HET VERHAAL VAN SARAH EN ABRAHAM

In het Evangelie naar Johannes (8.57) staat het verhaal van de vrouw die overspel heeft gepleegd. Aan Jezus wordt gevraagd wat er met de vrouw moet gebeuren, omdat de wet voorschrijft dat ze gestenigd moet worden. Jezus zegt dat degene die zonder zonde is, de eerste steen mag werpen. Niemand doet dat. Jezus zegt dan: 'Abraham, uw vader, heeft zich erop verheugd mijn dag te zien en hij heeft die gezien en zich verblijd'. De toehoorders reageren verbaasd: 'Gij hebt nog geen vijftig jaar, en hebt Gij Abraham gezien?'

Een andere opvatting is dat men die 50 is geworden, zo wijs zou moeten zijn als Abraham. Abraham (hij heette aanvankelijk Abram) was getrouwd met Sarai. Zij konden geen kinderen krijgen. Na een boodschap van God veranderde hij zijn naam in Abraham en zij in Sara(h). Toen konden zij wél kinderen krijgen. Abraham wordt gezien als de stamvader van vele volken. Pas halverwege de vorige eeuw werd voor vrouwen Sara(h) 'ingevoerd'. Daarvoor zagen zij op hun 50ste ook Abraham. 
In oudere tijden werd alleen het abraham feest gevierd, later werd ook Sarah gevierd voor de vrouwen. 

SARAH POP HUREN 

Dus conclusie van het hele verhaal, een sarah huren doe je gewoon online bij Happy Rent. Het is makkelijk, veilig, snel en u bent verzekerd van uitstekende materiaal. Heeft u vragen over onze poppen? Lukt het niet met bestellen of twijfelt u over de beschikbaarheid? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn 7 dagen er week bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur. Je kunt ons bellen, mailen, een whatsapp berichtje sturen of gewoon langskomen. Wij zitten voor u klaar! Heb je nou een hele dringende vraag? Neem dan direct contact met ons op en wij helpen jou graag verder. Je kunt de pop vaak al eerder ophalen en terugbrengen de website houdt automatisch rekening met de perioden, vaak kun je tot 40 uur de pop huren voor slechts een dag aan huur. Je kunt een Sarah Pop Huren bij meerdere locaties van Happy Rent: 

Laten leveren in heel Nederland:

Afhalen in Heerlen, Limburg: 

Afhalen in Swalmen, Limburg:

 

Afhalen in Heino, Overijssel:

Email: info@happyrent.nl

Telefoon: 085-002-0026
Whatsapp: 06-28551290 (voeg dit nummer toe aan uw contacten op uw smartphone, vervolgens kunt u ons direct via Whatsapp een berichtje sturen). 

Sarah pop feest

Een Sarah opblaaspop maakt van een simpele verjaardag een dag om nooit meer te vergeten! Een geschikte pop voor de jarige vrouw is gemakkelijk te vinden. Er zijn een hele boel soorten Sarah poppen, hier komen er een paar:

Halve Sarah, Sarah feestboog, Sarah cartoon, Sarah feestend, Sarah skydancer, Sarah tiroler en Sarah naakt in ton. Helaas hebben wij niet al deze Sarah's in ons assortiment. Zo is de Sarah boog bij ons niet beschikbaar en is de Sarah naakt in ton ook helaas niet bij ons beschikbaar. Maar niet getreurd.. de halve Sarah pop is wél direct beschikbaar. Maar.. deze pop is eigenlijk alleen geschikt voor een halve Sarah, een 25 jarige dus. Leuk, toch?! Met een sarah opblaaspop is de jarige job extra verrast.

Scherpe prijzen

Wij zouden Happy Rent Sarah verhuur niet zijn als wij onze producten niet zouden aanbieden voor hele scherpe prijzen. Je kunt de pop snel en eenvoudig op onze website bestellen en direct kiezen of je het zelf wilt ophalen of laten bezorgen. Bezorgen kunnen wij in héél Nederland, van Den Bosch tot aan Maastricht en van Bergen op Zoom tot Nijmegen! Helaas wordt de pop niet gratis bezorgd, maar rekenen wij met een transporttarief per kilometer. Vul in het winkelwagentje gemakkelijk jouw postcode in en de transportkosten worden automatisch berekend.

Abraham huren

De 50e verjaardag van jouw geliefde mag je natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Dus, zullen we die ouwe taart samen in het zonnetje zetten? Of je nou een Abraham of Sarah wilt huren, die 50e verjaardag wordt spectaculair! Ook Abraham poppen zijn er in verschillende formaten; halve Abraham, Abraham met opblaasbare bierpul, een tiroler Abraham opblaaspop en een abraham pop achter op een motor. Ook al hebben wij ze niet allemaal, bij Happy Rent kun je tóch een geschikte opblaaspop huren die het beste bij jouw jarige jet past. Een Abraham pop huren gaat nét zo makkelijk als een Sarah pop huren, je hoeft alleen een andere pop te kiezen.

Maak je feest compleet met andere leuke attracties van Happy Rent

Wij verhuren niet alleen Abraham en Sarah opblaaspoppen, maar ook andere leuke attracties. Zo kun je de verjaardag helemaal compleet maken door ook leuke attracties voor de kids toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een stormbaan huren, een multiplay springkussen, een rodeo stier of verschillende voetbal attracties. Klanten beoordelen ons met 4,6 van de 5 sterren. Daar zijn wij natuurlijk super blij mee en dat is voor ons ook een feestje waard! Maak jij er, net als wij, een heel weekend een feestje van? Dan kun je de poppen ook voor extra dagen huren.

Op al onze producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, deze algemene voorwaarden vind je hier!