STORMBAAN HUREN SITTARD

STORMBAAN HUREN SITTARD

Woon je in de omgeving van Sittard en ben je opzoek naar een opblaasbare stormbaan of hindernisparcour, dan ben je bij Happy Rent Stormbanen verhuur aan het beste adres. Happy Rent is namelijk de aller grootste verhuurder van vele stormbanen en gave attracties! Kleine,  grote, uitdagende, spannende, hoge en hilarische stormbanen die voor alle leeftijden geschikt zijn. Gegarandeerd dat je bij ons jouw perfecte attractie gaat vinden! Er zijn stormbanen met verschillende thema's, zo is er ieder feest of evenement een geschikte attractie. Iedereen wordt blij van een stormbaan en jouw gasten zullen deze dag nóóit meer vergeten, beloofd! Het bestellen van een stormbaan gaat super makkelijk. Klik op de onderstaande afbeelding en je krijgt direct alle stormbanen in de buurt van Sittard te zien! Onze stormbanen kun je ook voor meerdere dagen huren, gaat heel makkelijk via onze website.

Waar wacht je nog op? Kom jouw favoriete opblaasbare stormbaan huren bij Happy Rent! Als het aan ons ligt de leukste attractieverhuur ter wereld!

STORMBAAN HUREN IN SITTARD BIJ HAPPY RENT

Huur een mega stormbaan bij Happy Rent stormbanen verhuur en profiteer van héél véél voordelen! Hieronder een aantal punten waardoor wij zeker weten dat jij nóg enthousiaster wordt om bij Happy Rent een stormbaan te huren:

✓ Ruime keuze
Een stormbaan voor ieder event, feestje of gelegenheid. Groot, klein, hoog, laag, uitdagend, snel, álles is bij ons te vinden. Bestel op tijd en wees er van verzekerd dat jouw stormbaan nog vrij is. Ook voor onze last-minute boekers hebben wij altijd nog wel een stormbaan vrij. Om jou een beter beeld te geven van ons ruime assortiment zie je hier een kleine opsomming van onze hindernisbanen: survival stormbaan, jungle run, spinning wheel, slide stormbaan, stormbaan 50 m, stormbaan kasteel, piraten run, base jump, stormbaan jungle, stormbaan takeout, stormbaan piraten en nog veel meer top attracties. Bekijk hier alle stormbanen.

✓ Top Service 
Heb je een vraag of wil je meer informatie over een stormbaan? Je kunt ons 7 dagen in de week bereiken via de e-mail: info@happyrent.eu , via WhatsApp of middels telefonisch contact. Wij zijn jouw graag van dienst met het kieze van de juiste producten of helpen wij jou bij een offerte aanvraag. Wij reageren zo snel mogelijk op jouw reservering zodat jij er zeker van bent dat jouw reservering is toegevoegd aan onze agenda.

✓ Online reserveren 
Bij Happy Rent reserveer je jouw favoriete stormbaan gemakkelijk online. Reserveren gaat enkel via de website en daar kun je via verschillende betaalmethodes betalen. Betalen gaat via iDeal, Pay Pal, Credit Card, Mister Card en via een factuur. Je betaalt bij ons ook een borg, deze krijg je natuurlijk weer terug wanneer de stormbaan in goede orde bij ons retour is gebracht. Deze borg wordt ongeveer binnen 2 werkdagen teruggestort. Een luchtkussen huren was nog nooit zo makkelijk! Bekijk eventueel ook onze algemene voorwaarden.

✓ Top Materiaal 
Al onze stormbanen zijn van optimaal materiaal. De banen worden regelmatig gecontroleerd, sowieso wanneer de banen retour gebracht worden, maar ook regelmatig tussendoor en worden dan grondig schoongemaakt. De banen zullen dus altijd schoon en schadevrij bij jou geleverd worden.

SURVIVALBAAN HUREN IN SITTARD

Zoals hierboven al benoemd is, was het nog nooit zo makkelijk om een mega stormbaan te huren in de buurt van Sittard. Online reserveren, online betalen, online contact m.b.t. de ophaal- en levertijden en jouw reserering is gemaakt en wordt volledig verzorgd door Happy Rent. Geen tijd of mogelijkheden om de stormbaan zelf op te halen? Dan kunnen wij deze ook heel gemakkelijk bij jou komen brengen. Of het nou in Venlo of Den Bosch is, wij komen graag bij jou langs. We spreken samen de levertijden af zodat wij de stormbaan op een goed moment bij jou kunnen leveren. Vul in het winkelwagentje jouw postcode in en de website berekent automatisch de transportkosten (een vast tarief per kilometer). 

Naast de leukste stormbaan van Nederland hebben wij ook nog heel veel andere attracties. Zo kun je bij Happy Rent ook een springkussen huren, een popcornmachine huren, gave zeskamp spellen of hollandse spellen. Zorg voor een sportieve dag met bijvoorbeeld onze opblaas hindernisbaan met mega balls, onze dubbele base met verschillende adventrue tracks, maak een sky swing op diverse stormbanen of reserveer een van onze andere stormbaan attracties. Bij Happy Rent kun je ook terecht voor een springkussen huren.

HANDIG BIJ HET HUREN VAN EEN STORMBAAN

Je zou denken dat het huren van een opblaasbare stormbaan ingewikkeld is en veel tijd kost, maar dat is verre weg van waar. Wij hebben het huren van een stormbaan super makkelijk gemaakt voor jou! Iedere dag zijn wij bezig met het optimaliseren en makkelijker maken van het huren van onze attracties. Je kunt bij ons middels verschillende betaalmethoden betalen en je kunt een stormbaan zelfs door ons laten leveren. Onze ruime ervaring in het opzetten en weer afbreken van stormbanen biedt u de zekerheid dat alles goed verzorgd zal zijn. Jij hoeft alleen jouw postcode in te vullen en de rest wordt voor jou gedaan m.b.t. de transportkosten. Het is ook slim om de optie "opgezet en afgebroken door Happy Rent" aan te vinken wanneer wij jou hierbij moeten helpen. Anders zullen onze chauffeurs de stormbaan enkel bij jou afleveren en jou niet helpen met de op- en afbouwen. Bekijk ook onze algemene voorwaarden.